Dövme yazı dövmem ilk aşamadan son aşamaya resimlerle:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
D

dolly5

Ziyaretçi
kızlar buyrunnnnn .
2. dövme için yer belirlemek istiyorum fikirlerinizi beklerim bu sefer yazı değil kçk resim istiyorum melek,yıldızlar,zar, vs.yardımcı olun banaa kötükedihüso

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 187
  • $2.webp
    $2.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 176
  • $3.webp
    $3.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 187
  • $4.webp
    $4.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 184
  • $5.webp
    $5.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 169
canım ben de senin yaptırdığın yere içi dolu ve boş bir kaç küçük yıldız yaptırmak istiyoruma cıdı mı oraya yaptırırken

dusundugun modeller herkes de var canım ya cok sıradanlastı artık ama senın zevkın tabıkı sen bılırsın yerıne gelınce de arkadasın dedıgı gıbı ensede guzel duruyo omuzda veya sırtının ortasında da olabılır bence sırtta cok cekıcı duruyo

yıldızlar cok güzel oluo ::(

Son düzenleme:
bende dövme yaptırmak istiyorum ama güvenilir temiz bir yer arıyorum.siz nerede yaptırdınız?

Omuzundan boynuna dogru yildizlar yapabilirsin :) veya bir peri deyneginden yildizlar dusuyor olabilir

canım resimlerine bakıyordum söylemeden geçemeyeceğim bir arkadaşıma ikizi kadar benziyorsun bu kadar olur :) bu arada dövmen çok hoşmuş.

bende el bileğime K . ATATÜRK yazdırmak istiyorum...çok hoş olmuş senin dövmende ben melek figürüne bayılıyorum bide omzuma minik kelebek istiyorum........eşimde sıkılırsın diyo :) sanki dedim devamlı omzumla burun buruna yaşıyom da :)ah bu erkekler :)

Back
X