- 18 Şubat 2023
- 2.866
- 2.722
- 63
- 35
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Konudan bağımsız bişey soracağım canım, bu profildeki senin kendi resminmiSon flörtümün öyle değil mesela. Geçmişte aşık olduğu kızla çok yoğun bir ilişkileri olmuş. Kız yapısal olarak sürekli yazıp arayan biri. Ben bu konuda tutuk kalıyorum. Karşı taraf da "ilişkide eksik bir şey var" gibi hissediyor.
Ikizler borcumusun çok cabuk sıkılan kafama estigi anda hadi burdan kaybolim yeter aman diyomusun. Herşeyden çok cabuk sıkılma öff ne varda yazıyo bu şimdi vs vs şeyler. Kendimden bilirimSelamlar
Beni çok rahatsız eden bir özelliğim var ama bir türlü aşamıyorum. Geçmişte bir ilişkim vardı neredeyse her gün buluşur ve mesajlaşırdık. Buna rağmen gece telefonla aradığımda "sen zaten beni hiç aramıyorsun ki" demişti. İlgiyi ve yakınlığı çok seven biriydi ve arkadaşlarıyla da sürekli görüşürdü. İlk sevgilim ise ayrıldıktan sonra "ben senin beni sevdiğine hiç inanmadım" demişti. Halbuki çok seviyordum. Şimdi biriyle flört halindeydim ama o da aynı şeyi söyledi "hiç yazmıyorsun" bu arada sonuncu kişi haklı ama benim de yazmamak için haklı sebeplerim vardı. Yani birinin hayatında yer edinmeye çekinir gibi bir halim var. Hesapsız kitapsız sırf canım istedi diye yazıp arayamıyorum eğer çok seviyorsam. Çok sevmiyorsam sorun yok kafama esince yazar ararım. Kafama kodlanmış bir "ulaşılabilir olursam sevilmem" tarzı arabesk düşüncem mi var bilmiyorum. Buluştuğumuzda gayet iyiyim eğlenceli davranırım ama iş fazla yakınlaşmaya gelince yine soğuklaşıyorum sanki karşı tarafı istemiyormuşum gibi. Bir de iki kişiden de aynı cümleyi duydum "çilekli halleder ya delikanlı o" bunu imalı söylediler. Galiba karşıya ona ihtiyaç duyduğumu da hissettiremiyorum. Ben bunu nasıl aşabilirim? Çünkü ihtiyaç duyuyorum ama çekiniyorum yük olmaktan, isteksiz bir tepki almaktan.
Bu bakış açısıyla bütün ilişkiler ya hiç aramıyorsun diye hesap sorulan ya da aradığı için karşı tarafın poposunu kaldıran kişilerle dolu olmalı.Arayıp yazınca da popoları kalkıyor Vanilincim merak etme, o sefer de poposu kalktı ne yapsam diye konu açacaktın
Bu hissi nasıl verebilirim? En azından ufak önerilere ihtiyacım var sanırım.yazmasan bile senin düşündüğün kadar hissi veremiyorsun demekki karşı tarafa, insanlarda sevilmediğini düşünüyor olabilir
Son flörtümün öyle değil mesela. Geçmişte aşık olduğu kızla çok yoğun bir ilişkileri olmuş. Kız yapısal olarak sürekli yazıp arayan biri. Ben bu konuda tutuk kalıyorum. Karşı taraf da "ilişkide eksik bir şey var" gibi hissediyor.
Bu detayları ben neden biliyorum onu da bilmiyorum ama ilişkilerimde hep bir rekabet ortamı istemsiz gelişiyor. Mesela ilk sevgilim beni kıskandırmak için başka bir kızı seviyormuş gibi davranırdı. O zamanlar küçüktüm mantıklı davranıp ayrılmamıştım. Diğer ilişkimde en yakın kız arkadaşı problem yaratıyordu. Şimdikinde de var bir şeyler. Mesela şu anki kişi biz arkadaşken aynı ortamda flörtlerinden bahsederdi. Ben de beni arkadaş olarak görüyor diye flörtöz davranmıyordum. Sonradan o zamanlar benden mesaj beklediğini itiraf etti. Ama flörtünü anlatan birine kim mesaj atar ki?biraz daha ilgili olmaya çalışın diyeceğim ama istemiyorsanız da sırf karşı taraf mutlu olsun diye ne kadar süre farklı bir kişi gibi davranabilirsniz?
belki o kişilere karşı gerçekten içinizden gelmedi? ama yardım konusunda haklısınız, yavaş yavaş küçük şeylerle başlayabilirsiniz.
bir de çok kısa bir şey demek istiyorum, bence tabi ki yine siz bilirsiniz, ama birlikte olduğunuz kişinin eski ilişkilerinin bu kadar detayını bilip onlarla ister istemezkıyaslamaya girmeyin, boşuna kendinizi üzersiniz. eminim sizin de çok daha iyi pek çok özelliğiniz vardır.
Evet istiyorum görüşmek konuşmak ama bir anda pat diye kendimi geri çekiyorum. Özellikle son yıllarda arttı bu durum. Başta her şey iyi güzel ama ilişki fazla yakınlaşmaya başladığında hop gerilmelerim başlıyor. Mesela birlikteyken yanında uyurken "beni seviyor olamaz" diye düşünüyordum ve çok gerildim. Sabah elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyordum. Yakınlaştıkça karşı taraf sevgi sözcükleri vs bekliyor ama o kadar gergin oluyorum ki. Mesela koltuklarda oturacağız ya benim aklıma direkt tekli koltuğa oturmak geliyor ama o ikili koltuğa oturmamı istiyor ki bana temas edebilsin. Sanki itinayla kaçınıyor gibiyim ama aslında içim öyle değilBebişim burda 2 nokta var. Sen böyle olmayı seviyor musun, istiyor musun? Yoksam sevdiğini göstermeyi ister misin, istiyorsan neden gösteremiyorsun önündeki engel nedir?? 2. nokta da gerçekten o kadar yoğun, çok seviyor musun, içinde gerçekten böyle diyen erkeklere gösterecek o kadar sevgi var mııydı?
Ben de konuyla alakasizim ama cevap vereyim, Hayır Mila Kunis.Konudan bağımsız bişey soracağım canım, bu profildeki senin kendi resminmi
Buluştuğumuzda güzel aslında. Ama evet anlattığım 2 kişinin dediğiniz gibi enerjileri var. İlgiyi karşıdan bekleyen, bakım görmeyi seven kişiler.Belki bana karşı çıkacaksınız ama bir erkek gelip de beni aramıyorsun yazmıyorsun sevdiğini hissedemiyorum diyorsa o erkekte çok da maskülen bir enerji olmadığını, ciddi ilişki materyali bulunmadığını düşünürüm. İlgili, merak eden, özleyen erkek zaten o fırsatı vermeden arıyor, soruyor, yazıyor. Bunlara cevap veriyor ve sıcak davranıyorsanız, hayatınızı veya gününüzü paylaşıyor, buluştuğunuzda da sohbeti akıcı kılabiliyorsanız sizde hiçbir problem yoktur bence.
cilveli kadınsı özgüvenli kendı ayaklarının üzerinde duran biri olarak güleryüzlü, neşeli dişil enerjisi yüksek bir kadın olarak adam sana yaklaştığında neden kendini geri çekiyorsun? ağzı falan mı kokuyorBu hissi nasıl verebilirim? En azından ufak önerilere ihtiyacım var sanırım.
Yok. İş duygusal yakınlaşmaya kayınca böyle kendiliğinden oluyor işte.cilveli kadınsı özgüvenli kendı ayaklarının üzerinde duran biri olarak güleryüzlü, neşeli dişil enerjisi yüksek bir kadın olarak adam sana yaklaştığında neden kendini geri çekiyorsun? ağzı falan mı kokuyor
korkuyorsun bana kalırsa ailen mi baskıcı yada neyden çekiniyorsun ?Yok. İş duygusal yakınlaşmaya kayınca böyle kendiliğinden oluyor işte.
benim çevremde ilişkisinde sahiden değer gören, ilgi gören insanlar hiçte öyleArayıp yazınca da popoları kalkıyor Vanilincim merak etme, o sefer de poposu kalktı ne yapsam diye konu açacaktın
bence ilgi gördü diye poposu kalkan insan ya sorunludur, psikolojik sorunları vardır
çoğu dediğin gibi zatenBen mi yanlış gözlemledim, yoksam son yıllarda tanıdığım Türk erkeklerinin çoğu psikolojik problemli mi
Sağlıklı, akıllı, ayakları yere basan erkek bulunmuyor artık bu devirde, İstanbulda tanıdıklarımıın çoğu öyle ya da böyle problemli insanlardı bana kalırsa en büyük problemleri boş egoya sahip olmaları ve o egoyu pompalamak için kadınları kullanmaları. Dümdüz, normal alelade bir erkek bile artık havalarda uçuyor.
O zaman burada sevgilim veya eşim ilgisiz hiç güzel söz söylemez diyen kadınlara demekki sana değer vermiyo bırak tavsiyesi vermeyecek. Sonuçta erkeklerde insan değer görmek ister. Hep adımı o atarsa bir yerden sonra sevilmediğini düşünmesi normal.Belki bana karşı çıkacaksınız ama bir erkek gelip de beni aramıyorsun yazmıyorsun sevdiğini hissedemiyorum diyorsa o erkekte çok da maskülen bir enerji olmadığını, ciddi ilişki materyali bulunmadığını düşünürüm. İlgili, merak eden, özleyen erkek zaten o fırsatı vermeden arıyor, soruyor, yazıyor. Bunlara cevap veriyor ve sıcak davranıyorsanız, hayatınızı veya gününüzü paylaşıyor, buluştuğunuzda da sohbeti akıcı kılabiliyorsanız sizde hiçbir problem yoktur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?