Yazmaya utanmak

Konudan bağımsız bişey soracağım canım, bu profildeki senin kendi resminmi

Ikizler borcumusun çok cabuk sıkılan kafama estigi anda hadi burdan kaybolim yeter aman diyomusun. Herşeyden çok cabuk sıkılma öff ne varda yazıyo bu şimdi vs vs şeyler. Kendimden bilirim ama çok şükür ben doğru yolu doğru insanı buldum artįk öyle birşey söz konusu deil karşımdaki kisiye yüzüne söylemesemde içimden işte benim sevdiğim adam ben seni seviyorum diye biliyorum

insanlar hep kendi işlerine geldiği gibi yorumlar böyle şeyleri
benim yazıp yazmama durumumu da işine geldiği gibi yorumları mesela geçen gün biri
1.5 aydır aramadın sormadın dedi
bi baktım, en son mesajı ben atmışım görüldü atmış
kalkmış bana yazmıyorsun diyor. e görüldü attın dedim.
yazmıyorsun diyene, e sen de yazmıyorsun de geç

ayrıca konuştuk seninle bunu. o son çocuktan acilen kurtul, düşman başına o çocuk .
sakın hata bende mi diye düşünme onunla alakalı .

Ilişkilerde sürekli kadının yazmasına karşıyım .
Yani sürekli sürekli yazan olursan karşı taraf buna alışıyor .
Bende yapmam bunu asla .
O ilgi göstermeli.
Ama hiç yazmamak da çok kasinti oluyor .
Dozunda olmalı herşey .

Arayıp yazınca da popoları kalkıyor Vanilincim merak etme, o sefer de poposu kalktı ne yapsam diye konu açacaktın
Bu bakış açısıyla bütün ilişkiler ya hiç aramıyorsun diye hesap sorulan ya da aradığı için karşı tarafın poposunu kaldıran kişilerle dolu olmalı.
Her şeyin bir dozu var. Erkeklere kızıyoruz da karşısında buz gibi duran, ağzından cımbızla iltifat aldıkları bir kadını ne yapsınlar.
İlgisini belli eden ilgi görür. Bir tarafı kalkacak olan zaten bir sebep bulur şımarmaya.

Bebişim burda 2 nokta var. Sen böyle olmayı seviyor musun, istiyor musun? Yoksam sevdiğini göstermeyi ister misin, istiyorsan neden gösteremiyorsun önündeki engel nedir?? 2. nokta da gerçekten o kadar yoğun, çok seviyor musun, içinde gerçekten böyle diyen erkeklere gösterecek o kadar sevgi var mııydı?

Bu detayları ben neden biliyorum onu da bilmiyorum ama ilişkilerimde hep bir rekabet ortamı istemsiz gelişiyor. Mesela ilk sevgilim beni kıskandırmak için başka bir kızı seviyormuş gibi davranırdı. O zamanlar küçüktüm mantıklı davranıp ayrılmamıştım. Diğer ilişkimde en yakın kız arkadaşı problem yaratıyordu. Şimdikinde de var bir şeyler. Mesela şu anki kişi biz arkadaşken aynı ortamda flörtlerinden bahsederdi. Ben de beni arkadaş olarak görüyor diye flörtöz davranmıyordum. Sonradan o zamanlar benden mesaj beklediğini itiraf etti. Ama flörtünü anlatan birine kim mesaj atar ki?

Evet istiyorum görüşmek konuşmak ama bir anda pat diye kendimi geri çekiyorum. Özellikle son yıllarda arttı bu durum. Başta her şey iyi güzel ama ilişki fazla yakınlaşmaya başladığında hop gerilmelerim başlıyor. Mesela birlikteyken yanında uyurken "beni seviyor olamaz" diye düşünüyordum ve çok gerildim. Sabah elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyordum. Yakınlaştıkça karşı taraf sevgi sözcükleri vs bekliyor ama o kadar gergin oluyorum ki. Mesela koltuklarda oturacağız ya benim aklıma direkt tekli koltuğa oturmak geliyor ama o ikili koltuğa oturmamı istiyor ki bana temas edebilsin. Sanki itinayla kaçınıyor gibiyim ama aslında içim öyle değil

Belki bana karşı çıkacaksınız ama bir erkek gelip de beni aramıyorsun yazmıyorsun sevdiğini hissedemiyorum diyorsa o erkekte çok da maskülen bir enerji olmadığını, ciddi ilişki materyali bulunmadığını düşünürüm. İlgili, merak eden, özleyen erkek zaten o fırsatı vermeden arıyor, soruyor, yazıyor. Bunlara cevap veriyor ve sıcak davranıyorsanız, hayatınızı veya gününüzü paylaşıyor, buluştuğunuzda da sohbeti akıcı kılabiliyorsanız sizde hiçbir problem yoktur bence.

Buluştuğumuzda güzel aslında. Ama evet anlattığım 2 kişinin dediğiniz gibi enerjileri var. İlgiyi karşıdan bekleyen, bakım görmeyi seven kişiler.

Yok. İş duygusal yakınlaşmaya kayınca böyle kendiliğinden oluyor işte.

Arayıp yazınca da popoları kalkıyor Vanilincim merak etme, o sefer de poposu kalktı ne yapsam diye konu açacaktın
benim çevremde ilişkisinde sahiden değer gören, ilgi gören insanlar hiçte öyle
aramayan sormayan yazmayan insanlar değiller
yani düzgün ilişkilere baktığımda karşılıklı bi ilgi alışverişi var
bence ilgi gördü diye poposu kalkan insan ya sorunludur, psikolojik sorunları vardır
ya da sevmiyordur karşısındaki kişiyi. iki durumda da o insanla ilişki kurulmamalı
yanlış insanlar tercih edip abuk subuk genelleme yapmaya itiliyoruz bi şekilde
hiç aramayan sormayan yazmayan birine ne kadar ilgi gösterilebilir ki ?
1-2 en fazla 3 kere yazarsın, baktın ondan bi adım yok sende adım atmayı bırakırsın
bişilerin yürümesi için iki tarafında adım atması lazım . tek taraflı yürümüyor o iş ...

bence ilgi gördü diye poposu kalkan insan ya sorunludur, psikolojik sorunları vardır

Ben mi yanlış gözlemledim, yoksam son yıllarda tanıdığım Türk erkeklerinin çoğu psikolojik problemli mi

Sağlıklı, akıllı, ayakları yere basan erkek bulunmuyor artık bu devirde, İstanbulda tanıdıklarımıın çoğu öyle ya da böyle problemli insanlardı bana kalırsa en büyük problemleri boş egoya sahip olmaları ve o egoyu pompalamak için kadınları kullanmaları. Dümdüz, normal alelade bir erkek bile artık havalarda uçuyor.

çoğu dediğin gibi zaten
yakın çevremde senelerdir süren ilişkilerdeki gözlemlerimi aktardım
bu ilişkiler de evliliğe gitti
bahsettiğin ego ve sorunluluk durumu sadece erkeklere özgü değil
kadınımız da erkeğimiz de sahiden bomboş egolara sahip
erkekleri kötülüyoruz ama kadınlarda onlardan pek geride kalmıyor bu konuda
kadını da erkeği de iyice sorunlu çıktı bu devrin. aynı anda 5-10 kişiyle flörtleşen yığınla kadın var çevremde
bunların da doğru düzgün bi ilişkisi olmuyor zaten evet telefonuna 10 dk'da 5 farklı erkekten msj geliyor
ama zor bi zamanında kimse yanında değil
laf sırası geldiğinde hepsi övünüyor bununla ama 1 gece evinde sorun yaşayıp sokakta kaldıklarında
gerçekten menfaatsiz , beklentisiz evinin kapısını ona açan 1 tane adam bulamıyorlar etraflarında .

O zaman burada sevgilim veya eşim ilgisiz hiç güzel söz söylemez diyen kadınlara demekki sana değer vermiyo bırak tavsiyesi vermeyecek. Sonuçta erkeklerde insan değer görmek ister. Hep adımı o atarsa bir yerden sonra sevilmediğini düşünmesi normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…