- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
ne işi varmış böyle bir adamın o sitelerdeNe kadar sevmiştim ya ben seni..Bir anda girdin hayatıma dünyanın en mutlu kızı yaptın..Yaptıgın jestler,sürprizler hiç görmedigim şeylerdi..sürekli arardın,mesaj atardın,ilgilenirdin,bana aşkı yaşattın..Bişeye ağlasam on dk içinde yanımda olurdun gözyaşlarımı silmek için..Evlenme teklif ederken ağlamıştın ben odundum sen ağlamıştın..Değdimi orda burda chat sitelerinde kızlarla konuşmaya..Hangi arada yaptın onuda bilmiyorum..Yazık olmadımı bize..Sevmiyo diyemem o yaptıklarını sevmeyen biri yapamaz..Ama ben artık sana güvenememki, şüpheler yer bitirir beni..Senin için aldatma değil ama benim için tamda aldatma..Kabullenemiyorum nasıl kendime gelicem toparlanıcam bilmiyorum..O kadar sevdimki seni,sende beni biliyorum..Çok yazık ettin bitanem..
Ne kadar sevmiştim ya ben seni..Bir anda girdin hayatıma dünyanın en mutlu kızı yaptın..Yaptıgın jestler,sürprizler hiç görmedigim şeylerdi..sürekli arardın,mesaj atardın,ilgilenirdin,bana aşkı yaşattın..Bişeye ağlasam on dk içinde yanımda olurdun gözyaşlarımı silmek için..Evlenme teklif ederken ağlamıştın ben odundum sen ağlamıştın..Değdimi orda burda chat sitelerinde kızlarla konuşmaya..Hangi arada yaptın onuda bilmiyorum..Yazık olmadımı bize..Sevmiyo diyemem o yaptıklarını sevmeyen biri yapamaz..Ama ben artık sana güvenememki, şüpheler yer bitirir beni..Senin için aldatma değil ama benim için tamda aldatma..Kabullenemiyorum nasıl kendime gelicem toparlanıcam bilmiyorum..O kadar sevdimki seni,sende beni biliyorum..Çok yazık ettin bitanem..
Önceki konuda da demiştik, sakladığı hesaplara ondan tepki göstermiş diye ama affetmişti sanki kapanmıştı olay ben mi yanlış hatırlıyorum. Ya da yeni şeyler keşfetti konu sahibi.
Sana o kadar atarlanmisti demek Beyfendi kendinden biliyormuş
Ne kadar sevmiştim ya ben seni..Bir anda girdin hayatıma dünyanın en mutlu kızı yaptın..Yaptıgın jestler,sürprizler hiç görmedigim şeylerdi..sürekli arardın,mesaj atardın,ilgilenirdin,bana aşkı yaşattın..Bişeye ağlasam on dk içinde yanımda olurdun gözyaşlarımı silmek için..Evlenme teklif ederken ağlamıştın ben odundum sen ağlamıştın..Değdimi orda burda chat sitelerinde kızlarla konuşmaya..Hangi arada yaptın onuda bilmiyorum..Yazık olmadımı bize..Sevmiyo diyemem o yaptıklarını sevmeyen biri yapamaz..Ama ben artık sana güvenememki, şüpheler yer bitirir beni..Senin için aldatma değil ama benim için tamda aldatma..Kabullenemiyorum nasıl kendime gelicem toparlanıcam bilmiyorum..O kadar sevdimki seni,sende beni biliyorum..Çok yazık ettin bitanem..
önce badoo sitesini yakalamıştım iki kıza selam yazmış ama cevap gelmemiş..dünde sadece badooyla sınırlı kalmadıgını gördüm arattıgını gördüm sadece içeriklerini bilmiyorum ne yazıkkiofff bu sanal ortam zaten evlilikleri ilişkileri bitiren değil mi
üzülme!!!
nasıl bir sanal ortam?ne gibi konuşmalr yapmış
başka sitelerede girdigini gördüm ama konuşma yok elimde sadece arama geçmişini gördümEn son affetmiştin, ayrılmaya mı niyetlisin?
evet onu zor hazmetmişken benimle ilişkisi boyunca 4-5 kere başka yerlerede girdigini gördümMesaj atıp cevap alamamıştı kızlardan diye hatırlıyorum, o konu değil miydi?
evet kendinden bildigi için o kadar kızmış bana şimdi daha iyi anlıyorum
Sana o kadar atarlanmisti demek Beyfendi kendinden biliyormuş
7 ay boyunca degişmeyen biran bile sevgisinden şüphelenmedigim biriydi bana karşı iyiligi ilgisi hep sabitti sevmiyo diyemem ama yazık etti kaybetti bizisevseydi yapmazdı
Önceki konuda da demiştik, sakladığı hesaplara ondan tepki göstermiş diye ama affetmişti sanki kapanmıştı olay ben mi yanlış hatırlıyorum. Ya da yeni şeyler keşfetti konu sahibi.
Guzelm ben 17ay boyunca kandirildim.. Ah ah ne diycegmi bilmiyorum ha 7ay ha 17ay bizi yerle bir etmeleri bir dakikalarini almiyor7 ay boyunca degişmeyen biran bile sevgisinden şüphelenmedigim biriydi bana karşı iyiligi ilgisi hep sabitti sevmiyo diyemem ama yazık etti kaybetti bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?