Yıllar önce ben gittiğimde çok beğenmiştim,hatta ileride eğer böyle bir şehirde yaşamam gerekirse yaşarım bile demişti ta o zamanlar çok güzel gözükmüştü gözüme,ki ben mersinliyim Deniz'i çok severim ama orasıda çok güzeldi barajları falan şimdi dahada çok gelişmiştir.Gezmek güzeldir tabi de uzun yıllar yaşamak mesele olunca kararsız kalıyor insan.
Ulaşımı nasıl acaba o konuda bir bilginiz var mı? İstanbul'dan gidip gelmesi zor olur mu?Gõnlün rahat olsun hele ki merkezdesin daha ne olsun
Ciddi ciddi düşünmeye başladım ya. Çevreme ilk söylediğim de aman ne işin var oralarda dediler.Yıllar önce ben gittiğimde çok beğenmiştim,hatta ileride eğer böyle bir şehirde yaşamam gerekirse yaşarım bile demişti ta o zamanlar çok güzel gözükmüştü gözüme,ki ben mersinliyim Deniz'i çok severim ama orasıda çok güzeldi barajları falan şimdi dahada çok gelişmiştir.
Bence çoğu yere göre gideri var ))Ciddi ciddi düşünmeye başladım ya. Çevreme ilk söylediğim de aman ne işin var oralarda dediler.
Havaalani var tatlim cok rahat edersin zaten inan hic doguda hissetmezsin kendini ve cok milliyetci bi yerdir oyle bingoldeki gibi olaylar filan yasanmaz bol bol malatyaya gidersin sahsi fikrim gorev yapip da ayrilmak istiyceni sanmiyorumUlaşımı nasıl acaba o konuda bir bilginiz var mı? İstanbul'dan gidip gelmesi zor olur mu?
Hava alanı var canım,yanlış bilmiyorsam tabi ben o zamanlar özel arabamız ile gitmiştim,uçakla gelir gidersin.Ulaşımı nasıl acaba o konuda bir bilginiz var mı? İstanbul'dan gidip gelmesi zor olur mu?
Bence çoğu yere göre gideri var ))
Zaten yüksek lisans,doktora şu an yok orada 6 yıl sonra nasıl olur bilemiyorum ama iyi olur umarım :)Havaalani var tatlim cok rahat edersin zaten inan hic doguda hissetmezsin kendini ve cok milliyetci bi yerdir oyle bingoldeki gibi olaylar filan yasanmaz bol bol malatyaya gidersin sahsi fikrim gorev yapip da ayrilmak istiyceni sanmiyorum
Senin icin hayirlisi ne ise ne olsun ama icin rahat olsun cok rahatlikla uyum saglayabilecegin bi sehirZaten yüksek lisans,doktora şu an yok orada 6 yıl sonra nasıl olur bilemiyorum ama iyi olur umarım :)
Çok teşekkürler. İnşallah öyle olur. Hepimiz için hayırlısı :)Senin icin hayirlisi ne ise ne olsun ama icin rahat olsun cok rahatlikla uyum saglayabilecegin bi sehir
Rahat ol tatlim bence cok sanslisinÇok teşekkürler. İnşallah öyle olur. Hepimiz için hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?