bu tabıkı rahatsız eder
ama ben bunun ıcın esıme kızardım benden sakladıgın bırsey mı var hayırdır ? aılene nıye ezdırıyorsun benı derdım. orda dengeyı kuramayan es olmus oluyor . mesela kayınvalıdem kızıma oyuncak alacagı zaman esımı aramıs ne alayım dıye. esımde ben ne bıleyım anne nisayı arasana demıs. benı aradı sonra boyle boyle oldu sana sorayım dedım dedı

guldum herseyı var sagolasın sen torununa ne ıstıyorsan onu al dedım ama hıc kızmak aklıma gelmedı kayınvalıdeme. dusunememıstır heralde. yanı heralde bukadar kucuk oynamaz kayınvalıde gorumce kotuluk yapmak ıstese dıye dusunurum
ama bu dedıgınız sey rahatsız edıcı sinir bozucu olur haklısınız. dırek dıslama kabul etmeme durumu. oyle ınsanlar evlenmesın bır zahmet.
Maalesef tam da öyle insanlar evli.
Bunu konu sahibi için söylemiyorum gerçekten zorlamama rağmen tüm iyi niyetiyle cevaplar verdi, içindeki saflığı dışa vurdu ve ona inandım.
Ama bunu bilinçli yapan kv, elti, baldız, kayın, görümce ve bilimum insan var.
Mesela 2 görümcem var, 1 i özellikle ben evde olmadığımda ya da eşimin iş saatinde arar.
Mazallah ben duyarım bir şey olur aman yarabbi!
Geçen görümcelerim bize gelecekti ki bu bahsettiğim sıkıntılı olanın geleceğinden haberimiz yok, kendi kendine çıkıp geliyormuş ve ablasını aramış bir şey lazım mı diye, ablası bana soruyor bir şey lazım mı canım diye.
Şaka mı bu, ben neyim bu evde?
Geldiğin ev benim, davetsiz gelen sensin bir de soracağın insan yine beni , ne oluyoruz ya?
Yani var böyle tipler bile bile fitne fesatla uğraşan, ablasıdır kardeşidir diye laf söyletmemek adına susan kocalar da cabası.
Ha ben ağzıma geleni sayıyorum eşime ablası hakkında o ayrı, gerçi kendi asla bir şey diyemez ‘el iyisi’ profilinden kaynaklı.
Anca arkasından konuşur ya da diğer ablasına çekiştirir yapmasın etmesin diye, yüzüne gelince ‘bebeğiiimmmmm’.
Offf, Allah herkesi ruh sağlığı yerinde olmayandan korusun.