maneviyatın epey yüksek senin anladım.benim kuzenimde öyle inanılmazdı ama onun durumu bi sabah kalktı dediki dün gece rüyamda japonyada ablamla denize girdik bi anda dalgalar yükseldi çamurlu suların içinde kaldık dedi anlattı kahvaltıda bize.aynı gün haberlerde bi gördükki japonyada olmuş bak hala anlatırken tüylerim diken diken oluyor.buna benzer o kadar çok şey varki inanamazsınız rüyasında ne görüyorsa çıkıyor bak aklıma geldi en çok da bundan etkilendim 3-4 gün ard arda rüyasında bi adamla karşılaşıyormuş ama hep aynı adm diyor bigün metroya bindik bornovaya gidiyoruz tam merdivenlerden çıktık arkamızda bi adam kuzenimin sırtına dokundu bakarmısın der gibi hiçbi şekilde ağzından bişey çıkmadı konuşmadı ama kuzenim adamı görür görmez bayıldı pat diye ben onunla ilgilendim ama saniyelik bayıldı yani 10 saniye sonra uyandı ve gördüğü adam rüyasındaki adammış etrafa baktım adam yok aşağıya indim baktım yok adam yer ayrıldı içine girdi sanki.birebir yaşadığım için çok etkilendim onun da senin gibi maneviyatı çok yüksektir.
benım annemde öyle canım ya rüyasında gördükleri gerçek oluyo

....KONUŞ BİT NAEM BİZLER İNSANIZ KONUŞA KONUŞA ANLAŞIORUZ TATLI TATLI KONUŞ İÇİNDE KALDIKI BÜYÜDÜKÇE İNAN BANA DAHA ÇIKMAZ Bİ HAL ALIR...
....KONUŞ BİT NAEM BİZLER İNSANIZ KONUŞA KONUŞA ANLAŞIORUZ TATLI TATLI KONUŞ İÇİNDE KALDIKI BÜYÜDÜKÇE İNAN BANA DAHA ÇIKMAZ Bİ HAL ALIR...