• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazıp paylasmak istedim

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Kizlar uzun bi aradan sonra merhaba:KK15: 3 ayi gecti sanirim iki bucuk yillik iliskim biteli, sizede soyluyordum hep bn nasil iyi olcam nasil toparlicam diye. Beraber okudugumuz sehire gitmek iki bucuk yilin anilarini hatirlmk onunla karsilasmak cok korkutuyordu beni. O sehre gittim ve ben eski ben değilim sanirim :Dkorktugum kadar canim yanmadi anilarda bnmle birlikte kopup gitmis o sehirden her kosesinde bi anım vardi oysaki. İcim rahat ve huzurlu kizlar. Galiba ben bu olayı atlatmısım artik. Her animda onu aramk isterdim eskiden ve bunuda yendim. Aramiyorum hic sormuyorum onunla konusmaya ihtiycm oldugu anlarda bile. İcimde bi kabullenis huzur var. Benligimi hissetmek cok guzel yoluma devam etmk cok guzel sizinlede paylasmk istedim :)

Tebrik ederim mutlu oldum adına :) ben de 2,5 yıl çıktıktan sonra birinden ayrılınca çok zorlanmıştım ama bağımlılık artık sevgi değil onu hissettim sanırım sen de sevmediğini kabullendin artık daha guçlu bir insan olacaksın emin ol :) kimse öyle kolay kolay canını acıtamayacak hayırlı olsun:)

Tebrikler , umarim baska kizlarimiz okurda , onlarda görür imkansiz olmadigini...

sizin adiniza sevindim : )

ancak konunuzun devami olarak veya baska bolumde yazsaydiniz daha dogru olurdu sanirim.

hem nerdeeeen nereye... konunuzu okuyan genckizlar icin de daha etkili olurdu ; )

Tebrik ederim mutlu oldum adına :) ben de 2,5 yıl çıktıktan sonra birinden ayrılınca çok zorlanmıştım ama bağımlılık artık sevgi değil onu hissettim sanırım sen de sevmediğini kabullendin artık daha guçlu bir insan olacaksın emin ol :) kimse öyle kolay kolay canını acıtamayacak hayırlı olsun:)
Canim benim tesekkur ederim :) ona her ihtiyacim oldugunda su lafini hic unutmadim. Sana eskisi gibi asik değilim insan olarak seviyorum demesi.. Bu laf bnm en buyuk acimdi sanirim. Bunu hic unutmadan 3 ayi gecti. Ve ben akıllandım :)

Ne mutlu sana ;) unutmak iyidir..herkes kolay kolay beceremez..sen basarmissin..darisi unutamayip kendine eziyet edenlerin basina ;) ben gibi ;(

Ne mutlu sana :KK66: unutmak iyidir..herkes kolay kolay beceremez..sen basarmissin..darisi unutamayip kendine eziyet edenlerin basina :KK66: ben gibi ;(
Bnm icinde cok cok zor oldu canim ama inan kadin kafasinda bitiriyorsa sanirim tekrar yapamiyo. Cok hayal kirikligi yasadim bu iliskide, cok cabaladim olsun istedim nelerr neleerr yaptim bi bilsen :) ama olmayinca olmuyo. Biraz bencil ol bn niye bu haldeyim kim icin de neden de. Ben en cok nedeni sordum kendime kendimi sorguladim ve inan bn bu iliski icin gururumu herseyimi ezmisim. Mantikli dusundum cok agladim resimlerine bakip. Ama hep sunu dedim seven insan nolursa olsun cikip gelir kendini affettirir eger bni istiyorsa dedim. Ve ondan hic bir ses cikmadi daha napabilirdim ki bu iliski icin.. Ve herseye hatalarina ragmen o terk etti bni. Kndimi toplamaktan baska bi yolum yoktu. Boyle dusun az bencil ol.. yeter artik onun icin cabaladigin kiymet bilenler yaninda olur ama o yok..

Valla benimki terkettigi yetmedi gitti evlendi bile...ama ozlem yok mu ozlemek.....icim hala yaniyor..onun gibisinide cikarmiyoki karsima..gurusuzlukta ustume yoktur sanirim..kendim bile sasiyorum ben adam icin neler yaptim diyorum ama elde ne var koca bi "0"...unutmak lazim evett..ama nasill..cok sevindim unutmana..gercekten zor bi durum..dilerim karsina gonlune gire biri cikar...belki benimde ;) iyi bayramlar arkadasim :)

Valla benimki terkettigi yetmedi gitti evlendi bile...ama ozlem yok mu ozlemek.....icim hala yaniyor..onun gibisinide cikarmiyoki karsima..gurusuzlukta ustume yoktur sanirim..kendim bile sasiyorum ben adam icin neler yaptim diyorum ama elde ne var koca bi "0"...unutmak lazim evett..ama nasill..cok sevindim unutmana..gercekten zor bi durum..dilerim karsina gonlune gire biri cikar...belki benimde :KK66: iyi bayramlar arkadasim :)
Canim bnm insallah cikar ikimizin karsisinada iyi bayramlar sanada :) kendimi gordum sende neler neler yapiyoruz bu iliski icin. Ama suna inan eger hayirli biri olsalarda yanimzda olurlardi. Bide evlendi mii yaziklar olsun onada ya!

Back
X