• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazıklar olsun sana

benim başıma böyle bişey gelse eğer (tabi Allah korusun) o siteye üye olurum onunla iletişime geçerim ve buluşma ayarlarım.kendimi göstermem tabi.buluşma yerine gelirse zaten bu iş bitmiştir.içim içimi yemektense kendi gözlerimle görürüm.başka türlü aldattığını ispat edemezsin.

bende öyle yaptım aynı siteye üye oldum .....msj yolladım bakalım cevap yazıcakmı

bence aldatmaya meyilli biri eşiniz hatta belki de aldatıldınız bile.bence çok ciddi bir mesele.ama siz anlatıp anlatmama konusunda bile kararsınız.aynı şeyi siz ona yapsaydınız o ne yapardı acaba bi de öyle düşünün.erkek adam yapar diye bir şey yok kesinlikle kendilerinin uydurduğu safsata.

hiç msj yazan olmamış yada gelen msj ları sildi bilemiyorum kafam allak bullak en korktuğum şeydi inanamıyorum hala

bence aldatmaya meyilli biri eşiniz hatta belki de aldatıldınız bile.bence çok ciddi bir mesele.ama siz anlatıp anlatmama konusunda bile kararsınız.aynı şeyi siz ona yapsaydınız o ne yapardı acaba bi de öyle düşünün.erkek adam yapar diye bir şey yok kesinlikle kendilerinin uydurduğu safsata.

için dayanacakmı duyacaklarına

en azından ispat ederim yaptığı şerefsizliği adi herif bidem bulanıyor aklıma geldikçe

umarım henüz bir şey olmamıştır.güçlü olmaya çalışın inş.sizin mesajınıza cevap vermez demekten başka çare yok.çünkü size mesaj yazması bir galibiyet olmayacak sizi üzecek.

bence önce o bulduklarını kopyala sende kalsın,bakarsın lazım olur.
sonrada eşinle konuş.açıklaması kafana yatarsa bilemicem.
ama okuduklarını mutlaka kopyala çünkü kocalar delil karartmayı hemen yapıyorlar.

nasıl kopyalanır bilmiyorum anlatabilirmisiniz mümkünse

öncelikle cnm hiç hoş olmayan şeyler okumuşsun güven kırıcı şeyler bunlar çok dikkat et kontrol et olmazsa casus programı kurdur pcye çaktırmadan onu izlemeye al kopyalamak istiyosan yazıyı komple mauseyle seç sag tıkla farklı kaydet de bi dosyaya kaydet kendinin bulabilcegi

öncelikle cnm hiç hoş olmayan şeyler okumuşsun güven kırıcı şeyler bunlar çok dikkat et kontrol et olmazsa casus programı kurdur pcye çaktırmadan onu izlemeye al kopyalamak istiyosan yazıyı komple mauseyle seç sag tıkla farklı kaydet de bi dosyaya kaydet kendinin bulabilcegi

midem bulandı yazdıklarını okuyunca ..aldatma olayı olmadıysa bile okuduklarım yeter güven falanda kalmadınasıl güveririm bidaha yazdığı o iğrenç şeylerden sonra

arkadasım eğer gercekten boyle bırsey varsa gercekten cok kotu bı durum Allah yardımcın olsun..

yalnız oncelıkle sıtelerde uye olus tarıhı oluyor ne xzaman uye olmus ona bak ıstersen belkı evlenmeden once uye olmustur..sen gırdıgın ıcın son gırıs tarıhıne bak dıyemeyecegım maalesef ama ne zaman uye olduguna bakarsan belkı suphelerınde yanılıosudur..cocugunuzun ısmı konusunda da belkı sevdıgı bı ısımdır senle evlenmeden once de o yuzden onu yazmıs olabılır ne bilim..

arkadasım eğer gercekten boyle bırsey varsa gercekten cok kotu bı durum Allah yardımcın olsun..

yalnız oncelıkle sıtelerde uye olus tarıhı oluyor ne xzaman uye olmus ona bak ıstersen belkı evlenmeden once uye olmustur..sen gırdıgın ıcın son gırıs tarıhıne bak dıyemeyecegım maalesef ama ne zaman uye olduguna bakarsan belkı suphelerınde yanılıosudur..cocugunuzun ısmı konusunda da belkı sevdıgı bı ısımdır senle evlenmeden once de o yuzden onu yazmıs olabılır ne bilim..

ama oğlunun ismiymiyle üye olmuş

birde son zamanlarda bi olay var mesela bir siteye üyesin sonra o site adını değiştrip ve formatınıda değiştirip eski üyelerininde üyeliğine devam eddiyor böyle birsey olabilirmi_? ama sende üye olmussun bakalım cvp atacak mı _? ya çok kötü bi durum off yaa(:

ama oğlunun ismiymiyle üye olmuş

evlenmeden önce belki cok sevdıgı bır isimdir ve cocuguna da o ismi vermişlerdir..ne bilim inşallah evlendikten sonra üye olmamıştır ve eşine haksızlık yapmamıştır..Allah yardımcısı olsun..
dediğim gibi bence ilk aşamada ne zaman üye olduguna bak siteden üyelik bilgilerinden falan..

bende tam bunu söyleyecektim. bence derin bi araştırma yapmalı kişi. betüşümde yazmış bu siteler öle iğrençki herşey yapıyorum benim sevdiğimde çok eskiden malesef üye olmuş buraya ama üyelik iptalde edebiyosun öle bi site ama maile üye adı şifreyi değiştirip yolluyolar yani bu girdiği anlamına gelmiyo evt hazmedilmez bişi ama sizden önce olma ihtimali yüksek çocuğunuzun adıda belkide tesadüftür diye ümit ediyrm.

site hangi site onu da yazsaydın belki bilgimiz vardır site hakkında.. ve bide son aktif olduğu zaman önemli. belki senden öncedirr.. iice araştırmadan bişi yapma bence..valla şahsen ben erkek arkadaşımı facebook ta falan sahte adres alıp acaba eklicek mi konuşcak mı die denemiş biriyim.. böle yapıp dneyebilirsin de.. yada eğer arkadaş olunan bi siteyse arkadaşları varsa sende sahte bi adres al onun arkadaşı olanlarla iletişime geç sor soruştur. belki biraz paranoyakça ama ben çok kıskancım aldatıldığımdan şüphelenip bunları yaptım yani.. takip bile edeerim gerekirse.. ama önce sitenin adını söyle belki bişiler biliyoruzdur site hakkında..

Back
X