• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazım çok kötü

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Arkadaşlarım benim yazım ezelden beri iğrenç çoğu insan okuyamıyor bile üniversite öğrencisiyim ben nasıl öğretmen olucam plan yazıcam, velilere not göndericem, çizgi çalışması yaptırıcam, ( okul öncesi okuyorum) ama bu yazıyla mı ? sınav zamanı not hazırlıyorum arkadaşlarım da çalışsın diyorum veriyorum kimse okuyamıyor emeklerim boşa gidiyor sadece kendim çalışıyorum o notlardan durumum çok kötü bişey yazmam gerekse dilekçe falan eşime yazdırıyorum çok utanıyorum yazımdan yardım edin ne olur ne yapıcam ben eğitimci arkadaşlarım çözümü olan es geçmesin ne olur.

Yazarak düzelir.
Diceksiniz ki zaten çok fazla yazı yazıyorum, ama öyle bir şey değil bahsettiğim. Herhangi bir şey yazarak değil de özellikle yazımı düzeltmem lazım diye düşünerek yapacağınız egzersizler işinize çok yarayacaktır. Benim yazım bir nebze de olsa düzeldi bu yöntemle :1:

Yazarak düzelir.
Diceksiniz ki zaten çok fazla yazı yazıyorum, ama öyle bir şey değil bahsettiğim. Herhangi bir şey yazarak değil de özellikle yazımı düzeltmem lazım diye düşünerek yapacağınız egzersizler işinize çok yarayacaktır. Benim yazım bir nebze de olsa düzeldi bu yöntemle :1:

bununla ilgili egzersiz mi var? ben de istiyorummm :) benim de yazım küçüklüğümden beri kötüdür...

yavas yazinca da mi kötü ?
hizli ve umursamayarak yazinca bende kendi yazimi taniyamiyorum diyebilirim :9:

Ya egzersiz derken :) sadece yazmaktı kastettiğim, yani özellikle yazımı düzelteceğim diye yazmak :) harfleri farklı şekillerde yazıp doğru olan şekli bulmak, bir kelimeyi sürekli yazmak.

Örneğin, bir kelime seçelim: Bu kelime "örnek" olsun mesela. Güzel yazana kadar aynı kelimeyi tekrar tekrar yazın. Doğru harf biçimlerini bulduktan sonra yavaş yavaş cümlelere geçin, aynı cümleyi sürekli yazın. Bir de önemli nokta; bütün harflerin boyutlarının ve hizalarının aynı olmasına özen gösterin.

Yapicak bisey yok malesef, benimkide eskiden beri berbat ötesi, cok ugrastim
Deyistirmeye ama olmuyo.:17:

arkadaşlar da benzer şeyler yazmış. bence sırf bunun için bir defter edinin kendinize. uzun cümleler yazın sürekli.4-5 kelimelik.
düzelir diye düşünüyorum ama biraz zaman ayırmak lazım tabii :31:

Benim de yazım çok hoş değil.
Millet ne güzel inci gibi yazıyor.
Küçüklüğümden beri düzeltemedim
:52:
Yanlış meslek seçmişiz, Doktor olacak adamlarmışız
Boşver canım ya tek derdimiz bu olsun.

Canım yazının düzelmesi çok zor.Ben de öğretmenim ve inanın çocuklara yazma çalışması yaptırdığım halde düzeltemiyorlar.Yaşları küçük olduğu halde.Boş ver sıkma canını.Bilgisayar çıktısı falan yaparsın artık....

çocuklarının düzeltememesi normal..
ilk öğretimde el yazısını zorunlu koydular ,sonra çocuklar orta öğretimde normal yazmaya geçince afalladılar.

ayrıca öğrenciler pek dikkat etmez. yapıp ödevleri bitirmeye bakarlar..

internetten araştırıp faydalı etkili bilgiler öğrenebilirsiniz sanırım.. bolca vakit ayırıp evde çalışma yapın bence düzelir. yeter ki emek verin.:31:

Son düzenleme:
Arkadaşlarım benim yazım ezelden beri iğrenç çoğu insan okuyamıyor bile üniversite öğrencisiyim ben nasıl öğretmen olucam plan yazıcam, velilere not göndericem, çizgi çalışması yaptırıcam, ( okul öncesi okuyorum) ama bu yazıyla mı ? sınav zamanı not hazırlıyorum arkadaşlarım da çalışsın diyorum veriyorum kimse okuyamıyor emeklerim boşa gidiyor sadece kendim çalışıyorum o notlardan durumum çok kötü bişey yazmam gerekse dilekçe falan eşime yazdırıyorum çok utanıyorum yazımdan yardım edin ne olur ne yapıcam ben eğitimci arkadaşlarım çözümü olan es geçmesin ne olur.

bilgisayarla yaz güzel kardeşim :))
ya da güzel yazı defteri al akşamları çalış.

Back
X