YAZI RENK VE BOYUTUM NEDEN KALICI OLARAK DEĞİŞMİYOR?

TEOCUKIZ

aşktan umudum yok..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
993
231
83
33
Yazı renk ve boyutumu nasıl değiştirebilirim kalıcı olarak ???????

aaa o kadar yanii :)
o da mi parayla??? :KK70:
Yazı renk ve boyutu parayla degıl tabıkı.Ama pro uye olanların sahıp oldugu avantajlardan bırı sadece.Pro uye olmanında bazı ayrıcalıkları olmalı takdır edersınız kı.Pro kart evet 30 Tl ama bu para ıse sıtenın gelır kaynagı degıl.Bu para ıle gerek ogrencıler okutularak egıtıme destek verılıyor,gerek tekerleklı sandalye yardımı yapılıyor ya da soma gıbı felaketlerde yardım amaclı kullanılıyor....Yazısmanızı gorunce sankı sıtede herseyın para ıle olduguna daır bır dusuncenız oldugu ızlenımıne kapılınca yazmak ıstedım...:KK39::KK39::KK39:

Yazı renk ve boyutu parayla degıl tabıkı.Ama pro uye olanların sahıp oldugu avantajlardan bırı sadece.Pro uye olmanında bazı ayrıcalıkları olmalı takdır edersınız kı.Pro kart evet 30 Tl ama bu para ıse sıtenın gelır kaynagı degıl.Bu para ıle gerek ogrencıler okutularak egıtıme destek verılıyor,gerek tekerleklı sandalye yardımı yapılıyor ya da soma gıbı felaketlerde yardım amaclı kullanılıyor....Yazısmanızı gorunce sankı sıtede herseyın para ıle olduguna daır bır dusuncenız oldugu ızlenımıne kapılınca yazmak ıstedım...:KK39::KK39::KK39:
biz öyle demek istemedik :(

havale yapabiliyor muyuz bu yardımlar için

havale yapabiliyor muyuz bu yardımlar için

Maalesef.Pro kart almak istediginizde odeme sadece paypal ile yapilabiliyor.Paypal in guvenligi ile ilgili herhangi bir endiseniz asla olmasin hesab bilginizle paypaldan odeme yapabilirsiniz...

Back
X