Insallah tez vakitte alirsiniz guzel haberAh ahh keske bende kalsam da ister yaz ister kıs ama kalsam iste sükredin allah yardımcınz olur
Insallah cnmInsallah tez vakitte alirsiniz guzel haber
Olan olmus artik zor olsa ne olacak kolay olsa ne olacakMerhaba bilen bilir 12 sene sonra 38 yaşında hamileyim.ilk hamileliğim kışındı ve malum yaşımda gençti şu an havalar ısındıkça ben çok yoruluyorum.elimi kıpırdatacak halim yok,Evim de çok sıcak yazın hamilelik nasıl geçecek hiç bir fikrim yok.inşallah çok ağırlaşmam,millet incecik giyinmeye başladı ben ise gitgide kilo alıyorum.yaştan dolayı sanırım çok çekincelerim var keşke daha gençken hamile olsaydım.Yaz aylarında hamilelik geçirenlerden tavsiye bekliyorum linç etmeden mümkünse.
Umarım öyle olurCanım benim 19 30 39 yaşlarımda gebelik geçirdim en ağrıdan yuruyemedigim yaşım 19 en kusmalı yemek yemeden yaşadım 30 da en rahat gebeligim 39 yaşında dogurdugum kızım bu iş yasa bakmıyor
Umarım abartmıyorumdur kendimi çok yaşlı hissediyorum38 yaşındasınız. Abartmıyor musunuz?
Sağlıklı güzel geçsin inşallah ♡
Gercekten cok gencsin. Ve bence en bilinçli yaşındasınUmarım abartmıyorumdur kendimi çok yaşlı hissediyorum
Teşekkür ederim moral olduGercekten cok gencsin. Ve bence en bilinçli yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?