• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Ben hiç sabah kahvaltısı yapamıyorum kimisi kilo veremezsin öyle diyor. Sizce sabah kahvaltısı şart mı :44:

annem yiyecek çok uyuz bu çocuk ya görüyorsunuz dimi tek destekçim sizsinizz :d

inan bana hep öleler hiç birinin farkı yok bn eşimde hiç destekçim değil.dün alşwerişe gittik ne almadık patlıcan pasta bıraktı ne cips ne çuklata ben garibim 2 paket kflaks aldım tuzsuz leblebi ayran bitki çayı ayıcım akşam bir tepsi yaptırdı hepsinden görmmeniz lazım katur kutur yarabbim ölüorum dedim gittim elimi yüzümü yıkadım 3 bardak su içtim falan dikaatmi dağtm aşkım bi lokmadan bişi olmaz oo gel yiyelim oy yiyelim :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

inan bana hep öleler hiç birinin farkı yok bn eşimde hiç destekçim değil.dün alşwerişe gittik ne almadık patlıcan pasta bıraktı ne cips ne çuklata ben garibim 2 paket kflaks aldım tuzsuz leblebi ayran bitki çayı ayıcım akşam bir tepsi yaptırdı hepsinden görmmeniz lazım katur kutur yarabbim ölüorum dedim gittim elimi yüzümü yıkadım 3 bardak su içtim falan dikaatmi dağtm aşkım bi lokmadan bişi olmaz oo gel yiyelim oy yiyelim :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

offfffffff ben öle kocayı boğarımmmmmmmmmmm:52::52::52::52:

gerçekten hepsi aynı yemek yiyoruzz ee hadi tatlı ne yiyoruz diyor karşımda yiyince insanın kendini kontrol etmesi zor sabırrr sabırrr

offfffffff ben öle kocayı boğarımmmmmmmmmmm:52::52::52::52:

yemin ederim allah yeter sınama bni diorum ya o cips ve kolanın kokusu odayı sarıo resmen oda hasta olcan zayıflama ben seni böle sewiorum doğumdan sonra yaparsın die lasskısım ama anlamıo işte o ayrııntıyı ben sewmiorum böle kendimi

Bnm eşimde uzun boylu renkli gözlü yanında kendimi şişkonun allahı hissediorum bak mailin duruo ya bnde mailine telden fotomuzu atarım pc atamamıorum ama ben zayıfça çocuğa tam 15 kg aldırdım eti butu oldu da adam benzedi canım :47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Bnm eşimde uzun boylu renkli gözlü yanında kendimi şişkonun allahı hissediorum bak mailin duruo ya bnde mailine telden fotomuzu atarım pc atamamıorum ama ben zayıfça çocuğa tam 15 kg aldırdım eti butu oldu da adam benzedi canım :47::47::47::47::47::47::47::47::47:

bir daha ki yaza evleniyoruz bizde ördeğimle ama ne yapacagım onu bilmiyorum ikna ettim spor yapalım diye baktım 1 hafta sonra 1 kilo almısım spordan sonra börekler çörekler :D

Back
X