Kızlar iyi akşamlar hepinize.
ben 23 yaşında 2.5 senelik evli 6 aylik hamileyim. Eşimle çok samimiyizdir her dakka sarılıp öpmek gibi bi huyumuz var. Öyle burnunu sildin, elini kapamadan hapsurdun, aynı Catali bardağı kullanmayız gibi takintilarimiz yok birbirimizden hiç igrenip soğumayiz. Eşim düğün günü pedimi bile mecbur kalıp değiştirmiştir gelinlikten altimi göremiyordum. .. şimdi yine altimi göremiyorum sorun killarim

6 ayıma girdim ve neredeyse 7 aya giricem geçen aylarda çok sorun olmuyordu ne yapıp edip temizleniyordum ama bu 1.5 aydır genital temizliği mi yapamıyorum. Bugün ağda olmaya gittim ve ilk cekisinde öyle bir acı çektim ki karnima sancı girdi kasildim ve kalktım. Sağolsun jilet kıl kökleri mi öyle bi güçlü yapmış ki etim kopucakti resmen. Neyse bacakları mi kollarımi kasimi biyigimi aldırdım çıktım ama genital bölgem öylece kaldı. Altimi goremedigim için jiletlede alamıyorum. Epilasyon hamileyken asla yapmıyorlar ben napcam ? Ailem uzakta arkadaşlarım var ama o kadar yakın değiliz ve ben hayatta istemem böyle birşey. Eşimden yardım istesem sizce ne kadar doğru olur ? Eşim tiksinmez tamam canım der hemen malzemeleri getirir ama bu evliligimizi istemeden zedeler mi yani ne biliyim çok tuhaf bişey napcam akıl verin lütfen.