Yazıklar olsun!!!

Bu arada şikayetçi olmayıda düşünüyorum özel yaşamın ihlali diye,valla ne yapacağımı şaşırdım artık

Canım kesinlikle bunun için dava aç. Bunu avukatınla bi konuş.
Böyle bi adama ne yapsak müstehak.. Elinden geldiğini al ve yap.. Sonuna kadar git..
Allah yardımcın olsun.

Herkese merhaba.
Fikri olan veya böyle bir şey yaşayan varsa ne olur düşüncelerini paylaşsın.
Ben eşimle boşanma aşamasındayım hiç bir şey istemedim ondan sadece düğünde takılanlar hariç.
oda bunu kabul etmedi.bende bu sefer tüm haklarımı isteyerek dava açtım.
10 gün önce dilekçeme cevap yazmış.ne iftiralar ne iftiralar.
Üstüne de evdeyken tartıştığımızda kendi söylediklerini çekmemiş,benim tartışırken ki söylediklerimi video ya almış.fakat haberim olmadan çekmiş.
Ve bunları delil olarak sunmuş.
Midem almıyor artık yapılanları ve bu durum hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Ne yapacağımı şaşırdım
Ses kaydını,resimleri delil olarak kabul etmezler merak etmeyin.eğer aylık bir geliriniz yoksa çok rahat nafakada bağlanır malnvarlığı varsa sizinle evliyken olan bunlarda paylaşılır

davamda hiçbirşey istemedim önce çeyiz anfaka eşya hiçbirşey istemiyorum dedim.sadece düğünde takılanları istedim.onuda vermeyinve ben de dava açtım tüm haklarımı isteyerek.ben kime güvendim kimle evlendim diye kendime soru soruyorum.hem videolarda benden gizli çekildiğide aşikar.inşallah kabul etmezler delil olarak
Habersiz çekilen resim video kanunen suç. Siz ona dava açabilirsiniz. Bence göz yummayın. Şikayetçi olun

Ses kaydını,resimleri delil olarak kabul etmezler merak etmeyin.eğer aylık bir geliriniz yoksa çok rahat nafakada bağlanır malnvarlığı varsa sizinle evliyken olan bunlarda paylaşılır
Habersiz çekilen video var canım
Avukatta diyor kabul edilmez
Ama hakime kalmış yani
Bakalım ne diycek

Videoda peki hakaretler var mı? Delil olmasa bile hakimi etkileyebilir. Ama video tek seferde çekilmiş ve kendi bölümlerini hep kesmiş ise bunu belirtirseniz belki hakim karşı tarafın köyü niyetini fark edebilir
Ömcesinde baya tartıştık zaten o baya saydırdı bana o kısım yok çekilmemiş,tam ben buna karşılık verip konuşmaya başlıyorum ve video başlıyor ben susuncada kapanıyor

Back
X