Yaza Kadar Üç Kilo Vermeliyim..Bu Konuda Önerileriniz Nelerdir?

roseturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
29
0
36
Ankara
Arkadaslar su güne kadar hep toplu olarak adlandırılanlardan olmuşumdur. ne zayıf ne kilolu olanlardan. Boyum 1.72 kilo 61 ile 62 arası gidip geliyor. Kilom genelde üst bölgeden bacaklarım ince. kiloyu direk üstten alınca göbekli göguslü şiş bir sey oluyorum ne kadar zayıflasam da su can simitlerim yok mu deli ediyor beni.

mart 15 den beri ugrasımıyorum şu ögrenci halimle otur otur. anca 2 kilo verdim bi ara 59 olmustum cok sevinmistim ama tekrar 60lara cıkıyorum. nasıl su 55 lere dusucegim ya. altı ustu 3 kilo verecegim ama gitmiyor. bi aydır yuzmede yapıyordum o da bitti.

yaza kadar daha ince olmam gerekiyor. söz var nişanda nasıl olacak of of.

aah ah.. aynı dertten mudaribim. benim de yza kadar vermem gereken 3-5 kilom var.. zaten en çok bu verilmek istenen bir kaç kilo gitmiyo..ama tavsiyem şu ki canım, yazın istemeye geldiklerinde olmak istediğin görüntüyü düşün, kendine gaz ver, hemen diyet ve spora başla,, 2 ay var daha yza.. incecik oluruz inş yaza kadar :):)

ah canım ya inşallah. zaten şu güne kadar o hayal ile geldim. ama artık çikolaya yiyip kola içtiğim günleri özlüyprum. zaten sende oluyor mu bilmiyorum ama canım istesede bende mide bulantısı basladı bi yemek isteyeyim sonra hemen midem bulanıyor kalsın diyrum. bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama.

yok vallahi iştahım hiç kesilmedi benim aman canım inş öyle alışmassın mide bulantısı filan allah korusun güçten düşersin.. bol bol vitaminli şeyler yemek gerekio, sağlıklı zayıflamamız için.. meyvelerle filan desteklemek lazım, aksi halde insanın yüzündeki parıltı bile gidiyo yani :/

inş sende verirsin canım. ama yüzümün renginin soldugu konusunda haklısın galiba. Allah saglıklı zayıflamayı nasip etsin

sabaharı aç karnına limonlu ılık su için ne iştah kalıyo ne bişey ayrıca enerji veriyo

benim de 3 4 kilom kaldı. Ama ben spora başlayacağım yoksa yemeden kesince demir eksikliği falan oluyor vücut eksik kalıyor bu sefer saç dökülmesi gibi şeyler çıkıyor ortaya. Ben yemeden kesmiyorum sadece akşam 7den sonra yemiyorum gündüz de spora gidiyorum çok su içiyorum metabolizma da hızlanıyor sindirim de düzeliyor bu şekilde kilo verdim geçen yaz kızlar değişik diyetler yapıp bünyeyi yormayın derim ben

bu akşam belli bir saatten sonra yememeyi çok duyuyorum ama bence asıl zor olan o zaten. Akşam yemeyi kesebilseydim şimdiye ohoooo

Benim gibi asıl akşam acıkanlar, özellikle canı tatlı bir şeyler isteyenler varsa benim bir önerim var.

Akşam yemeğini normalden daha az yiyin ki sonrasına da atıştırma şansınız kalsın, sonrasında da acıktığınızda yanınıza kuru meyve ve bikaç diyet bisküvi alın. Özellikle gün kurusu sarı üzüm oldukça şekerli bunlardan az bir miktar bile yediğinizde şekere doymuş oluyorsunuz, ben kuru meyvelerle birlikte bikaç form kepekli bisküvi de yiyorum(altınbaşak tarzında olanlardan) Bunun dışında meyve tabağı yapmak da faydalı oluyor, meyveleri çok küçük parçalara bölüp ara ara yiyin bir süre sonra tıkıyor zaten=)

Bu öneri benim gibi gece yemesini sevenlereydi. Bunun dışında günde 2-2.5 litre su içmek de önemli ama dahasını içmeyin derim ben, fazla su içince böbreklerin günlük su atma kapasitesinin dışına çıkılıyor ve su kana karışıyor bu da kandaki değerleri düşürüyormuş diye biliyorum. Çok susamıyorsanız 3 litre falan su içmeyin bence.

Canınız tatlı bir şey çektiğinde ilk olarak kuru meyvelere gidin derim ben tatlı isteğinizi kesecektir. Bunun dışında metabolizmanın yavaşlamamsı için mutlaka ara öğün bulundurun.

Ama en önemlisi spor... Günde 1 saat fazladan yürümek bile yaza kadar o kiloyu verdirir.

Benim de temmuza kadar bir kaç kilo vermem lazım. Umarım ben de başarılı olurum :)

katılıyorum kızlar..gün içerisinde vitaminsiz kalmayın süt yoğurt meyve ve yeşillikten mutlaka tüketin tatlı olarak istediğiniz tatlıdan ama az miktarda tüketebilirsiniz.Ben aburcubur hastasıyım her gün kola cips çekirdek tüketiyorum ama kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra yarım saat yani toplam bir saat yürüyüş ve bol su içmem kilo verdiriyor, hemde yavaş yavaş sağlıklıca.yaza kadar 5kilo bile verebilirsiniz 7den sonra ağır yemek yemeyin.Öyle canınızın istediğinden sakınmanıza gerek yok kasmayın.Benim karın bölgem ve göğüs bölgeme yayılıyor kilolar kahvaltıdan sonra günlük 15-20 mekik çekme çok işe yaradı tavsiye ederim.Vitaminsiz kalmanız saçlara tırnaklara ve yüzünüzün güzelliğine olumsuz etki eder.

Benimde acilen kilo varmem gerekiyo(hormon bozukluğu var adette olamıyorum daha çok kilo alıyorum of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…