Yazıklar olsun ona..! Kızlar lütfen bir bakın

frumoas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
50
0
36
Denizli
Kızlar askerde olan sevgilimi anlatmıştım en son barıştık her şey eskiye döncek felan demişti sonra bacagından enfeksiyon kapmış hastanede kalıyordu 1 haftadır ve baktım yine her şey aynı yeni telefon almış facebooka giriliyor görseniz her an oraya neler yaptıgını anlatıyor felan birlikteyken pek kızlara bir şey yazamıyordu ama bir kere onu aramıştım konuşmak istemiyordu kapamak felan istiyordu hissettim bunu ve o kadar çaba verdim düzelcek diye olmadı ve bu sefer kesin ayrılmıştım.. Bir baktım ayrıldıgımız günün akşamı kzlara yorumlar yapıyor benim bi facebookum vardı deneme amaçlı onda ekliydi ben duvarıma mutsuz yazmıştım hemen mesaj cekmiş o facebooka yani sürekli bir arayış içindeydi birileriyle konuşma derdinde ve 4-5 gün konusmadık dün çok mutsuzdum aklıma geldi aradım yine böyle mıy mıylı konuşuyordu eskisi gibi olamayız değil mi dedim o da olamayız zor felan dedi sonra istemiyorum de o zaman dedim hep sonra konusalım kontur yollasın arkadaslar sana mesaj cekicegım cevabı vercem felan ama sabah onun facebook duvarına baktım mutlu kelebek diye bir kız var ona hep yorumlar yazmıs işte sayfamda kelebekler uçuşuyor yazmış .. hatta o kızda senin resimlerine yorum yapardım ama beni görmesinlr yazmış o da neden görmesinler yazmış o da tamam yazarım duygu bılıyo zaten demiş ve biliyor benim onun duvarına baktıgımı gülücükler havada ucusuyor ben de ona bır mesaj cektim herseyı yazdım şerefsizden tut hakkımı helal etmiyoruma kadar kızlar

Son düzenleme:
biraz daha anlaşılır yazsanız ne güzel olurdu...
anladığım kadarıyla , güvenilmez bir kişilik.
yol verin gitsin

Bu erkeklerin zırvalıklarından daral geldi artık.Kimse için uğraşıp üzülmeye değmiyor olan sana oluyor madem bittiyse uzatma bırakıver sonra yapıştılar mı bırakmıyorlar

iyi yapmışsın :1ninca:

Aynen çok mantıklı olmuş Hiiiç gözünün yaşına bakma))

onunlada yetinmeyecek başkalarıylada konuşacak..hepsini takip etmeyi düşünmüyorsun umarım..

Böyle tiplerden hayır gelmez güzelim.
En iyisini yapmışsın bitirmekle.kaydirigubbakcemile5

burda dert falan yok ortada sadece seni sevmeyen artık düş peşimden demeye çekinen bi adamın dramı!!! var.
bırak ne hali varsa görsün boşuboşuna üzme kendini

zorla yürütülen ilişkiden zaten hayır gelmezdi.yol vermişsiniz en iyisinide yapmışınız

yazdıklarınızdan pek bişey anlamasam da
adam sanırım artık sizi istemiyor ve başka kızlarla ilgileniyor..o nedenle siz de onu boşverin
sayfasına falan da bakıp daha da sinirinizi bozmayın
bırakın ne hali varsa görsün

yanı ben bu ılıskı ıcın bu kadar çabalayım üzülym o rahatça yeni kızlarla devam etsin ne kadar adaletsiz dünyaa

benim anlamadigim bitirmisin facede baskalarina yaziyor ve sen yine 4-5 gün sonra tekrar deneyemeyizmi diye ariyorsun
yada benmi yanlis anladim ya pek anlasilir yazmamisinCADIARZU
koyver gitsin ne ugrasiyon anlamiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…