• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza zayıf girmek istiyorum !!

sedtin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
168
0
46
İstanbul
Kızlarrr ben 21 yaşında ve 98 kgdymmm.Benn yazaa kadar hiç değilse 10 kg vermek isitoyurm tabi yazın bırakcam diye birşey söz knusu bile değil.Bana yardımcı olurmusunuz? Bildiğiniz güzel bir diyet listeside olabilirr :/

Sabah güzel bir kahvaltı,öğlen normal bir öğün ama akşam kesinlikle hafif birşeyler yemelisin.
Ekmeği azaltmalısın sadece kahvaltıda yiyebilirsin.
Yeşil çay içebilirsin ve tabii bol bol su içeceksin.
Spor olmazsa olmaz.
Ben diyetten ziyade bu yazdıklarımla zayıflamıştım.
Diyet insanı daha mutsuz ediyor,onun yerine herşeyden ama azar azar yemek
daha doğru bence.

kesinlikle yorum yapan arkadasa katiliyorum az sık yemeliyız akşami hafif geçirmeliyiz diyet listeleri kisminda ayça kayanin diyeti var onu deneyebilirsin aslında şu açıdan şanslısın ilk diyet deneyiminse kilo fazlandan dolayı hızlı bir şekilde kilo verirsin ilk etapta bu da seni motive eder

Sabah güzel bir kahvaltı,öğlen normal bir öğün ama akşam kesinlikle hafif birşeyler yemelisin.
Ekmeği azaltmalısın sadece kahvaltıda yiyebilirsin.
Yeşil çay içebilirsin ve tabii bol bol su içeceksin.
Spor olmazsa olmaz.
Ben diyetten ziyade bu yazdıklarımla zayıflamıştım.
Diyet insanı daha mutsuz ediyor,onun yerine herşeyden ama azar azar yemek
daha doğru bence.

cvplarınız için tşk edermmm

kesinlikle yorum yapan arkadasa katiliyorum az sık yemeliyız akşami hafif geçirmeliyiz diyet listeleri kisminda ayça kayanin diyeti var onu deneyebilirsin aslında şu açıdan şanslısın ilk diyet deneyiminse kilo fazlandan dolayı hızlı bir şekilde kilo verirsin ilk etapta bu da seni motive eder

malesef ilk değil.Diyet yaaparken çok sıkılyıorum birşeye bağlanıncaa sıkılyıroum herhalde

yaza kadar 10 değil 15 bile verirsin gençsin miniciksin o kilon kalıcı kilon bile değildir burdaki çoğu insandan kat kat avantajlı durumdasın kıymetini bilmelisin bunun tatlım.

ben karatay teyzeyi öneririm sağlıklı yaşam adı altında bu işe girişirsen kalıcı bi şekilde kilo verirsin ve stres olmazsın, başarılar diliyorum şimdiden :54:

yaza kadar 10 değil 15 bile verirsin gençsin miniciksin o kilon kalıcı kilon bile değildir burdaki çoğu insandan kat kat avantajlı durumdasın kıymetini bilmelisin bunun tatlım.

ben karatay teyzeyi öneririm sağlıklı yaşam adı altında bu işe girişirsen kalıcı bi şekilde kilo verirsin ve stres olmazsın, başarılar diliyorum şimdiden :54:

çoook tşk ederm :) onuda bir incelymmmm

malesef ilk değil.Diyet yaaparken çok sıkılyıorum birşeye bağlanıncaa sıkılyıroum herhalde

Canım işte ben de bunu söylüyorum.Diyet diye kendini şartlandırırsan sıkılırsın hatta daha çok yeme isteği gelir içinden.
Ama ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum diye düşünürsen hiç sıkılmadan kilolarını verebilirsin.
Yaşının genç olması büyük avantaj senin için.
Bir de sana tavsiyem insülin direnci ve tiroid için tahlil yaptırman.
Yani diyete başlamadan önce sende bu tür bir rahatsızlık var mı yok mu öğrenmen yararına olacaktır.
İnşallah istediğin kiloya gelebilirsin.

Benden sana tavsiye special k ye her öğünde çok tok tutuyor hemde sağlıklı. arada değiştir tabi sebze ye et ye ama ekmeksiz. çokkk kilo verirsin çok

Genç olduğun için kolay kilo verebilirsin canım merak etme :3:
Boyun kaç peki?

çok gençsin senin ilacın kesinlikle spor. imkanın varsa bi spor merkezine yazıl. yok ise kendine spor yapacak imkanlar yarat. evde yapılabilecek en güzel sporlardan biri leslie ile yürüyüş programı mesela. onu yapabilirsin. diyet listelerine bağlı kalmanın bi anlamı yok.

canım bu yaşlarda kilo vermeye bak sonra vermek çok zorlaşıyor zaman buldukça yürüyüş yap derim sana ve tabiyki su çok önemli

canım ilk başta kararlı ol yediklerine dikkat et burda çoğumuzun yaptığı zaten herşeyden yemek ama az kafi miktarda tadımlık bir şekilde.spor ise hem hızlandırır bu süreci hemde kilo verdiğini gördükçe motive olursun ;):34:

Back
X