Aile Planlaması Yazz tablet almayı unuttum

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Zehra Dnc

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
37
12
18
29
İyi günler yazz 3.pakette 9.gun hapını icmeyi unuttum sonraki tabletleri gününe bakmadan içtiğim için kaydı. Fark ettiğimde 3 gün geçmişti hemen 2 tablet aldım bu arada ilişkim de olmuştu gebe kalma ihtimali nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi

Emin degilim ama hap unutunca 7 gün korumaya devam edebiliyor bide 2 hap içmeniz yanlış bi artısı yok hani size

Ben yazz değil de Yasmin kullanıyordum daha önce bir çok kez unutup ilişkiye girdiğim oldu ama şansa hamile kalmadım yumurtlama günleri oluyor hamileliğin orta-yüksek olduğu dönemler de olursa da o dönemler de olur diye düşünüyorum bilemiyorum

Öncelikle teşekkür ederim. 2 tane hap içtikten sonra akşam kanamam oldu sizce gebelik ihtimali var mıdır hala

Bilemiyorum normal regl gibi kanamam oldu ama 10 gün önce reglim bitmişti ara kanama olabilir diye düşünüyorum fakat bu kadar açık renk olmamıştı ara kanamalarim
Yani tuhaf bir şey olmuş çekilme kanaması mı dicem ama ben 1 tane unuttuğumda hiç ara kanamam olmamıştı 2 gün umuttuğumda da olmadı yani bu konu hakkında hiç bir fikrim yok yaşamadım daha önce

Normal regl mı oldunuz ?
Bilemiyorum normal regl gibi kanamam oldu ama 10 gün önce reglim bitmişti ara kanama olabilir diye düşünüyorum fakat bu kadar açık renk olmamıştı ara kanama
Yani tuhaf bir şey olmuş çekilme kanaması mı dicem ama ben 1 tane unuttuğumda hiç ara kanamam olmamıştı 2 gün umuttuğumda da olmadı yani bu konu hakkında hiç bir fikrim yok yaşamadım d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…