Merhaba kızlar..
Başlıktan sevgiliye mesaj yazsam mı diye bir içerik sanarak açtınız değil mi?
Ama öyle değil :)
Aslında tercih yapsam mı olacaktı başlık ama sizi heyecanlandırmak istedim
Neyse...Ihım ıhım(Ciddiyet geliyor)
Şimdi kızlar bilenler bilir Öyp tercihleri başladı. Benim de iyi bir puanım var çok şükür. Ama tabiki doğru düzgün kadro yok. Sadece üç tanecik açılmış bölümümden. Bunlardan biri Elazığ-Fırat Üniversitesi.
Elazığ'ı bilenler ya da burada okuyanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Gidip de mutsuz olmak istemiyorum. Nasıl bir yerdir? Yaşam nasıldır? Üniversitesinin ortamı nasıldır? Dışardan gelenlere nasıl bakılır?
Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Konu niye iki kere açılmış anlamadım. Moderatörcüm bir el atıver bu işe :)
Öyp liyim ben de
Doğu illerini yazmamak için 1 atamada tercih yapmadım
Çünkü muhtemelen elazığda lisans üstü programı açık değildir seni gelişmiş bi üni.ye görevlendirirler 35. Madde ile. 6 sene sonra elazığa dönmeyi göze alabilecek misin bunu düşün... gönlüne göre olur inşallah..
ya öyp de eğitimini başka bir üniversitede almıyor musun zaten?
Eğer o üni.de lisans üstü varsa kendi üniversitesinde kalabilir. Ben şu an kendi üniversitemdeyim mesela
ya öyp de eğitimini başka bir üniversitede almıyor musun zaten?
Evet biliyorum y.l ve doktora için başka yere gideceğimi ama ben sonrasını düşünüyorum. Sorun zorunlu hizmet olayı zaten. O yüzden araştırıyorum.Öyp liyim ben de
Doğu illerini yazmamak için 1 atamada tercih yapmadım
Çünkü muhtemelen elazığda lisans üstü programı açık değildir seni gelişmiş bi üni.ye görevlendirirler 35. Madde ile. 6 sene sonra elazığa dönmeyi göze alabilecek misin bunu düşün... gönlüne göre olur inşallah..
Ben yıllar önce Elazığ'a gitmiştim gezme maksatlı tabi ben beğenmiştim o zamanlar güzel bir şehir,şimdi dahada güzellemiş olabilir.Merhaba kızlar..
Başlıktan sevgiliye mesaj yazsam mı diye bir içerik sanarak açtınız değil mi?
Ama öyle değil :)
Aslında tercih yapsam mı olacaktı başlık ama sizi heyecanlandırmak istedim
Neyse...Ihım ıhım(Ciddiyet geliyor)
Şimdi kızlar bilenler bilir Öyp tercihleri başladı. Benim de iyi bir puanım var çok şükür. Ama tabiki doğru düzgün kadro yok. Sadece üç tanecik açılmış bölümümden. Bunlardan biri Elazığ-Fırat Üniversitesi.
Elazığ'ı bilenler ya da burada okuyanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Gidip de mutsuz olmak istemiyorum. Nasıl bir yerdir? Yaşam nasıldır? Üniversitesinin ortamı nasıldır? Dışardan gelenlere nasıl bakılır?
Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Konu niye iki kere açılmış anlamadım. Moderatörcüm bir el atıver bu işe :)
İşte en korktuğum mesele.öyp falan durumlarını bilmiyorum da, çok yakın arkadaşım elazığda okuyor ve bin pişman..
hele ki kızlar için durum daha berbat diyor, çoğunluk erkek olduğu için ve hiç güzel bi ortam olmadığı için her kıza alıcı gözle bakılıyor diyor
Gezmek güzeldir tabi de uzun yıllar yaşamak mesele olunca kararsız kalıyor insan.Ben yıllar önce Elazığ'a gitmiştim gezme maksatlı tabi ben beğenmiştim o zamanlar güzel bir şehir,şimdi dahada güzellemiş olabilir.
Evet zorunlu hizmet olayı çok kötü işin ucunda bir de senet var. Aslında yüksek lisans ve doktorası olmayan yerleri hiç tercih etmiyim diyordum ama oralarda da açılmıyor kadro. Caride açılsa bile onun da sahibi çoktan belli oluyor.Üniversitede öğrenci olmakla çalışan olmak farklıdır oraya dönerken hoca olarak döneceksin bu iyi bir şey.
Ancak eğitimin sırasında evlendin vs. Ya da başka durumlar oldu zorunlu hizmet yapman gerekecek dönmen gerek yani. Bi arkadaşım bi kaç yıldır türkiyenin en batısında ama kadrosu en doğusunda. Nasıl gideceğim diye düşünüyor şimdi.
Diğer seçenekler nedir şehir olarak?
(Elazığı bilmem hiç gidip görmedim, belki çok seversin..)
Diyarbakır'da bir sene yaşadımEvet zorunlu hizmet olayı çok kötü işin ucunda bir de senet var. Aslında yüksek lisans ve doktorası olmayan yerleri hiç tercih etmiyim diyordum ama oralarda da açılmıyor kadro. Caride açılsa bile onun da sahibi çoktan belli oluyor.
Diğer seçenek sadece Diyarbakır. Onu baştan eledim maalesef.
Ben hiç batıdan öteye gitmedim. O yüzden zorlanırım diye düşünüyorum. Büyük ihtimal temmuzu bekleyeceğim. Aralarda açılırsa cariyi denerim.Diyarbakır'da bir sene yaşadım
Üniversitesi iyidir
Merkezi güzel bir şehirdir
Elazığı görmedim bişey diyemem ama sanırım ben tercih edebilirdim diyarbakırı.
Ben de batıda doğdum büyüdümBen hiç batıdan öteye gitmedim. O yüzden zorlanırım diye düşünüyorum. Büyük ihtimal temmuzu bekleyeceğim. Aralarda açılırsa cariyi denerim.
Haklısınız. Çok az alan bir bölüm. Hiç bir zaman 3-4 ten fazla olmamış. Kısmet bakalım :)Ben de batıda doğdum büyüdüm
Ama doğduğun yer değil doyduğun yer demişler
Eğer alımı çok olabilecek açık olan bir bölümse bekle ama böyle 2-3 yerde açılıyorsa bekleme zamanla öyp alımları azalacak gibi görünüyor
Gerçekten mi güzel yorumlar duymak iyi oldu. Gerçekten atanmak istiyorum artık ve çok kararsız kaldım.Mersinli ama bingolde dort yil ogretmenlik yapmis biri olrak soyluyorum elazig cok guzel cok modern insanlarida bi o kadar iyi bence cok sanslisin
Gõnlün rahat olsun hele ki merkezdesin daha ne olsunGerçekten mi güzel yorumlar duymak iyi oldu. Gerçekten atanmak istiyorum artık ve çok kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?