• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazarak dilek calismasi

Bildigim kadariyla olmuş gibi yazmak gerekiyor.

Şimdiki zaman ya da görülen geçmiş zaman ile yazmak gerekiyor.

Gerçekleşmiş gibi, gerçekleşince yaşanması muhtemel seyleri de yazmak gerekiyor.

Mesela dileğiniz atanmak, "falanca şehre atandım, burada yazlar çok sicak geciyor, arkadaslarimla sık sık denize gidiyoruz" seklinde.

Dilek dilemek icin cok guzel zamanlar var. Akşaya tritya var, hıdırellez geliyor, onlari beklemeden simdi de yapabilirsiniz tabii.

Kirmizi bir kese ve kirmizi bir kurdele edinin. Kirmizinin güçlü bir enerjisi var.

Bildigim kadariyla olmuş gibi yazmak gerekiyor.

Şimdiki zaman ya da görülen geçmiş zaman ile yazmak gerekiyor.

Gerçekleşmiş gibi, gerçekleşince yaşanması muhtemel seyleri de yazmak gerekiyor.

Mesela dileğiniz atanmak, "falanca şehre atandım, burada yazlar çok sicak geciyor, arkadaslarimla sık sık denize gidiyoruz" seklinde.

Dilek dilemek icin cok guzel zamanlar var. Akşaya tritya var, hıdırellez geliyor, onlari beklemeden simdi de yapabilirsiniz tabii.

Kirmizi bir kese ve kirmizi bir kurdele edinin. Kirmizinin güçlü bir enerjisi var.
Kırmızı kurdeleyi nasıl kullanayim

Ben yaptim tuttu tutmadi yazmamin ne faydasi var ki? Her dua da kabul olmuyor nihayetinde. Ruhen rahatlamak icin yaptim yapmaya devam ediyorum. Ozel gunlerde yaptiklarimdan tutanlar oldu, 2 yil onceki hidirellezde cok tuttu ozellikle. Gecen sene yaptiklarimdan 1 senedir açmadigin dileklerim var. Onlarda Nelerin tutup tutmadigini henuz bilmiyorum.

Back
X