Yazılı olmayan kurallar :)

Komodo ejderi

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
615
771
53
1-Kızlar sizce biri ev araba vs aldığında alan kişinin kendisine söylemesini bekleyip ondan sonra mı hayırlı olsun denilmeli yoksa duyulduğu zaman kendin arayıp mı söylenmeli ?
2- Sizce ev alan birine biz mi haber verip ev görmeye gitmeliyiz yoksa onun bizi çağırmasını mı beklemeliyiz

Fikirlerinizi merak ediyorum 😊

1- Alan kisinin oldugu ortamda o yada baska biri soylerse tebrik ederim. Giyabinda duydugum birsey icin aramam.
2- musait oldgunda gelmek isterim derim. Ama tarih vs icin onun davetini beklerim.

1- Yakinimizsa duyuldugunda aranip hayirli olsun denilebilir sık gorusuluyorsa karsilasincada olur
2- Ev hayirlamaya arayip siz gitmek istediginizi soylersiniz

1- bana haber verilmesi i beklerim.
Ev aldım yada dmaraba aldım şöyle falan bende hayırlı olsun derim
2-ben ararım müsait zamanda hayırlı olsun gelmek istiyorum derim.

Yakın samimi olduğunuz biri ise arayıp hayırlı olsun müsait bir zamanınızda gelmek isteriz dersiniz. O da çağırırsa hediye alır gidersiniz

Duydugunuz zaman, samimi iseniz hayirli olsun diye arayabilirsiniz araba icin. Mesafeli bir iliskide iseniz bunun icin aramaniza gerek yok, konusu açılırsa hayirli olsun dersiniz.

Ev mevzusunda da yeni ev alan bize buyrun demez. Siz arayip musait olduğunuzda ziyarete gelmek istiyoruz dersiniz :)

Back
X