• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazar mı

Erkeklerin kendi yedikleri halt ile kadın ve kızların yaptıkları seylerdeki orantisizliklara takigim ben onlar her halti yerken kendi mazileri bir şehir dolduracak eski sevgiliden gecilmezken kendi geçmişine baksın önce o yada uzaylı bulsun sevgili olsun nede olsa uzaylı bu dünyadan değil eski sevgiliside yoktur muhtemelen
Mevzu o değil ki sen orda haklısın da bende kuzenimin nişanlısıyla geçmişi olan biriyle olmak istemem sinek küçük mide bulandırır gerek yok hoş bunların geçmişi de yok ya yine de söylemeseydi kusur kalmazdı yani çok gereksiz bi aktivite olmuş

Bir çocukla konuşuyordum ve her şey çok güzel gidiyordu onun açısından da güzel gidiyordu gözlerinin içi gülüyordu her şey süperdi bugün benim eski sevgilimle takipleştiğini gördüm sordum bir arkadaş dedi eski sevgilim dedim şaka yapma yazdı ben de 5 yıl olmuştur herhalde çocukluk dedim bol şans sana hayatının geri kalanında dedi böyle saçma sebepten dolayı konuşmuyor musun dedim kuzenimin sevgilisi dedi 4 yıldır sevgililer ben de 14-15 yaşındaki bir şey önemsiz dedim yok uzatmayalım boşuna benim kişiliğim böyle dedi saçmalama dedim görüldü attı yazar mı sizce
Bir yazar mi konusu ve Gene buseee

Kimse sana yazmiyor biraksan mi artik

Bir yazar mi konusu ve Gene buseee

Kimse sana yazmiyor biraksan mi artik
Peki her konusunda istikrarla sıkıntılı tarafın kendisi olması dhdhdjhd :)diğer konusunda da instadan çocuğu kendi ekliyip sen her önüne gelene oh iyi mi diyosun diye sormuştu hdhhdhd :) ha o çocuk az adam olaydı da buna sen her gördüğünü ekliyo musun sen nesin ki bana ne soruyosun deseydi akıllanırdı belki.
Son ilişkisi de toxic diye bitmiş orda da sıkıntılı taraf bu kız eminim yemin edebilirim ama ispatlayamam

Yazmaz zaten bahane üretmiş yazmasın daha iyi

Bir çocukla konuşuyordum ve her şey çok güzel gidiyordu onun açısından da güzel gidiyordu gözlerinin içi gülüyordu her şey süperdi bugün benim eski sevgilimle takipleştiğini gördüm sordum bir arkadaş dedi eski sevgilim dedim şaka yapma yazdı ben de 5 yıl olmuştur herhalde çocukluk dedim bol şans sana hayatının geri kalanında dedi böyle saçma sebepten dolayı konuşmuyor musun dedim kuzenimin sevgilisi dedi 4 yıldır sevgililer ben de 14-15 yaşındaki bir şey önemsiz dedim yok uzatmayalım boşuna benim kişiliğim böyle dedi saçmalama dedim görüldü attı yazar mı sizce
Çok yoğun hisleri yoktur sana karşı, diğer tarafın da ilişkisi uzun zamandır sürdüğü için bile bile aynı ortamda olmaz diye düşünmüştür. Kendince hakli bence ..

Peki her konusunda istikrarla sıkıntılı tarafın kendisi olması dhdhdjhd :)diğer konusunda da instadan çocuğu kendi ekliyip sen her önüne gelene oh iyi mi diyosun diye sormuştu hdhhdhd :) ha o çocuk az adam olaydı da buna sen her gördüğünü ekliyo musun sen nesin ki bana ne soruyosun deseydi akıllanırdı belki.
Son ilişkisi de toxic diye bitmiş orda da sıkıntılı taraf bu kız eminim yemin edebilirim ama ispatlayamam
Ben busee den söyle bir öngürü aliyorum Evlenecem Ev le ne Cem vermezlerse gacacam 🧐

Bırakın gitsin, onun zaten gidesi varmış.Bu insanla bırakın bir gelecek, bir saat sonrası bile düşünülmez.Allah’a şükredin gerçek yüzünü göstermiş size.

Yazmaz boş ver

"Her söylediğin doğru olsun; fakat her doğruyu her yerde söyleme!"​

Yeterince büyük olup anlaşıldıysa ben gideyim. Sende yeni sayfa aç. Çünkü o bitti. Ha gelirsede ciddili gelmez. Senle zaman geçirmek ve yine gitmek için gelir.

Back
X