Yazacağıma söz verdiğim için açıyorum bu başlığı

maveraben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
332
400
33
Biliyorum bir çoğunuza bu durum çok saçma gelecek ama benim için çok önemliydi.Önceki konularımda bana destek veren kendine güven diyen kadınlara çok teşekkür ederim:KK200: eşim ,benim tahta göğüs olmamı hiç ama hiç problem etmedi bu konu hakkında tek kelime etmedi bende açmadım konuyu hiçbir anormallik yokmuş gibi devam etti durum iyiki daha önce sorunmuş gibi açmamışım konuyu:KK49:dertmi diyeceksiniz valla bugüne kadar büyük dertti ama şu an boşmuş anladım ilerde estetik olmak istersem bu eşim için değil kendim için olacak.bu kadar teşekkürler
Aynı başlığa iki konu açmak istemiyorum ama şimdiki derdim affınıZa sığınarak söylicem kızlık zarı kanı ne zaman durur? iki gündür idrara çıktığımda hala avuç içimi dolduracak kadar kan geliyor ama çamaşırıma akmıyor.ne zaman geçer bu halim ve doktora gitmelimiyim ne yapayım a dostlar

Ürolojiye git kızlık zarı ile ilgili değildir. Har çiş yapışında gelilordur. Biraz fazla yürüsan böbreklerinde ağrı hissedersin

Doktora git bence.. bi arkadaşımında çok aşırı gelmişti doktora gitti yırtılma olmuş demişlerdi.
Benim hiç gelmemişti neredeyse.. wcye gitmesem anlamazdım hatta.

O kan zar kanı değil canım. Bir kere ve çok az gelir zar kanı. Hemen kadın doğuma gitmelisin bence.

Doktora git bence.. bi arkadaşımında çok aşırı gelmişti doktora gitti yırtılma olmuş demişlerdi.
Benim hiç gelmemişti neredeyse.. wcye gitmesem anlamazdım hatta.
Kendi kendine iyileşme olur bekleyim dedim iki gündür de hiç ilişki denemedik acı ve yanma oluyor diye. Yarında böyle olursa gidicem de alttan muayene mi yaparlar ki :(

Benim birkaç gün boyunda gelmişti, öyle az buz da değil üstelik. Doktora gitmedim, kendi kendine durdu. Ama idrarını yaparken geliyorsa idrar yolu enfeksiyonuyla alakalı falan olabilir. Sen bir doktora git cidden..

Ne kanı olabilir msjınızı görünce korkuyA kapıldım da
Sizi muayene etmedim ki bilemem ben. Zaten muayene de edemem çünkü doktor değilim!!!
Zar olmadığı kesin! Demek ki bir sıkıntı var orada. Ama nedir ben bilemem tabii! İki gündür kan geliyorsa hemen gitmelisiniz bence, bu da benim tavsiyem!

Bir kac gun geldi benden de ama bu demek degil ki herkeste ayni. Doktora daniş bence

Kızlık zarının kanı öyle gelmez.dr a git mutlaka.ama korkma böyle diyoruz diye,önemli birşey olacak diye birşey yok birçok sebepten olabilir ama git tedavi ol enazindan

Kızlık zarıyla alakalı oldugunu sanmıyorum.idrar yolu enfeksiyonu oldugumdada benim geliyor arada.yada tahriş olduysa icerisi ondanda olabilir.bircok defa her ikiside basıma geldi

Lutfen hemen Kadin dogum doktoruna git! Perine duvarin yirtilmis olabilir. Benim de basima gelmisti

Yirtilmamasi gereken bir yer yırtılmış Dr git..dikiş gerekebilir veya kremle ve ilişki yaşamayarak geçebilir

Back
X