• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık YAZEN ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dreamer35

Ece & Ediz
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
1.220
108
163
Arkadaşlar YAZEN ismi sizce nasıl? Nette bulamadım ama ben bu ismi lise zamanımda bir yerlerde okuyup çok beğenmişim ve hatıra defterime yazmışım:61: Şimdi bir kızım olacak ve defterde karşıma çıkınca acaba dedim... Kökenini bulamadım muhtemelen Arapça, anlamı ise kurtuluş demek... Sizce nasıl bir isim. Eşim pek sıcak bakmadı ama nette baktığımda bu isimde kişiler olduğunu gördüm. Sizlerin yorumları nedir???

Ben de beğenmedim cnm üzgünüm

önemli olan senin begenmen tabiki canım ama eşininde içine sinmediyse farkı alterniflerde dşünebilirsiniz bence..

hmm anladım kızlar...O zaman listeden çıkarıyoruz hemen :)) Seslenmesi zor geliyor evde deneme yapıyorum bende :)))

Yaren'i nüfus memuru yanlışlıkla Yazen mi yazdı ki acaba :26:
Nüfus memurluğunun azizliğine uğrayan çok ne de olsa.

yabancılarda kullanılan bi isim olabilir.bende bi kız bebeğim olursa ilerde alin koyucam adını diyodum.türkçede anlamı fln yok.yabancı birinin bebeği var nette sadece alin adında.eşime söylediğimde uzaylı görmüş gibi suratıma baktı tabi:63:b:37:bende alin yerine alya olsun diye karar verdim.aman çokta içinden geliyosa,sevdiysen o ismi çocuğu doğuracak olan sensin,göbek adı olarak yazdırırsın olur biter.

Back
X