her söyleyene başka misafirim var ahmet geldi mehmet geldi maalesef doluyuz deyip geçiştirin.
Evet bunu da deneyebiliriz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her söyleyene başka misafirim var ahmet geldi mehmet geldi maalesef doluyuz deyip geçiştirin.
aynen o diyemiyorsa siz deyin..
alışverişe gelen adamın cebinde parası vardır zaten beleş yatak derdine düşmesin bir zahmet..
Benim evim tatil yerinde.
denize 5 dk da yürüyorsun.
Ben kabul etmeyerek savdım herkesi yıllardır bıkmadım bu tavrımdan,çünkü millet de bıkmadı hep aynı şeyi istemekten.
Geleceğiz ya da planımız var vs diyene otelde şimdiden yer ayırtın yoksa yer bulamazsınız ve erken rezervasyon indirimini kaçırırsınız diyorum,nedense iş anında çözülüyor.
Geri çevirmeye devam edin.
Her aradıkların da bir sebep, başka bir plan
öne sürün. Muhtemelen başlarda yine anlamayacaklar
ama bir yerde dank edecektir.
Yüzde bir milyon haklısın.
Ya bu durumu kabullenir ayak uydurursunuz
Ya da tepkinizi koyar kararinizdan dönmezsiniz.
Ben de olsam rahatsız olurdum , bi kafa dinlemek istemeniz çok normal bence
annemlerin yazlıktaki en büyük sorunumuz bu yıllardır. çözebilen varsa söylesin, yoldan geçen beleş tatil yapma derdinde.
Yazlığı sattık yada kiraya verdik diye haber salın herkese. Ben çok samimi çevrem dışında kabul etmedim kimseyi yazlık yerde otururken. Eşimede alıştırdım artık dışarıda yemek planı bile yapılmışsa bana sormadan tamam demiyor.
Ay türkiyedeki şartları biliyorsunuz yazlık lüks yani herkes alamıyor daha ev alamazken.Kaldı ki otellere de gidemiyor insanlarımız yakınlarının varsa yazlıkları oraya çörekleniyorlar. Alışılmış bir senaryo.Ben olsam kabul etmem gelmek isteyenleri.
Bu durum biraz farklıymış ama ben ilk yazdığımda türkiyede yaşayanların durumunu dile getirdim.Sizin durum için ne düşüneceğimi bilemedim.Bize gelenlerin çoğu Kıbrıs' ta yaşıyor çünkü eşim Kıbrıslı, durumları da çok iyi. Evde 18 yaş üstü tüm aile bireylerinin arabası var öyle diyeyim
Valla ileride yazlık alırsam kimseye söylemicem bu gidişle![]()
Tam da bu yüzden yazlık fikrine asla sıcak bakmam. Anahtar isteyenlerin ardı arkası kesilmez. O yüzden herkes otelinde yapsın tatilini.
Niye ki :)) aslında çok yaygındır. "Hadi haftaya anahtarı bize ver de bi tatil yapak"çılardan korkuma yazlık hayali bile kurmamAnahtar isteyecek kadar abartan olmadı diye sevindim şu an biliyor musunuz?![]()
Niye ki :)) aslında çok yaygındır. "Hadi haftaya anahtarı bize ver de bi tatil yapak"çılardan korkuma yazlık hayali bile kurmam![]()
esimin trukiyeden yazlik alma fikrine hayal bile olsa reddetme sebebim :)
3 aile gelmek neymis, sacmalik.
yazlikcilar diye bir dizi vardi o aklima geldi :)
redetmeye devam et bence.