Yazın hamilelik çok mu zor?

cylnay

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
126
44
298
Eskişehir
Merhaba bilen bilir 12 sene sonra 38 yaşında hamileyim.ilk hamileliğim kışındı ve malum yaşımda gençti şu an havalar ısındıkça ben çok yoruluyorum.elimi kıpırdatacak halim yok,Evim de çok sıcak yazın hamilelik nasıl geçecek hiç bir fikrim yok.inşallah çok ağırlaşmam,millet incecik giyinmeye başladı ben ise gitgide kilo alıyorum.yaştan dolayı sanırım çok çekincelerim var keşke daha gençken hamile olsaydım.Yaz aylarında hamilelik geçirenlerden tavsiye bekliyorum linç etmeden mümkünse.

Ağustosta doğum yaptım.
Mayıs veya haziran gibi 2 tane klima aldık, dönüşümlü olarak günde 20 saat çalıştı klimalar.
Normalde de sıcağa dayanıklı değilimdir ama.

Evden disari hic cikmadim desem yeridir tum yaz.Alisverisimin cogunu internetten yaptim ya da arabayla magazanin onune kadar arabayla gittim.Birkac defa alisveris ici carsiya cikmistim geberiyodum sicaktan.Disari yuruyuse cikacaksam da aksam 9 -10 dan sonra ciktim.Gunde 3-3 bucuk litre su ictim.Aklima gelenler bunlar.

Canım benim 19 30 39 yaşlarımda gebelik geçirdim en ağrıdan yuruyemedigim yaşım 19 en kusmalı yemek yemeden yaşadım 30 da en rahat gebeligim 39 yaşında dogurdugum kızım bu iş yasa bakmıyor

yazı kısı yok hangı mevsım olursa olsun normalden daha cok yanacak ıcınızde kalorıfer :)
ben antep yazında gecırdım hamılelıgımı bırde kusmakla gectı 14 kılo vermıstım ama sonucta dogdu hep oyle kalmıyor :)

saglıkla sıhhatle dogsun yavrunuz hayırlı olsun

Hayırlısı olsun şimdiden sıkma canını bir kolayı bulunur bak evladın olmuş bende hamile kalırsam yatacaktim nasıl geçer 9 ay diyordum benim olmadi ama çok arkadaş doğurdu geçer ve güzelim sen tadini çıkar

38 yaşındasınız. Abartmıyor musunuz?
Sağlıklı güzel geçsin inşallah ♡

Yazın öğlen sıcağında yokuş çıkıp akşamına erken doğum tehlikesi ile hastaneye yatmıştım :) gerçekten çok zor. Bol su tüketin ve çok sıcak saatlerde dışarı cikmayin. Başka yapacak birşey yok malesef.

Merhaba bilen bilir 12 sene sonra 38 yaşında hamileyim.ilk hamileliğim kışındı ve malum yaşımda gençti şu an havalar ısındıkça ben çok yoruluyorum.elimi kıpırdatacak halim yok,Evim de çok sıcak yazın hamilelik nasıl geçecek hiç bir fikrim yok.inşallah çok ağırlaşmam,millet incecik giyinmeye başladı ben ise gitgide kilo alıyorum.yaştan dolayı sanırım çok çekincelerim var keşke daha gençken hamile olsaydım.Yaz aylarında hamilelik geçirenlerden tavsiye bekliyorum linç etmeden mümkünse.
Olan olmus artik zor olsa ne olacak kolay olsa ne olacak😂

Bir kış, bir yaz hamileliği yaşadım. Kış hamileliğinde hep sistit oldum.
yaz hamileliğinde aşırı ödem oldum. 8 ekim’de doğum yaptım. Sizinle aynı zaman gibi. 35 yaşındaydım. Toplamda 20 kilo belki daha fazla aldım. Ellerim ayaklarım çok kötü şişti. Ama ben doktorun uyarmasına rağmen yememe dikkat etmedim. Evde yalnızdım. Kötü beslendim. Beslenmenize dikkat eder kilo almazsanız ödem olmaz daha sağlıklı geçer hamileliğiniz.sevgiler.

Eylülde doğum yaptım.En sıcak günleri geçirdim.
Zaman zaman evde iç çamaşırlarımla gezdiğim de oldu soğuk duş aldığım da.Ama onu hamile olmayanlarda yaşadı.
Ama yine de öyle konuşulanlar kadar aman aman çok yandım olmadım.
Sadece ağustos ayında şişliğim daha fazla oldu.Gerçi doğumum yaklaştığından da olabilir.

Back
X