Görsün, keşke görse.
Adam habire poker face oynuyor. Bulmuş taktiği, kızı peşinden koşturuyor.
Görsün, o bile bi normal tepki sayılır şu tavrındansa be.
Burda kabahatin cogu Linda da. Kac defa konu acti son bir kac hafta icinde. Ilk konusuydu galiba erkek arkadasim ailsiyle ayni sehirde yasamamizi istiyor nasil vazgecirebilirim, ailenle ayni sehirde yasamak istemiyorum demeden diye. Kac kisi soyledi, soylemeden acik acik konusmadan olmaz diye, israrla olmaz ben caktirmadan soyliyecem dedi durdu, cozdumu hic bilmiyorum ve zannetmiyorum. Sonra gorumcesi sen de bizi boyle davet edersin evlendi dimi diye sormus erkek arkadasina ona takildi, sonra erkek arkadasi hamile ablasini doktora goturdu diye bozuldu benle gunduz konusmuyo ama ailesiyle ilgileniyor diye. Sonra abisi gelmis onla ilgileniyor benle ilgilenmiyor diye bozuluyor. Kisacasi istiyor ki erkek arkadasi her daim onunla da olsun, bu ayri sehirlerdeyken mumkun deyil ki zaten.
Ya acik acik derdini anlatacak, yada kabullenecek. Erkek arkadasi ailesine duskun bir kisi bu her halinden belli adam zaten acik acikda soylemis. Ama lindayi da bence es gecmoiyor, her aksam 3 4 saat konusuyormus adam daha napsin ?
Beyenmiyorsa huyunu ayrilmasi en mantikli, savas vermeden de devamli burda konu acarak deyisecek seyler deyil bunlar.
Boyle sadece kendisi mutsuz olur.
Gene usenmeyip yaziyorum konusuna farkli acilardan dusunceleri gorsun belki fikri biraz deyisir diye, ama belirli sekilde dusunce yapisi var, zerre kadar konu sahibi tinmiyor, hosuna gitmiyora cevap bile vermiyor. Neyse genc bir kizi boyle seylerle uzulurken gormeye uzuldugum icin gene yazdim uzun uzun, herkes kendine eder sonucta, yapicak da bir sey yok.
Umarim herkes huzurlu yuvaya sahip olur ve mutlu olur diyeyim ve bitireyim.