Kızlar askerde olan sevgilimi anlatmıştım en son barıştık her şey eskiye döncek felan demişti sonra bacagından enfeksiyon kapmış hastanede kalıyordu 1 haftadır ve baktım yine her şey aynı yeni telefon almış facebooka giriliyor görseniz her an oraya neler yaptıgını anlatıyor felan birlikteyken pek kızlara bir şey yazamıyordu ama bir kere onu aramıştım konuşmak istemiyordu kapamak felan istiyordu hissettim bunu ve o kadar çaba verdim düzelcek diye olmadı ve bu sefer kesin ayrılmıştım.. Bir baktım ayrıldıgımız günün akşamı kzlara yorumlar yapıyor benim bi facebookum vardı deneme amaçlı onda ekliydi ben duvarıma mutsuz yazmıştım hemen mesaj cekmiş o facebooka yani sürekli bir arayış içindeydi birileriyle konuşma derdinde ve 4-5 gün konusmadık dün çok mutsuzdum aklıma geldi aradım yine böyle mıy mıylı konuşuyordu eskisi gibi olamayız değil mi dedim o da olamayız zor felan dedi sonra istemiyorum de o zaman dedim hep sonra konusalım kontur yollasın arkadaslar sana mesaj cekicegım cevabı vercem felan ama sabah onun facebook duvarına baktım mutlu kelebek diye bir kız var ona hep yorumlar yazmıs işte sayfamda kelebekler uçuşuyor yazmış .. hatta o kızda senin resimlerine yorum yapardım ama beni görmesinlr yazmış o da neden görmesinler yazmış o da tamam yazarım duygu bılıyo zaten demiş ve biliyor benim onun duvarına baktıgımı gülücükler havada ucusuyor ben de ona bır mesaj cektim herseyı yazdım şerefsizden tut hakkımı helal etmiyoruma kadar kızlar
Aynen çok mantıklı olmuş Hiiiç gözünün yaşına bakma))
yazdıklarınızdan pek bişey anlamasam da
adam sanırım artık sizi istemiyor ve başka kızlarla ilgileniyor..o nedenle siz de onu boşverin
sayfasına falan da bakıp daha da sinirinizi bozmayın
bırakın ne hali varsa görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?