Bizde ben sorun ediyorum o da bağımlı açıkçası buda beni düşündürüyor ki bir sürü sorun var ama bıraktım oluruna etmiyorum mücadele elimden gelen birşey yok sadece bekliyorum ağlıyorum.. senin hikayende bir başkaymış. Kim bilir daha neler neler var böyle bu hayatta. Çok teşekkür ederim umarım seni üzmedim hatırlatıp ama sen mutlusun halinden belli ne güzel..Onun ailesi istemiyodu bu ilşkiyi. bizim ayrılmamak için verdiğimiz mücadele de tam filmlikti. Duaya gelince.. Biz etmiyor muyduk sanıyorsun. Hem de ne dualar.. Ağlardım , onunla ayrılma ihtimalimizin olabildiğini bile düşündükçe ağlardım, ağlardık.. Peki ya evlenseydim. Ya rabbim o dualarımı kabul etseydi de beni ona yazsaydı. Sen o an gerçekleri göremiyosun çünkü aşıksın. Ama evlenseydim o aile bana neler çektirirdi ki ayırmak için büyü bile yaptırdım diyen bir yaratık annesi.. E sevgilim de aileye bağımlı işi gücü yok. Ne olacaktı benim halim bi düşün .. En azından burda bu tip şeyler yaşayan bayanlarımız var. Ne olacağını kestirmek hiç zor değil.
Ayrıldık.. sonrası hele tam kabus. Psikologa götürdüler beni. Hayat bitti dedim.. Ben onsuz yaşamayı beceremem dedim. O aşamada bile yeniden beraber olmak için dualar ettim. Ama meğer allahımın benden daha iyi bildiği bişeyler varmış. Derler ya duan kabul olmuyosa allahın senin için daha iyi bir planı vardır diye. Ben buna çok inanıyorum. Sen de inan..
Şimdi İyi ki de ayrılmışız diyorum. İyi ki de ayrılmışız ki ben eşimi tanımışım. Evet ben eşimin annesiyle de sorunlar yaşadım. Sevgilimin işi yoktu aileye bağımlıydı. Gerekirse onu sokağa atıyordu annesi babası ayrılmazsan gelme diye. Ona yapacak bişey kalmıyordu. Çaresizdi.. Ama eşim annesine hiç ezdirmedi. Hep arkamda hep yanımda oldu. Başımı hiç önüme eğdirmedi . Gerçek aşk buydu..
Şİmdi dua dilini değiştir. Onu değil hayırlısını iste. Ve herşeyi allaha ve zamana bırak canım