Yazmaya utanmak

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.005
18.138
248
28
Selamlar
Beni çok rahatsız eden bir özelliğim var ama bir türlü aşamıyorum. Geçmişte bir ilişkim vardı neredeyse her gün buluşur ve mesajlaşırdık. Buna rağmen gece telefonla aradığımda "sen zaten beni hiç aramıyorsun ki" demişti. İlgiyi ve yakınlığı çok seven biriydi ve arkadaşlarıyla da sürekli görüşürdü. İlk sevgilim ise ayrıldıktan sonra "ben senin beni sevdiğine hiç inanmadım" demişti. Halbuki çok seviyordum. Şimdi biriyle flört halindeydim ama o da aynı şeyi söyledi "hiç yazmıyorsun" bu arada sonuncu kişi haklı ama benim de yazmamak için haklı sebeplerim vardı. Yani birinin hayatında yer edinmeye çekinir gibi bir halim var. Hesapsız kitapsız sırf canım istedi diye yazıp arayamıyorum eğer çok seviyorsam. Çok sevmiyorsam sorun yok kafama esince yazar ararım. Kafama kodlanmış bir "ulaşılabilir olursam sevilmem" tarzı arabesk düşüncem mi var bilmiyorum. Buluştuğumuzda gayet iyiyim eğlenceli davranırım ama iş fazla yakınlaşmaya gelince yine soğuklaşıyorum sanki karşı tarafı istemiyormuşum gibi. Bir de iki kişiden de aynı cümleyi duydum "çilekli halleder ya delikanlı o" bunu imalı söylediler. Galiba karşıya ona ihtiyaç duyduğumu da hissettiremiyorum. Ben bunu nasıl aşabilirim? Çünkü ihtiyaç duyuyorum ama çekiniyorum yük olmaktan, isteksiz bir tepki almaktan.

O samimiyeti karşı taraf vermiyor olabilir mi acaba

Arayıp yazınca da popoları kalkıyor Vanilincim merak etme, o sefer de poposu kalktı ne yapsam diye konu açacaktın
Son flörtümün öyle değil mesela. Geçmişte aşık olduğu kızla çok yoğun bir ilişkileri olmuş. Kız yapısal olarak sürekli yazıp arayan biri. Ben bu konuda tutuk kalıyorum. Karşı taraf da "ilişkide eksik bir şey var" gibi hissediyor.

Ben reddedilmeye çok duyarlıyım karşı tarafın normal hareketini bile istenmiyorum olarak algılayabiliyorum
Bende öyleyim ya. Her hareketi kendime yorumlar o kötü enerjiyi karşıya yansıtırım. Ama şuda var sevgisi olan biride yansıtır sende ına göre karşılık verirsin. O yüzden davranışlarmızı belkide karşı taraf belirliyor

Ben sizin ilişkilerinizi net bir şekilde anlayamıyorum sorun sizde mi karşı tarafta mı? Tensel olarak Yakınlaşıp sonrada soğuk yapıyorsunuz ama karşı tarafta sanırım size çok aşık olmadığı için muhabbeti ilerletmiyor. alınganlığınız ilişkiyi baltalıyor sanırım. Ama yinede erkek milleti peşinden koşmayı sever. Çok yüz verincede cepte olursunuz. İkisinin arasını bulun bir şekilde

Bu son yazdığınız sorun bu çağın kadınlarının ortak sorunu. Herşeyi kendimiz yapmaya alışmışız, yardım istemeye utanıyoruz, bütün yükü sırtlanıyoruz, sonra bizim için nasıl olsa halleder diyorlar.
Arama sevgi göstergesi değildir, sırf bu nedenle seviyor yada sevmiyor diyemem. Ama sevmediğim birini hiç aramam, akrabalık ilişkisi varsa bayramda seyranda ararım. Eşimle evlenmeden önce günde 1 kez birkaç dakika konuşurduk.

Yani mesela sonuncu kişi yakın olmak istediğini belirtmişti ama sabah olunca benim kafa resetleniyor acaba hala istiyor mu kafasına giriyorum karşıdan bir şeyler bekliyorum rahatlacak. E haliyle insanların da bir sabrı var demek ki istemiyor diyorlardır ya da yoğunlaşamıyordur duyguları. İletişimsiz olursam zaten nasıl aşık olsunlar ki

Yardım isteyen kazanıyor bence. Erkekler için önemli bir şey bu. Ama utanıyorum. Mesela annemden bir şey isterken hiç çekinmem ben ama ölüm döşeğinde olsam babamdan bir şey isteyemem. Halbuki babam çok çok daha yumuşak bir adamdır.

Tabi herkes o an senin beklediğin tepkiyi vermeyebilir. Sen sıcak davranıp 2 3 gün zaman vermen gerekir ki o zaöan anlarsın karşı taraf istiyor mu istemiyor mu. Ama dediğim gibi sevende ısrarcı oluyor zaten anlıyorsun bir şekilde. Birde ortamda çok önemli. Misal gece kulübünde tanıştığın biri genelde tek takılmalık ilişkiler arıyordur gibi gibi

Bende sizinle aynıyım eski flörtlerimi aramaz ve mesaj atmazdım. Severdim ama sevgimi belli ettirmezdim. Tensel temasa gelincede hiç istemezdim sonrası malum ilişkilerim uzun sürmedi.

Bu durumlar için temel sorunun dişil enerji eksiği olduğunu söyleyenler var.
Dişil enerjimizi yükseltmek için neler yapabiliriz onu araştirmali galiba.

Ben de çok sevmem öyle yazmayı, etmeyi fazla arayıp sormayı ama bir şartla.karşımdaki kişiye sevgim ve beğenim gayet yerindeyse kendiliğinden yönleniyorsun zaten o kişiye.hayatında ufak da olsa bir değişim olsa hemen o kişiyle paylaşmak istiyorsun.sesini duysam yeter demeye başlıyorsun gerçekten.swsini duymak için aradım.bence de yeterince etkilenip, sevginizin üst düzey olmadığı ilişkilerde yapamıyorsunuz gibi geldi bana.ben de öyleyim çünkü.ehh işte olan, boşta kalmayayım diye takılınann ilişkilerde aynı eleştirileri alıyordum.

Ben de çok sevmem öyle yazmayı, etmeyi fazla arayıp sormayı ama bir şartla.karşımdaki kişiye sevgim ve beğenim gayet yerindeyse kendiliğinden yönleniyorsun zaten o kişiye.hayatında ufak da olsa bir değişim olsa hemen o kişiyle paylaşmak istiyorsun.sesini duysam yeter demeye başlıyorsun gerçekten.swsini duymak için aradım.bence de yeterince etkilenip, sevginizin üst düzey olmadığı ilişkilerde yapamıyorsunuz gibi geldi bana.ben de öyleyim çünkü.ehh işte olan, boşta kalmayayım diye takılınann ilişkilerde ayn
Bende sizinle aynıyım eski flörtlerimi aramaz ve mesaj atmazdım. Severdim ama sevgimi belli ettirmezdim. Tensel temasa gelincede hiç istemezdim sonrası malum ilişkilerim uzun sürmedi.
Eee sevmiyormuşsun demek ki.

biraz daha ilgili olmaya çalışın diyeceğim ama istemiyorsanız da sırf karşı taraf mutlu olsun diye ne kadar süre farklı bir kişi gibi davranabilirsniz?
belki o kişilere karşı gerçekten içinizden gelmedi? ama yardım konusunda haklısınız, yavaş yavaş küçük şeylerle başlayabilirsiniz.
bir de çok kısa bir şey demek istiyorum, bence tabi ki yine siz bilirsiniz, ama birlikte olduğunuz kişinin eski ilişkilerinin bu kadar detayını bilip onlarla ister istemezkıyaslamaya girmeyin, boşuna kendinizi üzersiniz. eminim sizin de çok daha iyi pek çok özelliğiniz vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…