Yazarsam belki rahatlarım.

Bejndar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
1.219
3.256
48
Hanımlar iyi akşamlar dünden beri içim içimi yiyor belki paylaşırsam rahatlarım
1 yaşında kızımı bebek arabasına koydum durakta otobüs bekliyordum kilidi takılı biraz bol bırakıyorum kızım fazla hareketli kollarına zarar vermesin diye aylardır belli bi ayarda.
En hareketli zamanı yeni yürümeye başladı kıpır kıpır her delikden geciyor neyse bineceğim araba yanaştı durağın önündeki kaldırımdan inicem benimde ihmal karlığım kendimede cok kızdım. kızım kendini kemerden cıkarmış farkında değilim kaldırımdan arabayı indireceğim esnada bebeğimin düşüşünü gördüm malesef kızımı tutamadım ilk düşüşünü yaşadım ve kötü düştü elim ayağım boşaldı aldım kucağıma sakinleştirmeye calışırken bende düştüm o panikle önümden insanlar geciyor dönüp kimse yardım etmedi bi kaç genc bayanın bakarak ilerlediğini hatırlıyorum o silik anlarda.
Kendimi hiç bukadar savunmasız hiç bukadar kötü hissetmemiştim eve nasıl döndüm hatırlamıyorum ağlıya ağlıya helak oldum kızımı tutamadım onamı üzülim kendim düştüm onamı bizi o halde görüp yollarına devam eden insanlarımı ki hemcinslerim dünden beri gözümü her kapattığımda o sahne geliyo aklıma bidaha otobüsle biyere gitmeye cesaret edermiyim bilmiyorum.
Eşim cok yoğun calışıyor fırsat buldukca kızımla gezerdik onada banada değişiklik olurdu ama gene eşime bıraktırcam sanırım kendimi insanlar bukadarmı kötü bukadarmı duyarsızlaştı cok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum
İçimi dökmek istedim sadece zaman ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkürler

Oncelikle cok gecmis olsun canim kizinda bisey var mi sende bisey onemli olan bu.. insanlarimiz boyle malesef insanliktan cikmis cok "insan" var etrafta...

Oncelikle cok gecmis olsun canim kizinda bisey var mi sende bisey onemli olan bu.. insanlarimiz boyle malesef insanliktan cikmis cok "insan" var etrafta...

Canm teşekkür ederim kızımın malesef göz kapağının üstü şişti benimde içim cok acıdı bedende bişey yokta ruhen cok etkilendim bi reflekstir ya düşene eğilip destek olmak o yanlızlığa cok üzüldüm.

Verilmis sadakaniz varmis. Cok gecmis olsun. Bir daha boyle toplu tasima araclarina bebek arabasiyla tek binmeyin.
Aslinda insanlar yardim eder ama nasil yapmamislar cok ilginc.
Zaman cok degismis. Yazik yaa.
Bi sadaka verin derim..

Çok geçmiş olsun. Yardım edilirdi aslında ama hayret bisey. Duyarsızlaşıyoruz zaman geçtikçe galiba

Allah korumus beterinden saklamis canim seni anliyorum valla cok haklisin allah islah etsin ne diyeyim..

Çok geçmiş olsun. Malesefki artık böyle olundu malesefki..

Çok geçmiş olsun. Size denk gelmemiş demek ki yardımcı olacak kişiler. Gerçi öyle bir hale geldik ki bebeği için yardım isteyen bir anne arkadaşım bebek arabasını kaldırmaya çalışırken telefonunu çaldı. Üstelik erkek yani. Arabanın altına taş mı ne koyuduysa çok ağırdı, onunla debelenirken götürmüş telefonu cepten diye anlattı arkadaşım. Neyse ki ciddi bir şey olmamış, çok üzülmüşsünüzdür tabi ama insanlık hali kaza olur. Tekrar geçmiş olsun size de bebeğinize de.

Genelde insanlar yardim ediyorlar bende bebek arabasi ile kaldirimda falan takildigimda cok yetisip tutan pldu.Sizin denk geldikleriniz gariplermis.Gecmis olsun insan evladina zarar gelince cok kptu hissediyor,bilirim.

Geçmiş olsun,çocuklar elbette düşe kalka büyür,çocuğunuz kemerini çıkarmış farketmedim diye kendinizi de suçlamayın lütfen.
Allah beterinden korumuş.İnsanlarımız ne yazıkki çok tuhaf ve duyarsız,yapacak bir şey yok...

Çok geçmiş olsun kazasız kurtulmuşunuz...Bi sadaka verin..
O size bakıp geçen insanlara gelince..onların duyarsızlığından iğreniyorum
'İnsan' sıfatına layık olduklarını sanmıyorum...

Çok geçmiş olsun insanlar bazen çok duyarsız oluyor bende geçenlerde 9 aylık kızımla eşimin yanına gitmek için iki vesait değiştirdim minibüse binerken ve inerken insanlar çok yardımcı oldu sonrasında otobüse bindim bir Allah'ın kulu bebek Arabasına yardım etmedi binerken bi şekilde bindim ama inerken resmen kızım içindeyken bebek arabasını kucaklayıp indirdim ve ben miyon tipli bi bayanım otobüstede yardım edebilecek çok insan vardı ama kimse umursamadı eşime bundan sonra toplu Taşıma kullanmayacağım nereye gidilecekse gelip sen alacaksın bizi dedim

İnsanlar böyle ya !!
Bugün otobüsteyim daha benim iniceğim durağa 4-5 durak daha var..
Otobüs bi durakta durdu..
Adam indi.
İndiği gibi yüzü koyun düştü yere ama elleriyle destekte yapamadı.
Burun üstü denir ya öyle.
Bi kal durumu oluştu bende.
Ben otobüsteyim adam durakta..
Kimse yok yanında kimsede gitmiyor.
Sonra ben
-Adam düştü adam düştü dedim koşa koşa indim.
Baktım adam kalkıyor tutamadımda ağzından burnundan kan akıyor..
Bi bayan tuttu kaldırdı bende yardımcı olmaya çalıştım
-Ağzıyla burnu kanıyor peçete yok mu falan diyorum.
Biri peçete verdi.
Eczaneye gitmeyi önerdik istemedi.
Meğerse burnu kanıyormuş yalnızca o kan nasıl bi hızla oluştuysa ağzına kadar gelmiş..
sonra iyiyim falan dedi bu arada tabii otobüs bekledi mi ?
-Hayıır !!
Otobüs ilerledi bende bi ton bayırı kullanarak eve çıktım.
2 bayanız ne kadar yardımımız dokunabilir dimi ?
Bizden başka 1-2 yaşlı adam haricinde kimse yanaşmadı..
Ülkenin son hali bu işte..
Yardımsever bi toplummuşmuşuzzz..

cok gecmis olsun,kucuk hanimin kemeleri biraz daha sIkarsiniz bidaha dusmez insallah
uzulmeyin ve o insanliktan nasiplenmemisler yuzunden suclamayin kendinizi.

maalesef insanların bir çoğu bu kadar duyarsız geçmiş olsun

Verilmis sadakaniz varmis. Cok gecmis olsun. Bir daha boyle toplu tasima araclarina bebek arabasiyla tek binmeyin.
Aslinda insanlar yardim eder ama nasil yapmamislar cok ilginc.
Zaman cok degismis. Yazik yaa.
Bi sadaka verin derim..

Cok sağolun annemde sizin gibi sadaka ver hemen dedi eve gelir gelmez bina görevlisine verdim Allah kabul ederse.

Kızımın yüzündeki şişliği gördükce kendimi suçlamadan edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…