okurken heyecanlandımm superr bı tanısma ve evliliktabi canım ne demek zevk duyarımben 2007 yılında bi sürücü kursuna sekreter olarak işe başladım patronumda eşimin teyzesinin oğluydu.o sırada eşim de ehliyet alıcakmış bizim kursa geldi o sırada tanıştık tanıştığımızın akşamı hemen e mail adresimi istemiş patronumdan neyse öyle böyle biz çıkmaya başladık o üniversite sınavına hazırlanıyordu bana da azim geldi dershaneye yazıldım işi bıraktım dershaneye gittim.sonra gün geldi çattı tercihlere benim puanım izmir dışına yetiyordu onunda istediği bölüm sadece muğla üniversitesine yetiyordu.ikimizde muğla üniversitesini yazdık aklı sıra gidip orda okucaz ben yurttan izin alabildiğim üzere onun yanında kalıcam epey plan yaptık.sonra paaat bi açıklandı o yerleşmiş ben açıkta kalmışım eyvah dedik ne yapıcaz şimdi.sonra eşim ''ben seni burda bırakmak istemiyorum araya mesafeler giricek ve bu mesafeler bizim ilişkimizi yıpratıcak biliyorum eğer kabul edersen senide yanımda götürmek istiyorum'' dedi tabi ben aileme bunu açıkladığımda karşı çıktılar çok mücadele ettim gidicem diye kabul etmediler ben de en son ben seviyorum ve onunla yaşamak istiyorum diyip çıktım evden isyankardım o zamanlar
bi kaç gün eşimin evinde kaldım tabi ailem arıyordu naptın ne ettin diye sonra biz muğlaya gittik ev tuttuk ve oraya yerleştik sonra babam aradı bigün beni ve ''evlenmezsen hakkımı helal etmem''dedi eşime bunu söylediğimde benim için sorun değil dedi ve biz orda muhtarlıkta 2 şahit bulup evlendik.4 sene orda yaşadık işte geçen yaz da buraya geldik benim işim olunca mecburen annesiyle yaşmak durumunda kaldık.işte böyle kuzum şimdide tek isteğimiz bian önce evimize geçmek..
ayyyy supermıss beee ne cılgınlıkk aferın kız ben basaramazdım bunu ne gusell allah mutlulugunuzu daım etsın guselımm çalışınca her sey oluyo esın ne ısle mesgul?
Son düzenleme: