YDS 2015 İLKBAHAR DÖNEMİ

FalanFilan2025

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.790
13.668
498
Kıslar YDS için çalışma başlığı açıp düzenli çalışıp 76 almıştım çok şükür ki
Bu sefer ki hedefim 90 ....Var mı benimle beraber YDS çalışalım diyen acabaaa
Plan program yapıp çalışsak mı beraber

Kıslar şöyle bir tablo hazırladım bize:)
Çalıştıkça yanına yazarız diye...

GRAMMER KONULARIMIZ"ın hangileri bitti??:
  • Tenseler
  • Modality
  • Passive & Causative
  • Gerunds & Infinitives
  • Adjectives & Adverbs
  • Adjective Clause
  • Noun Clause
  • If Clause
  • Adverbial Clause
  • Quantifiers
SORU TİPLERİ" nden KAÇ tane çözdük??:

• Cloze Tests
  • Sentence Completion
  • English-Turkish Translation
  • Turkish-English Translation
  • Paragraph Completion
  • Irrelevant Sentence
  • Dialogue Questions
  • Restatement
  • Reading Passages
Kaç Okuma Parçası Okuduk??

Canım çok iyi olmuş.ben de hazırlık öğrencisiyim canıma tak etti artık nisanda da olsa Geçmek istiyorum pre intermediate seviyesindeyim 65 almam Lazım bilmiyorum yapabilir miyim,çalışabiliriz istersen bu arada bişi sorucam kelimelere nerden çalışıyorsun?

Kelimelere Cesur Öztürk ün kelime kitabını aldım ondan çalışcam da ya başlayamadım bu sefer nedense pff (

Benim de çok ihtiyacım var artık eksik kalmamak için yaparız beraber.ya bu kelimeleri ben bir türlü anlamadımsözlük ezberlemicez dimi ayırıyorlar mı yds kelimeleri diye

Benim de çok ihtiyacım var artık eksik kalmamak için yaparız beraber.ya bu kelimeleri ben bir türlü anlamadımsözlük ezberlemicez dimi ayırıyorlar mı yds kelimeleri diye
sözlük değil tatlım kelimeleri yds kelimeleri diye kitaplar var onlardan çalışmak lazım
akademik makaleler için en sık kullanılan kelimeler olarak bu şekilde gerekli:)

sözlük değil tatlım kelimeleri yds kelimeleri diye kitaplar var onlardan çalışmak lazım
akademik makaleler için en sık kullanılan kelimeler olarak bu şekilde gerekli:)
Hah tamam bende öyle bişi bekliyordum çünkü bu kelimeleri hep ıskalıyorum.muhafiyet vs sınavlarında falan

Peki kaç ay çalışmıştın önceden hani onun üstüne bişiler koyalım.haftalık mı gidelim haftalık Konuları belirleyelim hatta hafta iyi gramer hafta sonu kelime her gün ya da 2-3 günde bir reading .
Bir de yds sonucu kaç sene gidiyor yani yanlış değilse ben bu yds ile üniyi mi bitirsem hazırlığı atlayınca

yds benim bildiğim senesi yok yani hep geçerli diye biliyorum ama yanlışsa biri düzeltsin tabi..
Haftalık olabilir evet iyi fikir bence :)

Bir tane de test kitabı bulalım güzel bişi.sen mi yazmıştın su remzihoca.com Orayı da unutmayalım.Ben bi de kelime kitabı alıyım..

Geç kalmamışızdır dimi ya.bu arada gramer Konuları ağır baya ama haftalık da en az 2 bitirmemiz Lazım yoksa yetişmicek
yani hızlı gitmemiz lazım geç kalmadık sıkı çalışırsak olur bence ama bir an evvel başlamak lazım haftalık 2 yetmez gibi :S hesaplasana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…