• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazamıyor...

Onun ailesi istemiyodu bu ilşkiyi. bizim ayrılmamak için verdiğimiz mücadele de tam filmlikti. Duaya gelince.. Biz etmiyor muyduk sanıyorsun. Hem de ne dualar.. Ağlardım , onunla ayrılma ihtimalimizin olabildiğini bile düşündükçe ağlardım, ağlardık.. Peki ya evlenseydim. Ya rabbim o dualarımı kabul etseydi de beni ona yazsaydı. Sen o an gerçekleri göremiyosun çünkü aşıksın. Ama evlenseydim o aile bana neler çektirirdi ki ayırmak için büyü bile yaptırdım diyen bir yaratık annesi.. E sevgilim de aileye bağımlı işi gücü yok. Ne olacaktı benim halim bi düşün .. En azından burda bu tip şeyler yaşayan bayanlarımız var. Ne olacağını kestirmek hiç zor değil.

Ayrıldık.. sonrası hele tam kabus. Psikologa götürdüler beni. Hayat bitti dedim.. Ben onsuz yaşamayı beceremem dedim. O aşamada bile yeniden beraber olmak için dualar ettim. Ama meğer allahımın benden daha iyi bildiği bişeyler varmış. Derler ya duan kabul olmuyosa allahın senin için daha iyi bir planı vardır diye. Ben buna çok inanıyorum. Sen de inan..

Şimdi İyi ki de ayrılmışız diyorum. İyi ki de ayrılmışız ki ben eşimi tanımışım. Evet ben eşimin annesiyle de sorunlar yaşadım. Sevgilimin işi yoktu aileye bağımlıydı. Gerekirse onu sokağa atıyordu annesi babası ayrılmazsan gelme diye. Ona yapacak bişey kalmıyordu. Çaresizdi.. Ama eşim annesine hiç ezdirmedi. Hep arkamda hep yanımda oldu. Başımı hiç önüme eğdirmedi . Gerçek aşk buydu..
Şİmdi dua dilini değiştir. Onu değil hayırlısını iste. Ve herşeyi allaha ve zamana bırak canım
Bizde ben sorun ediyorum o da bağımlı açıkçası buda beni düşündürüyor ki bir sürü sorun var ama bıraktım oluruna etmiyorum mücadele elimden gelen birşey yok sadece bekliyorum ağlıyorum.. senin hikayende bir başkaymış. Kim bilir daha neler neler var böyle bu hayatta. Çok teşekkür ederim umarım seni üzmedim hatırlatıp ama sen mutlusun halinden belli ne güzel..

Bizde ben sorun ediyorum o da bağımlı açıkçası buda beni düşündürüyor ki bir sürü sorun var ama bıraktım oluruna etmiyorum mücadele elimden gelen birşey yok sadece bekliyorum ağlıyorum.. senin hikayende bir başkaymış. Kim bilir daha neler neler var böyle bu hayatta. Çok teşekkür ederim umarım seni üzmedim hatırlatıp ama sen mutlusun halinden belli ne güzel..

yok canım ben üzülmüyorum . Söyledim zaten hepsi anılar içindeki yerlerini aldı benim için. Sen de üzülme yaa, valla sonradan sadece üzüldüğüne üzülüyosun

Amin canım. Benim oldu biliyor musun.. Bunu yaşayan sen değilsin yalnızca. Uzun zaman oldu gerçe. 9 yıl süren bi ilişki. Kaldı ki beraber büyüdük bile diyebiliriz. Her an berabersin. Çok seviyorsun.. Çok seviliyorsun. 9 yıl sonra herkes artık kesin evlenirler gözüyle bakarken ayrılıyorsun.
Şu bir gerçek, çok uzun süren ilişkiden hayır gelmiyor. Çok yıpranıyor ve yıpratıyosun çünkü. Evliliğe bişey kalmıyor geriye, sen kredilerini kullanmış oluyosun ilşki uzadıkça. Çok ağlamıştım. 9 yıl.. İnsan hayatının ortalama 1/10 u.. Asla geri gelmeyecek, telafisi mümkün olmayan zaman kayıpları. Yazık diyorsun. Bilirim bunları, anlarım bunu yaşayanları
Sonra öyle şeyler oluyor ki, bütün keşkelerin iyi ki ere dönüşüveriyor.
10 yıllık evliyim şimdi. Onunla uzun bi ilişki yaşamadım. 3 aydan sonra nişan evlilik... Rabbim ben senin sevgili kulunmuşum ki böyle bi eş böyle bi aşk nasip ettin bana diyorum hala. Ya ben o ayrıldığım şahısla evlenseydim. Eminim mahvolmuş bi hayatım vardı şimdi. Meğer rabbim daha iyisini nasip ettiği için yaşatırmış böyle geçici acıları.
Umarım biraz teselli olmuşumdur sana canım..
aynen katılıyorum sana
o zaman acı çekiyorsun belki, niye oldu böyle diye sorguluyorsun ama olmuyorsa hep daha iyisi için der Mevlana :)
ben hiç keşke dememiştim o zamanlar..çok canım yandı evet ama asla keşke demedim mesela..biliyordum ilerde bi yerde beni çok seven biri olucak..ve biliyordum hayatım tamamen farklılaşacak..tam da öyle oldu..şimdi sizin gibi aynen iyi ki diyorum olmamış :)
L Linlin66 herşeyin olma sebebi var..bunu sakın unutma

aynen katılıyorum sana
o zaman acı çekiyorsun belki, niye oldu böyle diye sorguluyorsun ama olmuyorsa hep daha iyisi için der Mevlana :)
ben hiç keşke dememiştim o zamanlar..çok canım yandı evet ama asla keşke demedim mesela..biliyordum ilerde bi yerde beni çok seven biri olucak..ve biliyordum hayatım tamamen farklılaşacak..tam da öyle oldu..şimdi sizin gibi aynen iyi ki diyorum olmamış :)
L Linlin66 herşeyin olma sebebi var..bunu sakın unutma
Belki de öyle hayırlısı demekten başka çare yok kızlar çok teşekkür ederim ama iştw bazı şeyler canımı sıkıyo bitse bile yanımda kalacak bazı şeyler

Back
X