yazarken bile utandım ama mecbur sorucam

bence sorun olacagini dusunmuyorum ozel bir durum hamilelik soz konusu benimde esim boyle seylere takilmazz hasta oldumu dusunun almak zorunda kaldiniz igrenir misinizz es dediguin bu konuda igreneden yapmasi gerekir

Sonuçta evlenirken hastalıkta sağlıkta demiyormuyuz.
Valla ben eşime dedim göremiyorum diye kendi dedi alayım ozaman diye utanıyorum dedim saçmalama ya dedi girdik duşa aldı hiç bişi demeden.
Allah korursun da esin elden ayaktan düserse sen altını alicaksin temizliyceksin sonucta evlilik böyle bişi birbirimizin zor zamanlarında yanında olmak yardım etmektir

Sonuçta evlenirken hastalıkta sağlıkta demiyormuyuz.
Valla ben eşime dedim göremiyorum diye kendi dedi alayım ozaman diye utanıyorum dedim saçmalama ya dedi girdik duşa aldı hiç bişi demeden.
Allah korursun da esin elden ayaktan düserse sen altını alicaksin temizliyceksin sonucta evlilik böyle bişi birbirimizin zor zamanlarında yanında olmak yardım etmektir
Tabikiiii esler boyle zamanlarda yaninda olmayi biliyorsa tam anlamiyla es olur helal olsun esine boyle erkekleri tebrikkk ediyorum az var boyle erkek bu dunyada

Teşekkür ederim:) artık gelinliğe bulasicakti Ablami bulamayınca eşimle mecbur kaldık değiştirdi. Sağolsun gelinliğin kabarikligindan mecbur kaldığı mi utanma mi hep söyleyerek beni rahatti. Veed hiç kullanmadım tüy dokucu mu agda mi?
sakın tüy dökücü falan kullanma hamilelere önermiyorlar.

Kızlar iyi akşamlar hepinize.
ben 23 yaşında 2.5 senelik evli 6 aylik hamileyim. Eşimle çok samimiyizdir her dakka sarılıp öpmek gibi bi huyumuz var. Öyle burnunu sildin, elini kapamadan hapsurdun, aynı Catali bardağı kullanmayız gibi takintilarimiz yok birbirimizden hiç igrenip soğumayiz. Eşim düğün günü pedimi bile mecbur kalıp değiştirmiştir gelinlikten altimi göremiyordum. .. şimdi yine altimi göremiyorum sorun killarim:KK43: 6 ayıma girdim ve neredeyse 7 aya giricem geçen aylarda çok sorun olmuyordu ne yapıp edip temizleniyordum ama bu 1.5 aydır genital temizliği mi yapamıyorum. Bugün ağda olmaya gittim ve ilk cekisinde öyle bir acı çektim ki karnima sancı girdi kasildim ve kalktım. Sağolsun jilet kıl kökleri mi öyle bi güçlü yapmış ki etim kopucakti resmen. Neyse bacakları mi kollarımi kasimi biyigimi aldırdım çıktım ama genital bölgem öylece kaldı. Altimi goremedigim için jiletlede alamıyorum. Epilasyon hamileyken asla yapmıyorlar ben napcam ? Ailem uzakta arkadaşlarım var ama o kadar yakın değiliz ve ben hayatta istemem böyle birşey. Eşimden yardım istesem sizce ne kadar doğru olur ? Eşim tiksinmez tamam canım der hemen malzemeleri getirir ama bu evliligimizi istemeden zedeler mi yani ne biliyim çok tuhaf bişey napcam akıl verin lütfen.

kuaförde yaptıramıyorsanız jiletle karşınızda da aynayla aldıgınız kadar alın , böyle bir durumda bende annemden değil kocamdan yardım alırdım , ileriki aylarda kocanızdan yardım alırsınız çünkü kollarınız aşagıya hiç inmeyecek , allah kurtarsın canım bebişide senide

Ne kadar doğru bilmiyorum ama tüy dökücü krem kimyasal madde içerdiği için erken doğuma sebep olablyms keşke en başından hep agdaya gitseymssnz bende 2 senedr gdyrm şuan hamilelkten dolayı çok çok daha aciyo ama en azından bi buçuk ay rahat edyrm

ben 23 yaşında 2.5 senelik evli 6 aylik hamileyim. Eşimle çok samimiyizdir her dakka sarılıp öpmek gibi bi huyumuz var. Öyle burnunu sildin, elini kapamadan hapsurdun, aynı Catali bardağı kullanmayız gibi takintilarimiz yok birbirimizden hiç igrenip soğumayiz. Eşim düğün günü pedimi bile mecbur kalıp değiştirmiştir gelinlikten altimi göremiyordum. .. şimdi yine altimi göremiyorum sorun killarim:KK43: 6 ayıma girdim ve neredeyse 7 aya giricem geçen aylarda çok sorun olmuyordu ne yapıp edip temizleniyordum ama bu 1.5 aydır genital temizliği mi yapamıyorum. Bugün ağda olmaya gittim ve ilk cekisinde öyle bir acı çektim ki karnima sancı girdi kasildim ve kalktım. Sağolsun jilet kıl kökleri mi öyle bi güçlü yapmış ki etim kopucakti resmen. Neyse bacakları mi kollarımi kasimi biyigimi aldırdım çıktım ama genital bölgem öylece kaldı. Altimi goremedigim için jiletlede alamıyorum. Epilasyon hamileyken asla yapmıyorlar ben napcam ? Ailem uzakta arkadaşlarım var ama o kadar yakın değiliz ve ben hayatta istemem böyle birşey. Eşimden yardım istesem sizce ne kadar doğru olur ? Eşim tiksinmez tamam canım der hemen malzemeleri getirir ama bu evliligimizi istemeden zedeler mi yani ne biliyim çok tuhaf bişey napcam akıl verin lütfen.
Ya dert ettiğiniz şeye bakın
Tüy dökücü kremler var. Lapiden mesela.
Suruyorsun 10 15 dakika bekliyorsun sonra yıkayınca tüyler gidiyooo☺

Ya dert ettiğiniz şeye bakın
Tüy dökücü kremler var. Lapiden mesela.
Suruyorsun 10 15 dakika bekliyorsun sonra yıkayınca tüyler gidiyooo☺
kimyasal icerdigi icin zararli olabilir kremler yapanda var yorumda okudum arastirmak lazim bende gebeyim :D <3 <3 <3 <3 <3

Ped olayını da aşmışsınız, bu da zorunlu bir durum eşinizde anlayışlı bir insan sanırım bence eşinize yaptırabilirsiniz.

Bence gayet normal isteyebilirsiniz allah korusun daha kötü hastalık olsa ypmicak mi eslerimiz ben de hamileyim şuan kendim halledebiliyorum ama mecbur kalınca kuafor yerine tabiki eşinden isterim

Doktorlar hamilelikte öyle olunca sorun etmiyor. Hemşireler önce temizliyor ve doğuma öyle alıyor. Ama eşine gelince tabiiki igrenmez ama bir zaman sonra cazibeni yitirirsin. Kadınların bazı şeyleri gizli olursa daha çekici olur. Erkekler tabiiki herseyi biliyor görüyor igrenmeyebilir ama bence kas bıyık ağda gibi şeyler sakli kalmalı.

Ona bir kız arkadaşına olduğun gibi bu konularda bu kadar açık olman yanlış. Yarın ona bir erkek gibi yaklaşan bu kadar ozelini bilmediği bir kadın daha çekici gelecektir. Bir hastalık mecburiyet olmadıkça bu kadar açık olmak bence saçma. Bunun adı samimiyet değil yüz göz olmak oluyor. Yinede sen bilirsin herkesin ilişkisi farklı. Ama erkeklerin bir yaratılış fitrati var ve güzeli seviyorlar. Bırak killi kaşlı regli vs.. görmesin. Iç dünyasını bilemezsin belki seni kirmiyodur veya ihtiyacın olduğu için yardım ediyordur sonuçta iyi bir insan belli. Ama igrenmedigini aklına geldikçe şimdi olmasada ilerde soguyabilecegini unutmayın. Gelinlikle adam yerine bir kuzen bir anne yokmuydu damada degistirttin. Çok acaip bir ilişki gerçekten

Sağolun yorumlar için dün eşim yardım etti sorun kalmadı. Boşuna çekindim 5 dakka içinde bitti kolum ağrıyo diye üstüne bide banyo yaptırdı:) en iyisi eşten yardım almak gercekten

ennnn iyisini yapmışsınız. bu dunyada aileden sonra eşinizden başka kımınız var sırtınızı yaslıyacagınız.
verdıgınız tum cevaplara canı gönulden katılıyorum.
normal bır zamanda kımse durup dururken eşinden bu tarz şeyler tabıkı istemez. ama hastalık hamılelık gıbı durumlarda tabıkı esınız yapacak her ısınızı hemde.

allah korusun yatmalı bır hastalık geçirsek tabıkı esımız tum bakım temızlık ve tummmm tummm ıhtıyaclarımızı karsılayacak. gerekırse altımıda temızleyecek. tuvaletımıde yaptıracak. mecburı durumlarda eşler bırbırınden tıksınmezde sonrasında bunu problemde yapmaz yanı bence ıyı gunde kotu gunde denen sey budur bu olmalıdır.

ennnn iyisini yapmışsınız. bu dunyada aileden sonra eşinizden başka kımınız var sırtınızı yaslıyacagınız.
verdıgınız tum cevaplara canı gönulden katılıyorum.
normal bır zamanda kımse durup dururken eşinden bu tarz şeyler tabıkı istemez. ama hastalık hamılelık gıbı durumlarda tabıkı esınız yapacak her ısınızı hemde.

allah korusun yatmalı bır hastalık geçirsek tabıkı esımız tum bakım temızlık ve tummmm tummm ıhtıyaclarımızı karsılayacak. gerekırse altımıda temızleyecek. tuvaletımıde yaptıracak. mecburı durumlarda eşler bırbırınden tıksınmezde sonrasında bunu problemde yapmaz yanı bence ıyı gunde kotu gunde denen sey budur bu olmalıdır.
Bende öyle düşünüyorum eşimin sırtında ve boynunda 6 tane fıtık var onlar tutulunca eşim 3 gün boyunca benzetmek gibi olmasın yatalak gibi yatar günde 3 kere iğneye götürürüm yemeğini yedirip banyosunu yaparım giydiririm ne biliyim ağda istediğinde yaparım. Ayak bilekleri kışın ağrir sıcak suyla yıkar masaj yaparım hiç tiksinmedim yada gocunmadim. Eşimde zaten kıldan tüyden soğuyacak bi insan değil yalandan dolandan soğur bi insandan.

Ona bir kız arkadaşına olduğun gibi bu konularda bu kadar açık olman yanlış. Yarın ona bir erkek gibi yaklaşan bu kadar ozelini bilmediği bir kadın daha çekici gelecektir. Bir hastalık mecburiyet olmadıkça bu kadar açık olmak bence saçma. Bunun adı samimiyet değil yüz göz olmak oluyor. Yinede sen bilirsin herkesin ilişkisi farklı. Ama erkeklerin bir yaratılış fitrati var ve güzeli seviyorlar. Bırak killi kaşlı regli vs.. görmesin. Iç dünyasını bilemezsin belki seni kirmiyodur veya ihtiyacın olduğu için yardım ediyordur sonuçta iyi bir insan belli. Ama igrenmedigini aklına geldikçe şimdi olmasada ilerde soguyabilecegini unutmayın. Gelinlikle adam yerine bir kuzen bir anne yokmuydu damada degistirttin. Çok acaip bir ilişki gerçekten
Yo hiçte acayip bi ilişki değil gayet olması gerektiği gibi. Birbirinden kıl tüy sayesinde soguyan çiftlerin sevgisi evliliği tuhaf asıl. Eşimin başına allah vermesin bişey olsa ben onun altını da temizlerim Kaldıki aynı şeyi hiç burun kivirmadan eşimde yapar ve hiç gocunmayiz. Çoğu üyenin dediği gibi boşuna mi hastalıkta sağlıkta diyoruz beni hep en güzel halimle görüp zor durumda kaldigimda ayyyyy ben yapamam ayyy tiksindim ayyy soğudum dicek bi koca bana lazım değil siz öylesini seviyosaniz bişey diyemem tabi.

Bence yanlis yapiyosunuz.pedinizi eşinize degistirmeniz yanlış.gelinlik nasil olursa olsun az bi zahmetle kendi pedinizi kendiniz degistirebilirdiniz.agdanizi da eşinize yaptirmayiniz.daha uygun bir kuafore gidip yaptirilabilir.yada aynanin karsisinda agda yapabilirsiniz.onuda yapamiyosaniz bi kac kez jilet yapmayla biseycik olmaz,kalinlasan killarinizi dogum sonrasi telafi edersiniz.eşle bu konularda bu kadar yüz göz olmak dogru degil heleki kisisel bakimimiz bize ozel olmali.o tarz bakimlari yaşlanip muhtac oluncaya yada ağır hastalik durumlarina saklayiniz.ve aklinizda bulunsun:özelinizi eşinize karşi bu kadar ulu orta yaşar ve deşifre ettirirseniz,dışardaki herhangi bir bayan bile eşinize daha özel ve daha ilgi çekici gelebilir.

Son düzenleme:
Back
X