• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazdıklarımın aynısını kopyaladım..fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar?

Bu mu yani ?
Çok denedim

evet, bu "seven insan ne yapar, ne yapmaz" çizgisinden devam ediyorsak seven insan, seni bu laftan sonra mutlu etmek için yol arardı.

çok denediğine inanmıyorum, düşüncelerini ona yansıtmadığına inanmadığım gibi
gerçekten dediğin gibiysen zaten bir süredir sevgine değmeyecek bir insanla berabersin, sadece farkına varman kalmış :KK43:

Akşamdan akşama iletişim bence de normal değil ilişkide..
O haberleşilmeyen sürede insanın başına bir kaza gelebilir.
Nasıl o kadar saat merak edilmez anlamıyorum.

Konuşmaya başlayınca uzun uzun konuşuyoruz bu yüzden gündüz konuşmuyoruz nedir yahu?
İştesin, derstesin, uygun değilsin. Ararsın canım merak ettim nasılsın, sesini duymak istedim.
Çok yoğun çalışıyorum akşam konuşuruz öpüyorum der kapatırsın.

Böyle saçma sebep olamaz. Bir wc ye gitmek kadar süreni alır şu.

Bence yazdıkların çok ağır değil ama sorununuz o kadar basit ki şu kadarcık çözümü bulamamış olmanız çok ilginç..

Aksam zaten saatlerce konusuyosunuz , gun icinde konusnayi verin..

Yazdiklarin resmen , beni terk et anlamina gelmis...

evet, bu "seven insan ne yapar, ne yapmaz" çizgisinden devam ediyorsak seven insan, seni bu laftan sonra mutlu etmek için yol arardı.

çok denediğine inanmıyorum, düşüncelerini ona yansıtmadığına inanmadığım gibi
gerçekten dediğin gibiysen zaten bir süredir sevgine değmeyecek bir insanla berabersin, sadece farkına varman kalmış :KK43:
Yapar mı yapmaz mı mesaja gelen cevapta ve tavırlarındaki değişimden anlıcaz.. Ona göre de yol alıcam herşeye hazırım ben..

Akşamdan akşama iletişim bence de normal değil ilişkide..
O haberleşilmeyen sürede insanın başına bir kaza gelebilir.
Nasıl o kadar saat merak edilmez anlamıyorum.

Konuşmaya başlayınca uzun uzun konuşuyoruz bu yüzden gündüz konuşmuyoruz nedir yahu?
İştesin, derstesin, uygun değilsin. Ararsın canım merak ettim nasılsın, sesini duymak istedim.
Çok yoğun çalışıyorum akşam konuşuruz öpüyorum der kapatırsın.

Böyle saçma sebep olamaz. Bir wc ye gitmek kadar süreni alır şu.

Bence yazdıkların çok ağır değil ama sorununuz o kadar basit ki şu kadarcık çözümü bulamamış olmanız çok ilginç..
Aynen öyle..
Çünkü karşındaki kişi bildiğini okuyo kendi doğrularından vazgeçmiyor bn de bu mesajımda son kez isteklerimi dile getirdim.. Cevap ne olucak bilmiyorum görücez..

Sevgili linda, önceki konunuzda da yazmıştım, yine yazıyorum: Biz sevgilimle en son dün akşam konuşmuştuk, bak saat 6.30, daha öldü mü kaldı mı bilmşyorum. Neden? Çünkü öğlen bir arkadaşım aramıştı, biliyorum ki acil bir şey sorması gerekmese mesai saatinde aramaz, ama onun da telefonunu açamadım. O kadar kafamı kaldırmadan çalıştım. Sürekli toplantıya girdim çıktım. Telefonumun nerede olduğunu bile bilmiyordum. Bir kere sigara içmeye inebildim, onda da kafamı dinledim açıkçası.

Bunu yazma sebebim bu durumun normal olduğunu, bu şekilde yaşayan insanlar ve devam eden ilişkiler olduğunu hatırlatmak.

Ama sizin beklentinizi erkek arkadaşınız karşılayamıyor ne yazık ki. Üzgünüm ama böyle huylar zor değişir :(

Aynen öyle..
Çünkü karşındaki kişi bildiğini okuyo kendi doğrularından vazgeçmiyor bn de bu mesajımda son kez isteklerimi dile getirdim.. Cevap ne olucak bilmiyorum görücez..

Denediniz mi?
Gündüz o işteyken sen aradın mı mesela. Sadece sesini duymak istedim canım çok meşgul etmeyeceğim diye?

Valla senin kırılmanı bu kadar görmezden gelen adam zaten terketsin. Ablasını doktora götürmesinden şikayetçi değil zaten niye yükleniyorsunuz anlamıyorum, benim eşim görüşürken iştede olsa canım ablam rahatsızlanmış ablamı doktora getirdim diye arardı gün içinde aramasa trip atarım güzel bir şarkı duyar arkadaşları ile konuşurlar evlilik konuşuyorduk aklıma sen geldin inş bizde hayırlısı ile evleniriz gibi.. Bütün gün aramayacak burdaki kızlarda trip atmayacak asla inanmam mümkün değil,tripte atarım küserimde heleki kızdığımı ifade edicem ve ertesi akşam dönecek ohooo haklısınn gün içinde sana zaman ayırmıyorsa demekki o kıymetli zamanını ayıracak başka biri var bu gerçekleri gör lütfen evet günaşırı konu açıyorsun çünkü şikayetin karşılığını bulmuyor..

Bir d
Konu sahibine fazla yüklenmekten yana değilim.
Diğer konularına da göz attım şimdi de, yani kız zaten gun içinde yazışmamayı kabullenmiş kendince uygulamaya çalışıyor. Bir sorunları olduğunda en azından adamın birkaç mesaj atmasını istemesi öyle aşırı anormal bi talep değil yahu. Adam laboratuvarda kapanıp ölümcül deneyler yapan bi bilim adamı değilse şayet.
Zaten bence konu sahibesi bu talepleri sırf şımarıklığından etmiyor. Bilinçaltı, tehlike çanlarının çaldığının farkında, o yuzden bir kaybetme korkusu sarmış, o korku itiyor kızı bunları yapmaya.
Belki abartıyor, saçmalıyor ama şımarıkça bi tavırla değil, korkuyla.

Ha bana kalırsa adam gerçekten de bıkmış olabilir, yazanlar haksız değil. Oluruna bırakman gerek artık konu sahibi, bi kere yaz, sonra ne zaman cevap verirse versin artık.
Labarotuvara kapanip olumcul deney yapma kismina cok guldum yaa aynen boyle dusunuyorum ben de snirsin dunyada tek calisan insan o.. Biz de boyleyiz iki gun konusmadan gecer diyenler de var ama istisnai bir durum bu konu sahibinin sevgilisi ogretmen hatirladigim kadariyla bes dakika bile konusulamayacak bir isi yok.. Ben seni anliyorum canim ama sevgilin anlamamakta direniyor isine mi boyle geliyor ?

Valla senin kırılmanı bu kadar görmezden gelen adam zaten terketsin. Ablasını doktora götürmesinden şikayetçi değil zaten niye yükleniyorsunuz anlamıyorum, benim eşim görüşürken iştede olsa canım ablam rahatsızlanmış ablamı doktora getirdim diye arardı gün içinde aramasa trip atarım güzel bir şarkı duyar arkadaşları ile konuşurlar evlilik konuşuyorduk aklıma sen geldin inş bizde hayırlısı ile evleniriz gibi.. Bütün gün aramayacak burdaki kızlarda trip atmayacak asla inanmam mümkün değil,tripte atarım küserimde heleki kızdığımı ifade edicem ve ertesi akşam dönecek ohooo haklısınn gün içinde sana zaman ayırmıyorsa demekki o kıymetli zamanını ayıracak başka biri var bu gerçekleri gör lütfen evet günaşırı konu açıyorsun çünkü şikayetin karşılığını bulmuyor..
Evet aynen çözüm yolu bulamadığım için nefesimi burda alıyorum ama bakıyorum suçlu benim yazılanlara bakarsak..

Peki aramadığın halde ben bu alışkanlığı ilişkimize kazandırmak için elimden geleni yaptım diyebiliyor musun?
Bu kadar şeyi ona söyledikten sonra eğer ben ararsam kendimi gurursuz hissederim..

Bu kadar şeyi ona söyledikten sonra eğer ben ararsam kendimi gurursuz hissederim..

Ben bundan öncesinden bahsediyorum.
İnsan gündüz arayıp canım yoğunsun biliyorum ama sesini duyup kapatacağım merak etme der yani.
Bence ikiniz de bu sorunu çözme adına yapıcı hiç bir girişimde bulunmamışsınız.

Bir d

Labarotuvara kapanip olumcul deney yapma kismina cok guldum yaa aynen boyle dusunuyorum ben de snirsin dunyada tek calisan insan o.. Biz de boyleyiz iki gun konusmadan gecer diyenler de var ama istisnai bir durum bu konu sahibinin sevgilisi ogretmen hatirladigim kadariyla bes dakika bile konusulamayacak bir isi yok.. Ben seni anliyorum canim ama sevgilin anlamamakta direniyor isine mi boyle geliyor ?
Canım geçende de sen öğretmen demiştin ama değil devlet dairesinde çalışıyor öyle Toplantıdan toplantıya da koşmuyor yani..

Ben de sen ariyorsun acmiyor aksam kousalim diyor saniyorum sen hic aramiyor msj atmiyor ondan bekliyorsan hep olmazki ama canim tamam simdi gururun elvermiyor ama oncesinde istedigin zaman aramaliydin bakalim o zaman ne olacakti?

ağır olmamış ama fazla uzatmışsın. yazmak isteyene bu kadar sitem etmene gerek yok, zaten yazar. yazmak istemeyene saatlerce dil dök yine bildiğini yapar, yazmaz.
yani diyorum ki; rahat bırakın, aşk zorlamayla olmaz.

Canım geçende de sen öğretmen demiştin ama değil devlet dairesinde çalışıyor öyle Toplantıdan toplantıya da koşmuyor yani..
Hee oyle okudum saniyorum demek oyle aklimda kalmis ama devlet dairelerinde mola var bilmem ne var bahane yok

Bu saate kadae hala gece atilmis mesaja cevap yazmadi mi? Ay deli olurdum ben. Bu ne umursamazlik??

Back
X