canım benimki de haziran sonu gelecek =))
kıyafet olarak ben bolca çıtçıtlı body aldım, sıfır kol ve kısa kollu. yarısı 0-3 ay 56 cm, yarısı 3-6 ay 62 cm olarak. çokça patikli ve patiksiz tulumlardan aldım; kısa ve uzun kollu olarak. tulumların bedenini 3-6 ay aldım ki boyu uzarsa sıkıştırmasın diye. penye yeleklerden aldım. şapka, çorap, patik, eldiven aldım. hastane çıkışı henüz almadık; yaz modelleri çıkmamış kış modelleri kalın kumaşlı diye, nisan sonu gibi hastane çıkışı 10 lu takım alacağım. penye battaniyelerden aldım 4-5 adet. alt açma minderi ve alt açma muşambalarından almak lazım.
banyo takımını aldım; küveti, filesi, kovası, maşrapası, süngeri şeklinde. bornozlu, havlulu takım alınması lazım.
büyük parçaları da aldık biz. baby2go park yatak aldık, ilk yıl yanımda olsun diye. baby2go bebek arabası aldık. newjoy zuzo oda takımını aldık.
temel şeyleri alıp küçük parçaları en sona bırakmak lazım. hediye de geleceği için...daha var alacaklarımız da şimdilik bu kadarını aldık. termometresi, aspiratörü, pişik kremi, şampuanı vs lerini daha yakın zamanda alacağım. bunlarla ilgili önerileriniz olursa sevinirim; piyasada çok şey var :)