Biliyorum bir çoğunuza bu durum çok saçma gelecek ama benim için çok önemliydi.Önceki konularımda bana destek veren kendine güven diyen kadınlara çok teşekkür ederim
eşim ,benim tahta göğüs olmamı hiç ama hiç problem etmedi bu konu hakkında tek kelime etmedi bende açmadım konuyu hiçbir anormallik yokmuş gibi devam etti durum iyiki daha önce sorunmuş gibi açmamışım konuyu
dertmi diyeceksiniz valla bugüne kadar büyük dertti ama şu an boşmuş anladım ilerde estetik olmak istersem bu eşim için değil kendim için olacak.bu kadar teşekkürler
Aynı başlığa iki konu açmak istemiyorum ama şimdiki derdim affınıZa sığınarak söylicem kızlık zarı kanı ne zaman durur? iki gündür idrara çıktığımda hala avuç içimi dolduracak kadar kan geliyor ama çamaşırıma akmıyor.ne zaman geçer bu halim ve doktora gitmelimiyim ne yapayım a dostlar

Aynı başlığa iki konu açmak istemiyorum ama şimdiki derdim affınıZa sığınarak söylicem kızlık zarı kanı ne zaman durur? iki gündür idrara çıktığımda hala avuç içimi dolduracak kadar kan geliyor ama çamaşırıma akmıyor.ne zaman geçer bu halim ve doktora gitmelimiyim ne yapayım a dostlar