Yazlıkçının misafiri hiç eksik olmaz mı?

Ya bu durumu kabullenir ayak uydurursunuz
Ya da tepkinizi koyar kararinizdan dönmezsiniz.

Ben de olsam rahatsız olurdum , bi kafa dinlemek istemeniz çok normal bence

aynen o diyemiyorsa siz deyin..
alışverişe gelen adamın cebinde parası vardır zaten beleş yatak derdine düşmesin bir zahmet..

İnanın hepsinin de durumu çok çok iyi ama nasıl anlatsam, zihniyetleri çok farklı. İlk nişanlandığımda, Kıbrıs' a gittik eşimle, ben de saç spreyimi unutmuşum dedim gidelim alalım. Eşim de dur Şebnem' i (kuzeni, evleri yakın) arayalım o da gelsin. Dedim 2 dakika gidip geleceğiz, neden başbaşa gidemiyoruz? Düşünceleri hep her şeyi beraber yapma yönünde. Eşim normal olmadığını anlamaya başladı ama diğerlerine etki edemiyorum tabii ki.

Benim evim tatil yerinde.
denize 5 dk da yürüyorsun.
Ben kabul etmeyerek savdım herkesi yıllardır bıkmadım bu tavrımdan,çünkü millet de bıkmadı hep aynı şeyi istemekten.
Geleceğiz ya da planımız var vs diyene otelde şimdiden yer ayırtın yoksa yer bulamazsınız ve erken rezervasyon indirimini kaçırırsınız diyorum,nedense iş anında çözülüyor.

Bunu diyebilir miyiz bilmiyorum ama çok iyi fikirmiş :)

Geri çevirmeye devam edin.
Her aradıkların da bir sebep, başka bir plan
öne sürün. Muhtemelen başlarda yine anlamayacaklar
ama bir yerde dank edecektir.
Yüzde bir milyon haklısın.

Evet umarım anlarlar sonunda

Ya bu durumu kabullenir ayak uydurursunuz
Ya da tepkinizi koyar kararinizdan dönmezsiniz.

Ben de olsam rahatsız olurdum , bi kafa dinlemek istemeniz çok normal bence

Ben tepkimi koymak istiyorum ama kimseyle de kötü olmak istemiyorum. Bu şekilde yaşayamam ama orası kesin

annemlerin yazlıktaki en büyük sorunumuz bu yıllardır. çözebilen varsa söylesin, yoldan geçen beleş tatil yapma derdinde.

Durumları da çok çok iyi, isteseler çok iyi otellerde kalabilirler bize gelenler.

Yazlığı sattık yada kiraya verdik diye haber salın herkese. Ben çok samimi çevrem dışında kabul etmedim kimseyi yazlık yerde otururken. Eşimede alıştırdım artık dışarıda yemek planı bile yapılmışsa bana sormadan tamam demiyor.

Ay türkiyedeki şartları biliyorsunuz yazlık lüks yani herkes alamıyor daha ev alamazken.Kaldı ki otellere de gidemiyor insanlarımız yakınlarının varsa yazlıkları oraya çörekleniyorlar. Alışılmış bir senaryo.Ben olsam kabul etmem gelmek isteyenleri.

Yazlığı sattık yada kiraya verdik diye haber salın herkese. Ben çok samimi çevrem dışında kabul etmedim kimseyi yazlık yerde otururken. Eşimede alıştırdım artık dışarıda yemek planı bile yapılmışsa bana sormadan tamam demiyor.

Eşim bana sorar mutlaka ama sürekli reddeden, sorun çıkaran taraf benmişim gibi oluyor

Ay türkiyedeki şartları biliyorsunuz yazlık lüks yani herkes alamıyor daha ev alamazken.Kaldı ki otellere de gidemiyor insanlarımız yakınlarının varsa yazlıkları oraya çörekleniyorlar. Alışılmış bir senaryo.Ben olsam kabul etmem gelmek isteyenleri.

Bize gelenlerin çoğu Kıbrıs' ta yaşıyor çünkü eşim Kıbrıslı, durumları da çok iyi. Evde 18 yaş üstü tüm aile bireylerinin arabası var öyle diyeyim

Bize gelenlerin çoğu Kıbrıs' ta yaşıyor çünkü eşim Kıbrıslı, durumları da çok iyi. Evde 18 yaş üstü tüm aile bireylerinin arabası var öyle diyeyim[/QUOTE]
Bu durum biraz farklıymış ama ben ilk yazdığımda türkiyede yaşayanların durumunu dile getirdim.Sizin durum için ne düşüneceğimi bilemedim.:110:

Bize gelenlerin çoğu Kıbrıs' ta yaşıyor çünkü eşim Kıbrıslı, durumları da çok iyi. Evde 18 yaş üstü tüm aile bireylerinin arabası var öyle diyeyim
Bu durum biraz farklıymış ama ben ilk yazdığımda türkiyede yaşayanların durumunu dile getirdim.Sizin durum için ne düşüneceğimi bilemedim.:110:[/QUOTE]

Yalnız değilsiniz ben de ne düşüneceğimi bilemiyorum çoğu zaman :))

Tam da bu yüzden yazlık fikrine asla sıcak bakmam. Anahtar isteyenlerin ardı arkası kesilmez. O yüzden herkes otelinde yapsın tatilini.

esimin trukiyeden yazlik alma fikrine hayal bile olsa reddetme sebebim :)
3 aile gelmek neymis, sacmalik.
yazlikcilar diye bir dizi vardi o aklima geldi :)
redetmeye devam et bence.

Niye ki :)) aslında çok yaygındır. "Hadi haftaya anahtarı bize ver de bi tatil yapak"çılardan korkuma yazlık hayali bile kurmam :confused:

Aynı ülkede değiliz diye sanırım hiç böyle bir teklif almadık henüz ama şaşırmam alırsak da :))

esimin trukiyeden yazlik alma fikrine hayal bile olsa reddetme sebebim :)
3 aile gelmek neymis, sacmalik.
yazlikcilar diye bir dizi vardi o aklima geldi :)
redetmeye devam et bence.

Kesinlikle öyle, biz de onlara göre yurtdışındayız , ertelemeye devam edin:halay:

Nezamandır evlisiniz bu yazlık nezamandır var ?

Baştan dişinizi gösterseydiniz bukadar abartmazlardı diye düşünüyorum.

Tekirdağ tarafında mı yazlık haftasonu kaçabildiğinize göre.

Satın kurtulun enaz 50bin olsa 25 yıl 1 hafta tatil yaparsınız.

Ayyy böyle beleşçi, bitini yiyen tiplerden nefret ederim. Allah sana sabır versin demiycem vermesin arkadaşım ömür boyu millete hizmet etmek için mi aldın o yazlığı uşak mısın sen orda. Hiç sabretme Reddet ki hoşlanmadığını bilsinler

Back
X