- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi homesweethome3
-
evet kendinden bildigi için o kadar kızmış bana şimdi daha iyi anlıyorum
evet canım tecrübelendin artık senin gibi kaç kişi söylemişti ama bu güçlü bağımız bi şansı daha hakediyodu tanımadıgı etmedigi kızlar sonuçta demiştim ama artık onu diyemiyorumSen ciddi misin!!!!!
Ben sana demistim hatirliyo musun offf offf
Biz o bagi guclu saniyoruz canm.onlara sevdigimizi o kadar belli ediyoruz ki korkmuyolar. Kaybetmekten korkmuyolar. Nasilsa beni seviyo diyolar..evet canım tecrübelendin artık senin gibi kaç kişi söylemişti ama bu güçlü bağımız bi şansı daha hakediyodu tanımadıgı etmedigi kızlar sonuçta demiştim ama artık onu diyemiyorum
Ne kadar sevmiştim ya ben seni..Bir anda girdin hayatıma dünyanın en mutlu kızı yaptın..Yaptıgın jestler,sürprizler hiç görmedigim şeylerdi..sürekli arardın,mesaj atardın,ilgilenirdin,bana aşkı yaşattın..Bişeye ağlasam on dk içinde yanımda olurdun gözyaşlarımı silmek için..Evlenme teklif ederken ağlamıştın ben odundum sen ağlamıştın..Değdimi orda burda chat sitelerinde kızlarla konuşmaya..Hangi arada yaptın onuda bilmiyorum..Yazık olmadımı bize..Sevmiyo diyemem o yaptıklarını sevmeyen biri yapamaz..Ama ben artık sana güvenememki, şüpheler yer bitirir beni..Senin için aldatma değil ama benim için tamda aldatma..Kabullenemiyorum nasıl kendime gelicem toparlanıcam bilmiyorum..O kadar sevdimki seni,sende beni biliyorum..Çok yazık ettin bitanem..
bende dün gece dayanamadım eski sevgilime mesaj attım senin ahınımı aldım bilmiyorum ama helallik istiyorum dedim onunla biraz yazıştık sonra ekran görüntülerini alıp benimkine gönderdim sen gizli iş yaptın ama ben bunu bile gizlemiyorum gibilerinden..engellemiş şimdi beni zoruna gitti tabiBiz o bagi guclu saniyoruz canm.onlara sevdigimizi o kadar belli ediyoruz ki korkmuyolar. Kaybetmekten korkmuyolar. Nasilsa beni seviyo diyolar..
Eskisevgilinle konusman ne kadar dogru bilmiyorum bitanm.. Ben olsam konusmazdim.. Karsimdakinin eline koz vermis olurdum kendisini hakli gormesi icin. Sen her nekadar helallik istedm desen de o diycekki benden ayrildi hemen eski sevgilisine yazdi diycek. Yaptigi sucu ortbas edicek..bende dün gece dayanamadım eski sevgilime mesaj attım senin ahınımı aldım bilmiyorum ama helallik istiyorum dedim onunla biraz yazıştık sonra ekran görüntülerini alıp benimkine gönderdim sen gizli iş yaptın ama ben bunu bile gizlemiyorum gibilerinden..engellemiş şimdi beni zoruna gitti tabi
onunda canı acısın istedim beni aptal yerine koymasını hazmedemedimEskisevgilinle konusman ne kadar dogru bilmiyorum bitanm.. Ben olsam konusmazdim.. Karsimdakinin eline koz vermis olurdum kendisini hakli gormesi icin. Sen her nekadar helallik istedm desen de o diycekki benden ayrildi hemen eski sevgilisine yazdi diycek. Yaptigi sucu ortbas edicek..
valla bebeğim benimki cuma günü 27 tane gül gönderip pazartesiden perşembeye kadar barlarda diskolarda eğlenmeye gitti ama suçlu ben oldumNe kadar sevmiştim ya ben seni..Bir anda girdin hayatıma dünyanın en mutlu kızı yaptın..Yaptıgın jestler,sürprizler hiç görmedigim şeylerdi..sürekli arardın,mesaj atardın,ilgilenirdin,bana aşkı yaşattın..Bişeye ağlasam on dk içinde yanımda olurdun gözyaşlarımı silmek için..Evlenme teklif ederken ağlamıştın ben odundum sen ağlamıştın..Değdimi orda burda chat sitelerinde kızlarla konuşmaya..Hangi arada yaptın onuda bilmiyorum..Yazık olmadımı bize..Sevmiyo diyemem o yaptıklarını sevmeyen biri yapamaz..Ama ben artık sana güvenememki, şüpheler yer bitirir beni..Senin için aldatma değil ama benim için tamda aldatma..Kabullenemiyorum nasıl kendime gelicem toparlanıcam bilmiyorum..O kadar sevdimki seni,sende beni biliyorum..Çok yazık ettin bitanem..
Cok haklisin canm..onunda canı acısın istedim beni aptal yerine koymasını hazmedemedim
Hep oyle olur zaten.. Kendilerinsucsuz her zamab..valla bebeğim benimki cuma günü 27 tane gül gönderip pazartesiden perşembeye kadar barlarda diskolarda eğlenmeye gitti ama suçlu ben oldum
öyle bi üste çıkıyolarki suçlu bianda biz oluyoruz zatenvalla bebeğim benimki cuma günü 27 tane gül gönderip pazartesiden perşembeye kadar barlarda diskolarda eğlenmeye gitti ama suçlu ben oldum
nerden gördügümü sordu durdu çok şaşırdı badoo olayından sonra hiçbiyere girmedim dedi gerçektende girmemiş ama sonuçta ben bi-iki haftadır degilimki onun hayatında..çok kötüyüm yüzügünü yüzyüzemi vereyim sence yoksa göndereyimmiCok haklisin canm..
E ne konustunuz anlatsana,? Nasil tepki verdi ?
Kendine gel olur mu sen bana diyodun kendine gel diye simdi de sen gel
Yeni rumuz hayırlı olsun :) Sen nasılsın?Cok haklisin canm..
E ne konustunuz anlatsana,? Nasil tepki verdi ?
Kendine gel olur mu sen bana diyodun kendine gel diye simdi de sen gel
Hep oyle olur zaten.. Kendilerinsucsuz her zamab..
öyle bi üste çıkıyolarki suçlu bianda biz oluyoruz zaten
Saol canm:)Yeni rumuz hayırlı olsun :) Sen nasılsın?
Bu kadar olur yaa..arkadaşım mesaj atmış lunie hasta bilgin olsun evde yatıyor diye aramadı bile yaaa bu kadar olur
insan bir merak eder halen kulağımda aşkım diskodayımmmm sesini duyamıyorum seni sevdiğimi unutma mutlu seneler dıtt dıttt dıtttttBu kadar olur yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?