• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazıklar olsun sana

gulcan81

sabrın sonu resettir
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
21
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar şimdi size konuyu anlatıcam ve ne yapmam gerekiyor bilemiyorum .....
eşim benden hiçbirşeyini saklamaz face msn vesaire şifresini bile biliyorum ......

ve okadar güven vermiştiki bende asla girip kurcalama gereği bile duymamıştım açıkçası..
dün şeytan dürttü sanki bi bakıyım dedim msnsini açtım bikaç msj var baktım önemli bişey değil bide gereksiz kutusunda bi msj vardı ona bi bakıyım dedim
bi arkadaşlık sitesinden gelmiş kullanıcı adı falan filan siteye girdim
derken şifreyi buldum profiline baktım beynimden vurulmuşa döndüm baya bi bahsetmiş kendinden mesleğini falan yazmış kendini bekar hiç evlenmemiş olarak tanıtıyor.....
18 ila 40 yaş arası bayan arkadaş arıyormuş kısa süreli ilşki istiyormuş ilginç ilişkiler yaşamak istiyormuş aşka sekse ve fanteziye inanan kişilerle ilşki kurmak istiyormuş bunca sene aynı yastığa baş koyduğum adam bana nasıl yapar bunu
aklıma gelmeyen başıma geldi bide kullanıcı adı kendi çocuğunun ad
sizce ne yapmalıyım ...anlatmalımıyım gördüklerimi lütfen akıl verin

anlatmakla yetinme boşanma davası aç bence..
oğlunun adıyla üstelik
birde hiç evlenmemiş
aşk fantezi istiyo....
neyi bekliyorsunuz ki konuşmak için..
onun gelip söylemesini mi

bas tekmeyi derim...
gitsin fantazilerini uygulayacak bi kadın (!) bulsun kendine.
iğrencliğin daniskası.
hepimizin kocası,çocuğu,yuvası var Allah beterinden saklasın!

bence önce o bulduklarını kopyala sende kalsın,bakarsın lazım olur.
sonrada eşinle konuş.açıklaması kafana yatarsa bilemicem.
ama okuduklarını mutlaka kopyala çünkü kocalar delil karartmayı hemen yapıyorlar.

Benim aklıma ilk gelen üyeliği sizden önce açmış olabilir düşüncesiydi , kullanıcı adı çocugunun adı deyince anladım.
Bunu ona sorun açıkça konuşun derim ben. Gerçi şu durumda ne söyleyebilir merak ediyorum.

bence aldatmaya meyilli biri eşiniz hatta belki de aldatıldınız bile.bence çok ciddi bir mesele.ama siz anlatıp anlatmama konusunda bile kararsınız.aynı şeyi siz ona yapsaydınız o ne yapardı acaba bi de öyle düşünün.erkek adam yapar diye bir şey yok kesinlikle kendilerinin uydurduğu safsata.

bence aldatmaya meyilli biri eşiniz hatta belki de aldatıldınız bile.bence çok ciddi bir mesele.ama siz anlatıp anlatmama konusunda bile kararsınız.aynı şeyi siz ona yapsaydınız o ne yapardı acaba bi de öyle düşünün.erkek adam yapar diye bir şey yok kesinlikle kendilerinin uydurduğu safsata.

bencede katılıyorum :delphin:

canım kesinlikle boşanmassan bile gözünü kokut hemen aç konuyu ne bu falan de bitti artık de yazık ettin de burnunu sürt bayağa bakalım ne yapacak ozaman ...çok zor allah yardım etsin

Bir iş arkadaşım eşinin msn hesabından görüşüyordu benimle...

Bir gün mail kutuma o hesaptan bir mail geldi... Eşi için "... sizi falanca siteye davet ediyor." şeklindeki otomatik mesajlardan...

İğrenç bir site, iğrenç bir kayıt...

Makul bir açıklaması vardır (evlilik öncesi, hesabını başkalarının kullanıyor oluşu,vs.) diye haber vermedim arkadaşıma ama Allah da biliyor ki sık aramıyorum, karşılaşmamaya çalışıyorum onunla... Kendimi suçlu hissediyorum anlatmadığım için, anlatsam da muhtemelen yanlış anlaşılacaktım, aşırı samimi de değiliz... Olanlara seyirci kalmışçasına şahit olmamaya çalışıyorum evliliklerine....

Sizse olaydan eminsiniz... Ben içli dışlı olmadığım iş arkadaşıma duyduğum derin üzüntümü ifade edemezken siz bunu bizzat yaşıyorsunuz... Daha fazlasını yaşama (yaşamış olma) riskiniz var... Habersizce aldatılıp bunu hazmedemeyen hanımlar varken siz her şeyin farkında olup bunu nasıl sineye çekeceksiniz? Hak ettiğiniz kendi evladını doyuramadığı hazlarına alet eden aciz bir adam mı? :1closedeyes:

Allah yardımcınız olsun...

bence ona kendini daha fazla begendirmeye calıs

Yorumlara değil konuya cevap verilmeli kanaatindeyim ama kendimi tutamadım...

Aldatılan kadının yapması gereken "kendini daha fazla beğendirmek mi?"

Bir adam sadece "karısını beğenmediği için" mi aldatır?

Doyumsuz olamaz mı, ahlaksız olamaz mı?..

Başka kadınlara meyil veren adama kendini beğendirmeye çalışmak "Hayatım, bir elin yağdaymış madem al diğeri de balda olsun" demek değil midir?

Kadın tepki gösterip adama haddini bildireceği yerde daha çok yüz versin değil mi, ne de olsa dünyaya erkeklere iyi hissettirmek için geliyoruz... Hareme cariye lazım... :1closedeyes:

merhaba arkadaşlar şimdi size konuyu anlatıcam ve ne yapmam gerekiyor bilemiyorum .....
eşim benden hiçbirşeyini saklamaz face msn vesaire şifresini bile biliyorum ......

ve okadar güven vermiştiki bende asla girip kurcalama gereği bile duymamıştım açıkçası..
dün şeytan dürttü sanki bi bakıyım dedim msnsini açtım bikaç msj var baktım önemli bişey değil bide gereksiz kutusunda bi msj vardı ona bi bakıyım dedim
bi arkadaşlık sitesinden gelmiş kullanıcı adı falan filan siteye girdim
derken şifreyi buldum profiline baktım beynimden vurulmuşa döndüm baya bi bahsetmiş kendinden mesleğini falan yazmış kendini bekar hiç evlenmemiş olarak tanıtıyor.....
18 ila 40 yaş arası bayan arkadaş arıyormuş kısa süreli ilşki istiyormuş ilginç ilişkiler yaşamak istiyormuş aşka sekse ve fanteziye inanan kişilerle ilşki kurmak istiyormuş bunca sene aynı yastığa baş koyduğum adam bana nasıl yapar bunu
aklıma gelmeyen başıma geldi bide kullanıcı adı kendi çocuğunun ad
sizce ne yapmalıyım ...anlatmalımıyım gördüklerimi lütfen akıl verin

öyle sitelerden herkese geliyor diyecektim ama oğlunun adıyla kayıt olmuş,kendinden bahsetmiş.
kelimeleri kullanış tarzı onun mu ? o olduğuna eminseniz yapacak pek bir şey yok.
sizin aranıza fesat sokmak isteyecek birileri olamaz mı -tatlicadiarzu-
hangi insan evladı oğlunun adını hesapta kullanır ve hiç evlenmedim der ki? bu kadar da midesizi yoktur yadelikafadulden

benim başıma böyle bişey gelse eğer (tabi Allah korusun) o siteye üye olurum onunla iletişime geçerim ve buluşma ayarlarım.kendimi göstermem tabi.buluşma yerine gelirse zaten bu iş bitmiştir.içim içimi yemektense kendi gözlerimle görürüm.başka türlü aldattığını ispat edemezsin.

benim başıma böyle bişey gelse eğer (tabi Allah korusun) o siteye üye olurum onunla iletişime geçerim ve buluşma ayarlarım.kendimi göstermem tabi.buluşma yerine gelirse zaten bu iş bitmiştir.içim içimi yemektense kendi gözlerimle görürüm.başka türlü aldattığını ispat edemezsin.

bunun için sabır lazım Allah başa vermesin ben yapamam vala :gitme:

Ben de böyle yapardım sanırım bilemiyorum..ama o mailleri saklamanız konusunda herkes hemfikir sanırım..çok fena bi durumm...

Back
X