illaki hayatında biri olmasına mı ihtiyacın var böyle mi düşünüyorsun.
eski eşinle yaşayacağın yeri sorun edebiliyorsan aslında barışmaya ihtiyacın yok demektir bence.
kendine güvenini etkileyen şey göğüslerinse bir operasyon yaptr gitsin, artık binlerce yöntem var göğüs büyütmek için.
yaptır onları ve boşanma ihtiyacı hissetmeyeceğin birine rastlayana kadar bekarlığın tadını çıkar.
Bu ne şimdi?Konudan konuya atlanmış.Neyse..
Eşinizle sorunlarınızı ertelemektense biran önce çözüme kavuşturmalısınız,göğüslerin küçüklüğü neden problem edilirki?Çok mu anormaller?Öyleyse doktora gidebilirsiniz.
ama sen olsan hergün 40 kilometre gidip gelmek istermisin mesela ise? tamam arabayla gidip gelsemde ayin 26 günü falan 1,5 saat yollarda gececek hergün...
ama sen olsan hergün 40 kilometre gidip gelmek istermisin mesela ise? tamam arabayla gidip gelsemde ayin 26 günü falan 1,5 saat yollarda gececek hergün...
eşin nereye taşınmak istiyor elmacım?
yada tam olarak nasıl bir taşınma sorunu yaşıyorusnuz?
40 km nedirki canım.yarım saatlik yol.insanlar daha uzak yerlere gidip çalışıyor,2 saat sabah gidip,2 saate akşam dönen tanıdıklarım var
Kafanız fazlasıyla karışık ben hiçbirşey anlamadım
güzelim o diyor ki büyük sehir olsun ki cevremiz olsun,merkez ayagimizin altinda olsun.
ama beni düsündürende bu sabah 40 kilometre git sonra dön derken iste sanki cok uzun gibi geliyor bana.
sagol canim tavsiyen icin ben anormal saniyorum cünkü bu mesafeyi gidip elmeyi,ama bir nebze icimi rahatlattin.
yani büyük şehirde oturup küçük şehirdemi çalışacaksınız?
eğer öeyleyse büyük şehirde yaşamak çok zor ya, heleki istanbul gibi bi yer..
ben günde 1 buçuk saat gidiş 1 buçuk saat dönüş vakit kaybediyorum boşu boşuna
bizim oturduğumuz yerde mahalle kültürüde yok, yani böle insanlar birbirlerine ykaın değil
ben daha apartman komşularımı bile tanımıyorum kaldı ki çevre edinecem..
evet büyük sehirde oturup 40 kilometre uzakta ufak bir semtte is yerim var oraya gidip gelecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?