Yazık ettin sevgilim

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Ne kadar sevmiştim ya ben seni..Bir anda girdin hayatıma dünyanın en mutlu kızı yaptın..Yaptıgın jestler,sürprizler hiç görmedigim şeylerdi..sürekli arardın,mesaj atardın,ilgilenirdin,bana aşkı yaşattın..Bişeye ağlasam on dk içinde yanımda olurdun gözyaşlarımı silmek için..Evlenme teklif ederken ağlamıştın ben odundum sen ağlamıştın..Değdimi orda burda chat sitelerinde kızlarla konuşmaya..Hangi arada yaptın onuda bilmiyorum..Yazık olmadımı bize..Sevmiyo diyemem o yaptıklarını sevmeyen biri yapamaz..Ama ben artık sana güvenememki, şüpheler yer bitirir beni..Senin için aldatma değil ama benim için tamda aldatma..Kabullenemiyorum nasıl kendime gelicem toparlanıcam bilmiyorum..O kadar sevdimki seni,sende beni biliyorum..Çok yazık ettin bitanem..

offf bu sanal ortam zaten evlilikleri ilişkileri bitiren değil mi
üzülme!!!
nasıl bir sanal ortam?ne gibi konuşmalr yapmış

ne işi varmış böyle bir adamın o sitelerde

Mesaj atıp cevap alamamıştı kızlardan diye hatırlıyorum, o konu değil miydi?

Sana o kadar atarlanmisti demek Beyfendi kendinden biliyormuş

Sana o kadar atarlanmisti demek Beyfendi kendinden biliyormuş
Önceki konuda da demiştik, sakladığı hesaplara ondan tepki göstermiş diye ama affetmişti sanki kapanmıştı olay ben mi yanlış hatırlıyorum. Ya da yeni şeyler keşfetti konu sahibi.

neolursa olsun yapmamalıydı.Seven adam yapmaz bence şu sitelerden de gına geldi yaaa anca bukadar huzur bozar.....

offf bu sanal ortam zaten evlilikleri ilişkileri bitiren değil mi
üzülme!!!
nasıl bir sanal ortam?ne gibi konuşmalr yapmış
önce badoo sitesini yakalamıştım iki kıza selam yazmış ama cevap gelmemiş..dünde sadece badooyla sınırlı kalmadıgını gördüm arattıgını gördüm sadece içeriklerini bilmiyorum ne yazıkki

7 ay boyunca degişmeyen biran bile sevgisinden şüphelenmedigim biriydi bana karşı iyiligi ilgisi hep sabitti sevmiyo diyemem ama yazık etti kaybetti bizi
Guzelm ben 17ay boyunca kandirildim.. Ah ah ne diycegmi bilmiyorum ha 7ay ha 17ay bizi yerle bir etmeleri bir dakikalarini almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…