yazın burun estetıgı olmanın sakıncası ver mıdır?

kucukha

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
86
0
286
tam burnumu yaptırmaya karar vermsken yazın yaptırma dıolar. cok sabırsızım olup kurtulmak ıstıyorum ama ıcım rahat degıl.sızın tavsıyelerınız nedır kızlar?

Bende yazın yaptırmayı düşünüyorum fakat sıcak havalarda yaptırmak sorun olur mu? Bu arada kucukha ben bu siteye yeni üye oldugum icin senin sadece tek bir resmini zoom yaparak görebildim. Burun estetiği yaptirmadin mı sen? Yoksa bir program mı kullandın. Cok ama cok güzel duruyor.

tam burnumu yaptırmaya karar vermsken yazın yaptırma dıolar. cok sabırsızım olup kurtulmak ıstıyorum ama ıcım rahat degıl.sızın tavsıyelerınız nedır kızlar?

canım yazın sakıncası şundan yazın güneşde leke yapması cilte ve sıcak olduğundan cok şişmesi ve daha sıkıntılı bi süreç olacağından dolayı yoksa olabilirsin yani..bana kalırsa en iyi kış döneminde olman daha sıkıntısız atlatırsın yani ben mart ayında olmuştum. ve calışmadığımdan hep evde geçti yazın olsa daha cok dışarı cıkmak ister insan ve öyle dolaşmakta istemiyosun şiş ve mor

yazın ağrılarınızın daha çok olacağını duymuştum, hatta yaın arkaşımınkine şahit oldum. Bu yuzden bende ertelemek zorunda kaldım. şişlik ve ağrılar insanın hayatını cehenemme çevirebiliyor.

yazın ağrılarınızın daha çok olacağını duymuştum, hatta yaın arkaşımınkine şahit oldum. Bu yuzden bende ertelemek zorunda kaldım. şişlik ve ağrılar insanın hayatını cehenemme çevirebiliyor.

canım doktoru iyi seçersen ağrı sancı hiç olmuyor. ben eylülde oldum ve hiç ağrım olmadı. şişlikler de 2 haftada iniyor zaten. sadece güneş gözlüğü takma ihtiyacı hissediyorsun zaman zaman, ama takamıyorsun böyle sorun olabiliyor. onun dışında pek sorun yaşamadım.

İnanır mısın bu şekilde bir kişiden bile tavsiye alsaydım şuanda olmuştum ya şuanda çok üzüldüm :/ Yazın Bağcılar devlet hastanesinden gün bile almıştım aman şöyle olur böyle olur diyen okadar çoktuki... Şimdi de somestrı beklemek zorundayım.

Back
X