yazık..!

kalpyorgunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
5
0
36
İstanbul
hayatımda 2 kişi sevdim onu ağlayarak gönderdim acısını 3 sene yaaşadım hala adını duydumda kalbim sızlar. sonra biriyle tanıştım ilk güvenmedim sonra güvendim keşke güvenmeseydim o da bırakıp gitti cok sevdiğini söledi benimde yanlışlarım oldu onunda yanlışları oldu cok kez ayrılıp barıştık en son 2 ay konuşmadık dedim cok pişman olucaksın . pişman olacağım şeyler yapmam dedi ama geri geldi 2 ay sonra benden sonra biriyle cıkmış 1 haftalığına yapamamış ayrılmış geri döndüm dedi konuştuk tekrar eskisi gbi olamaz mıyız dedi düşündüm pişmansan tamam dedim affettm affetmez olaydım daha cok kıskanmaya başladı üzerimde baskı kurmaya calıştı gene üzülmek istemiyordum en fzla 2 gün dayanabildik hep kavga ederdik zaten yapamadık ayrıldık . msj attı bugün ayrılmamın sebebi seni sevmek yada sevmemek değil başka birşey ddi . ben de ne o başka şey dedim . artık yaşım geldi askere gidicem ihtiyaclarım war dedi bunuda senle yapamıycama göre senide aldatmak istemedim ayrıldım dedi yutkundum cevap veremedim..

cok üzüldüm ne diycemi ne yapacamı blemiyorm ..

zaten erkekler bu kadar çok kıskanmaya başladığı zaman altından genelde bişeyler çıkıyo. kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır aynen öyle işte. o son dediğine gelince sakın ne desem ne yapsam diye düşünme, arkasından üzülüp geçirdiğin zamana pişman da olma. Bu kadar iğrenç biri için daha fazla çalma ömründen lütfen..

Ne saçma bi zihniyet böyle. Aldatmamak istememiş ne kadarda haklıca bi sebep dimi? adama bak yaa.. Sanki illa yapmak zorundaymış gibi konuşmuş. Seven adam sabreder sevdiğini sabırla bekler. Gerçekten çok yazık. Sanki herşey belden aşağıdan ibaret. Bu adam yarın öbürgün sana dönerse sende hiç bişey yokmuş gibi kabul edersen ve bu zihniyette ki bi adamla evlenirsen kendi hayatını mahfetmiş olursun. Seviyosan üzülürsün tabi ne kadar ağır söylediği. nasıl sindiriceksin bunu? bence kesinlikle barışmak istese bile kabul etmemelisin. Kurtulduğuna şükret. İçinde varsa nefsine sahip olamamak yapardıda belki ruhun bile duymazdı. gerçekten kurtulduğuna şükretmelisin..

Seven bir erkek düşün, senden cinsel ihtiyaçları(!) ki ben bunun ihtiyaç olduğuna hiç mi hiç inanmıyorum. Kendi başına da halledebilir. Neyse işte, bunun için ayrılıyor. Çok ilginç. Çok saçma.
Aslında senden cinsellk istemesinin bir yolu da olabilir bu. Ama gerizekalı bir erkekki demekki, sırf ihtiyaç(!) doğrultusunda böyle birşeyi isteyebiliyor. Ne bir maneviyat, ne bir sahiplenme ait olma duygusu yok. Ha sen ha bir başkası ihtiyaç işte pozisyonuna getiriyor olayı. Kurtulduğun iyi olmuş. Ama cidden erkeklerin bu kadar aptal ve yüzeysel olduklarını bu forumda hissetmeye başladım. Kadın candır.

Back
X