Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazı renk ve boyutu parayla degıl tabıkı.Ama pro uye olanların sahıp oldugu avantajlardan bırı sadece.Pro uye olmanında bazı ayrıcalıkları olmalı takdır edersınız kı.Pro kart evet 30 Tl ama bu para ıse sıtenın gelır kaynagı degıl.Bu para ıle gerek ogrencıler okutularak egıtıme destek verılıyor,gerek tekerleklı sandalye yardımı yapılıyor ya da soma gıbı felaketlerde yardım amaclı kullanılıyor....Yazısmanızı gorunce sankı sıtede herseyın para ıle olduguna daır bır dusuncenız oldugu ızlenımıne kapılınca yazmak ıstedım...aaa o kadar yanii :)
o da mi parayla???![]()
biz öyle demek istemedikYazı renk ve boyutu parayla degıl tabıkı.Ama pro uye olanların sahıp oldugu avantajlardan bırı sadece.Pro uye olmanında bazı ayrıcalıkları olmalı takdır edersınız kı.Pro kart evet 30 Tl ama bu para ıse sıtenın gelır kaynagı degıl.Bu para ıle gerek ogrencıler okutularak egıtıme destek verılıyor,gerek tekerleklı sandalye yardımı yapılıyor ya da soma gıbı felaketlerde yardım amaclı kullanılıyor....Yazısmanızı gorunce sankı sıtede herseyın para ıle olduguna daır bır dusuncenız oldugu ızlenımıne kapılınca yazmak ıstedım...![]()
Sorun yokbiz öyle demek istemedik![]()
havale yapabiliyor muyuz bu yardımlar içinYazı renk ve boyutu parayla degıl tabıkı.Ama pro uye olanların sahıp oldugu avantajlardan bırı sadece.Pro uye olmanında bazı ayrıcalıkları olmalı takdır edersınız kı.Pro kart evet 30 Tl ama bu para ıse sıtenın gelır kaynagı degıl.Bu para ıle gerek ogrencıler okutularak egıtıme destek verılıyor,gerek tekerleklı sandalye yardımı yapılıyor ya da soma gıbı felaketlerde yardım amaclı kullanılıyor....Yazısmanızı gorunce sankı sıtede herseyın para ıle olduguna daır bır dusuncenız oldugu ızlenımıne kapılınca yazmak ıstedım...![]()
havale yapabiliyor muyuz bu yardımlar için
maalesef paypa hesabım yokMaalesef.Pro kart almak istediginizde odeme sadece paypal ile yapilabiliyor.Paypal in guvenligi ile ilgili herhangi bir endiseniz asla olmasin hesab bilginizle paypaldan odeme yapabilirsiniz...
Ozaman yemek yarismasina katilin Pro uye olursunuzmaalesef paypa hesabım yok
Moda yarismasina da bekleriz :)Ozaman yemek yarismasina katilin Pro uye olursunuz![]()