Yazın gelmesiyle sivrisineklerin hortlaması

Sebnem1453

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
596
631
103
31
Merhaba hanımlar malumunuz yaz geldi bu sabah bi uyandım 9aylik oğlumun yüzünde 6 7 tane sivrisinek ısırığı şok oldum göz kapağının üstünü yemiş gözü şişmiş ve ısırılan yerler kızarık ve kaşıniyo diğer oğluma dokunmuyorlar ikisininde kan grupları aynı demekki sivrisineklerle kan grupları tezini çürütmüş oluyoruz:) sizler bebeklerini korumak için neler yapiyosunuz ? Detan elektrolikitini marketlerde bulamıyorum o çok etkili fakat bebeğe zararı olurmu ?

Onu bunu bilmem de, limon kekiği, lavanta, fesleğen, melisa, limon otu, kadife çiçeği, biberiye adeta birer sivrisinek-savar.

kızaran bölgeyi de kaşımak yara yapmak yerine üzerine adaçayı suyundan biraz damlatırsanız iyi gelecektir acısını kaşıntısını anında alır

Geçtiğimiz günlerde bizimde başımıza geldi sabah bir uyandık çocuk 27 kez ısırılmış. Sivrisinek istilasına uğradık resmen. 3 gündür 70 e yakın sinek öldürdük. Hala arada 3-5 öldürüyoruz. Pencerelerde sineklik var anlamadık nereden geldi bu kadar. Sinek ilacı kullanamıyoruz bebiş olduğu için. Garibim çok kaşınıyor. Doğal yolları denemek lazım.

Back
X