Yazın ameliyat olmak

bende eylülde olacağım ama aslında temmuzda olmayı istemiştim aradan çıkması için. görüştüğüm, yazılarını okuduğum hiçbir doktorda sakıncası olmadığını söyledi. Tek sıkıntı terden bandajların gevşemesiymiş. Eğer klimalı ortamınız varsa o sorunda ortadan kalkar ;)

ben op. dr. volkan tayfur'un sitesinde okumuştum yazın yapılmasının hiç bi sakıncası yokmuş. hep öyle bi inanc vardr ama doru dedil diodu. yinede bnmde tercihim sizler gibikışın yaptrmak. neden derseniz yaza kadar oturma süresi var zaten yazın tam oturmus olck. bnde rht rht güneşe çıkıp gözlk takıp rht rht burnumun ve içimin rahatlgyla dolaşabilcmmmmm:82:

bence yazın amelyat olmanın tek sıkıntısı uyuduğunuz yerin ısınması. sırt üstü yatarken hele de ilk günlerde dik konumda uyurken insan dönemiyor ve uyumak işkence haline geliyor. onun dışında kendinizi güneşten koruduğunuz ve denize havuza girmeden vakit geçirebildiğiniz sürece sıkıntı yok bence. ödemler ve morluklar daha uzun sürede geçiyor yaz döneminde ancak klimalı bir ortamınız varsa ya da serin bi yer ayarlayabilirseniz kendinize o da sıkıntı olmuyor. morluklar en geç üç haftada geçiyor zaten. ödem de yaz ya da kış farketmiyor nasıl olsa ancak aylar içinde tamamen geçiyor...

bende 29 hazirandan cemil tugay a görüşmeye gideceğim izmire.bu yaz bende ameliyat olacağımgibi gözüküyor. Cemil tugay ı da bir araştır istersen

bende yaz kış olunabilidğini ve sıkıntı olmayacagını okudum cogu yerde hiç bir doktor serin yerde oldugunuz takdirde sıkıntı olamayacagını sölüyorr ama tabii güneş gözlük vs yok bi süree..

Yazın sıcaklarda zor olur sanıorum, güneşin etkisi ne derece olur onu bilemiyorum ama güneş kemik sağlığına iyi gleiyorsa olumlu etkisi de olabilir diye düşünüyorum tabi en doğrusunu doktor bilir.

yazın sıcaklardan dolayı burundaki bandajlar atabilir ve güneşe zaten cıkmak yasak leke yapabilir.onun için güneş kremi kullanmak gerekiyor.güneş gözlüğü 1 sene takamıyosunuz burunda iz ve çökme yapabiliyor.takıyosanızda 10 dk anca bana öyle demişti doktorum evde klima varsa ve evden cıkmayacaksanız bi sorun olmaz güneşede cıkıyosanız şapka kremi unutmayın kızlar

Back
X