yazıp rahatlamak istedim

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Merhabalar kizlar. Belki yasadiklarim cogu insana göre dert değil biliyorum. Iki bucuk ay falan oldu 2 yıllik bir iliskim biteli. 2 bucuk aydir sessizdeyim hep aramisti nasılsın napiosun diye konusmayalim dedim cunku daha çok acı çekiyordum. Sanki kendini bana unutturmamaya çalışıyordu. Ben burdayim demeye calisiyordu. O ayrilmsti. Gizli face actigini, gizli resim dosyasi sildigini, ve kızla resmini gorup yine cabaladiktan sonra bi tartismada bogazima saldirmasiyla bu iliskiye noktami koyup sessizlige büründum cekilip gittim hayatindan..bu iliski ilkimdi herseyimin ilki tum en güzel ve en beter duygularimin ilki. Kac gündür rüyamda gormeye basladim sosyal ağlardan sürekli takip halindeyim bole. Bakıyorum netmis. Onunla olmak asla istemiyorum suan gelse bazi seyleri özlüyorum yasadigimiz şeyleri ama onu istemiyorum cok aci birakti bnde cok yara gururumu ezdi bir suru seyler iste. Dert degil belki ama yazmk istedim yazip birilerine anlatmak icim sanki ölü bir insan gibi. Herseyim sökülüp alinmis. Bu kadar severkn niye bukadar aci birakti bnde. Annem geçenlerde son sozunude soyledi onunla bi daha asla olmani istemiyorum annelik sütümu helal etmm dedi. bu lafin uzerine neden hala aklima gelir ki o. Onu istemiyorum. Biri söküp alsin icimden.

yarim kalmis hayallerdir simdi icini acitan.. gececek insaallah.. soyle dusun, ona donsen o hayallerin seni mutlu edecek sekilde gerceklesecek mi? vaktine yazij

yarim kalmis hayallerdir simdi icini acitan.. gececek insaallah.. soyle dusun, ona donsen o hayallerin seni mutlu edecek sekilde gerceklesecek mi? vaktine yazij
Hayallerim gerceklesmicek çünkü bi ip bile koptugu yerden baglandimi tekrar bakildi mi onda bile iz kaliyo geriye dönüp baktigimda güzel anidan cok acilarim var ama ayrilik ole birseyki bir gram kücük ani bile dev oluo insanda kndi kndine büyütüyor. Bnde oleyim sanirim sonunu bilerek lades denmez.

cikarimini yapmissin zaten.. onune bak.. Allah buyuk

Yoruldum duruldum sustum anlayamadım
Sebebi halimizin nedeni bir türlü bilinmez
Sen misin yoksa ben mi bu aşkı ziyan eden
Üzülsek telafiyle canım kadere boyun eğilmez

Daldım resimlerimize canlandın hayalimde
İki damla yaş oldun süzüldün gözlerimde
Sana dair ne varsa bitmeye yakın şu kalbimde
Böyle yazılmış yollar ayrılmış bak mutsuzuz ikimizde

Bu gece ay bile dolunay nolmuş ağlıyor bak bizim için
Bu gece sensizliğe bir sayfa açtım mutluluk için
Artık hayırlısını diliyorum bende ikimiz için
Sonsuz teşekkürler sana ziyan olan bir aşk için

Sonsuz teşekkürler sana ziyan olan bir aşk için.

7 yillik ilişkin bitti 1.5 ay oldu.
Çok zor biliyorum.
Kafayi yiyecek gibi oluyorum geceleri.
Zaman..
Zaman zaman zaman.. insan olsun istemiyo ama neden boyle oldu ki diye kendini sorguluyo. Kotu olanda bu. Bu iliski icin herseyi herkesi goz onune aldim ezdim ama sonuc husran. Degmicek insanlar icin emek veriyoruz sanirim deger saniyoruz

Bence ilkler unutulmaz yara gecer izi kalır. . .Sadece

ne olursa olsun onunla muhattap olmamalısın artık. Ayrıca, eğer onu takip etmeyi bırakırsan acıların biraz olsun hafifleyecektir..

Herkes birilerinin ilkiydi, birilerinin emekleri, birilerinin bekleyişleri, birilerinin herşeyi. Ama hepsinin üstü kapanıyor zamanla.
Acısız aşk olmaz. Bizden öncekilerde yaşadı, bizde yaşadık/ yaşıyoruz, bizden sonrakilerde yaşayacak malesef. En iyi tarafı ise geçiyor hepsi.. Bazısı kısa sürüyo bazısı uzun ama geçiyo

Zaman her seyin ilaci arkadasim.. Bence kurtulduguna sevinmelisin pek karakterli bi arkadas degilmis. Seni aramasina musaade etme, kafani karistirmasin

Cok guzel yazmışsıniz teşekkür ederim. Haklisiniz hersey elbette gecicek geciyorda yavas yavas.. iki bucuk ay olcak nerdeyse ilk gunki gibi degil. Ama hani bazen olurya boyle ağlamak geliyor icimden neden olmadiki diyorum ben onu cok saf sevdim cok temiz ..bekledim..hatalarini affettim.. sirf onu sevdigim icin. Ama o bana son kavgamizda eskisi gibi degil duygularim sana dedi ve gitti. Itiraz etmedim sanirim tek taraflı cabalamktan yoruldum bnde.

Zaman her seyin ilaci arkadasim.. Bence kurtulduguna sevinmelisin pek karakterli bi arkadas degilmis. Seni aramasina musaade etme, kafani karistirmasin
Bir kere aradi aradan bir ay gectikten sonra canim nasılsın napiosun diye. Bi derdi varmış bnle konuşmak istemiş ve sonunda Senle konuşmak beni rahatlatti dedi.bnde ben senin en iyindim dedim hemen bnde senin en iyindim diyo. Altta kalmaz asla oturur yaristirir senle. Bu huyunuda bn sevmiyordum hic hep o hakliydi. Bnde bn artik senin hic birseyin degilim beni araman dogru degil dedim. Zorda olsa beni arama artik dedim.tmm aramam bida ölsem de dedi tmm dedim bende. Ve artik aramiyo bnde Aramiyorum. Canim hikayemi dinleyen okuyan tum arkadaşlarım cevrem sen gibi söylüyor. Bu kisi saglam biri degil diyo. Buna anlam veremiyorum ya yapmaz yasatmaz dedigim her seyi bna yaşattı. İnanamıyorum bazen bu o muydu bnm asik oldugum adam bu muydu diyorum.

Uzulme tatlim hemen duzelemezsin, biraz zamana birak, zamanla unutulur
Bence arasa bile acma muhatap olmazsan daha kolay atlatirsin
Bir gun kendini hazir hissettiginde de yeni asklara yelken acar, kelebek gibi ucarsin
Pozitif ol, mutluluk seni bulur

Kendimi senin yerine koydum da cidden zor olmamali. Bence sosyal aglardan kontrol etmemeye calis ve insallah bir gün icindeki o ates söner

Uzulme tatlim hemen duzelemezsin, biraz zamana birak, zamanla unutulur
Bence arasa bile acma muhatap olmazsan daha kolay atlatirsin
Bir gun kendini hazir hissettiginde de yeni asklara yelken acar, kelebek gibi ucarsin
Pozitif ol, mutluluk seni bulur
Insallah canim mutlaka gecicek onu biliyorum zatende zorlu bir süreç inşallah onuda atlaticam o güzel yorumların için teşekkür ederim. Iyiki burasi ve sizler varsiniz kimseye anlatamadigim icimi buraya döküyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…