Oncelikle cok gecmis olsun canim kizinda bisey var mi sende bisey onemli olan bu.. insanlarimiz boyle malesef insanliktan cikmis cok "insan" var etrafta...
Allah korumus beterinden saklamis canim seni anliyorum valla cok haklisin allah islah etsin ne diyeyim..Canm teşekkür ederim kızımın malesef göz kapağının üstü şişti benimde içim cok acıdı bedende bişey yokta ruhen cok etkilendim bi reflekstir ya düşene eğilip destek olmak o yanlızlığa cok üzüldüm.
Canm teşekkür ederim kızımın malesef göz kapağının üstü şişti benimde içim cok acıdı bedende bişey yokta ruhen cok etkilendim bi reflekstir ya düşene eğilip destek olmak o yanlızlığa cok üzüldüm.
maalesef insanların bir çoğu bu kadar duyarsız geçmiş olsunHanımlar iyi akşamlar dünden beri içim içimi yiyor belki paylaşırsam rahatlarım
1 yaşında kızımı bebek arabasına koydum durakta otobüs bekliyordum kilidi takılı biraz bol bırakıyorum kızım fazla hareketli kollarına zarar vermesin diye aylardır belli bi ayarda.
En hareketli zamanı yeni yürümeye başladı kıpır kıpır her delikden geciyor neyse bineceğim araba yanaştı durağın önündeki kaldırımdan inicem benimde ihmal karlığım kendimede cok kızdım. kızım kendini kemerden cıkarmış farkında değilim kaldırımdan arabayı indireceğim esnada bebeğimin düşüşünü gördüm malesef kızımı tutamadım ilk düşüşünü yaşadım ve kötü düştü elim ayağım boşaldı aldım kucağıma sakinleştirmeye calışırken bende düştüm o panikle önümden insanlar geciyor dönüp kimse yardım etmedi bi kaç genc bayanın bakarak ilerlediğini hatırlıyorum o silik anlarda.
Kendimi hiç bukadar savunmasız hiç bukadar kötü hissetmemiştim eve nasıl döndüm hatırlamıyorum ağlıya ağlıya helak oldum kızımı tutamadım onamı üzülim kendim düştüm onamı bizi o halde görüp yollarına devam eden insanlarımı ki hemcinslerim dünden beri gözümü her kapattığımda o sahne geliyo aklıma bidaha otobüsle biyere gitmeye cesaret edermiyim bilmiyorum.
Eşim cok yoğun calışıyor fırsat buldukca kızımla gezerdik onada banada değişiklik olurdu ama gene eşime bıraktırcam sanırım kendimi insanlar bukadarmı kötü bukadarmı duyarsızlaştı cok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum
İçimi dökmek istedim sadece zaman ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkürler
Verilmis sadakaniz varmis. Cok gecmis olsun. Bir daha boyle toplu tasima araclarina bebek arabasiyla tek binmeyin.
Aslinda insanlar yardim eder ama nasil yapmamislar cok ilginc.
Zaman cok degismis. Yazik yaa.
Bi sadaka verin derim..
Geçmiş olsun,çocuklar elbette düşe kalka büyür,çocuğunuz kemerini çıkarmış farketmedim diye kendinizi de suçlamayın lütfen.
Allah beterinden korumuş.İnsanlarımız ne yazıkki çok tuhaf ve duyarsız,yapacak bir şey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?