Ye ekşiyi çikar ayşeyi ,ye tatliyi çikar hakkiyi :))))

kızlar dogrulugu varmı bılmıyorum ama bende hep eksı yedım uzumun bıle eksısını alıyorum tatlı yıyemıyorum ıcım bı tuhaf oluryor :CüvCüv:

benim canim hamisligin basindan beri cikolata cekiyo karnimi onunla doyurabilirim herkes erkektir dedi ama ciks kizim olacak allah nasip ederse =)

ben hep ekşi yedim başından beri
tatlıyla aram pek yok
ama ayşe değil hakkı doğuruyorum bayanssulusmile

bende hep ekş,i tuzlu yedim iki kızımdada sabh gözümü açıp turşu almaya gittiğimi bilirim

kılzar bende hep ekşili ve acılı şeyler yedim hatta süte şeker bile atamıydum vee oğluşum geliyo yani bizde bu durum tutmadı:)

Sürekli limon yedim 6-7 limon doğrar tuzlar yerdim.ve kızım oldu bence doğru.tatlıda yedim ama sevmedim aşermedim.öyle yedim ama limooon off ne yedim ama hem tansiyon düşüklüğü olan biriyim ama tansiyonumda düşmedi günde 10-15 limon yediğimi bilirim.

ekşiden limonatadan tiksindim ben yeni yeni az az yiyebiliyorum
oğluşum olacak:))
tatlıya zaten bayılırdım aynen devam bi de et çok yedim:))

benim içimde mandalina ve greyfurt ağacı çıkacak nerdeyse kızlar ve hamileliğimin başından beri meyveye özellikle ekşi elmelara çok düştüm ve oğluşum geliyooo :lepi:

slm kızlar...bu topiğe yeni geldim benide aranıza alırsanız sevinirim.13+0 haftalık hamileyim...2002 doğumlu bir oğlum var ve tatlı manyağı birisi olarak oğlumda ekşiden başka bişi sürmedim ağzıma...şimdi 2. hamileliğim öğürme ve bulantım cok oldu etten tiksindim acayip tatlı istiyo canım..12+4 günlükken 4boyutlu ultrasona girdim ama dr cinsiyetini bilemedi.oğlum 3 aylıkken belli olmuştu.10 gün sonra tekrar gidicem dr a bakalım hayırlısı olsun.kız oğlan farketmez sağlıklı olsunda

selam arkadaşlar...çok uzun zamandır girmiyordum foruma şöyyyyle bir bakayım dedim :) bu topiği açtığımda hamileydim ve deli gibi ekşi yiyordum,kısa süre sonra tatlıya dönüverdim hemde deli gibi...veeeeee hakkıyı çıkardım:) benim hakkı şimdi 20 aylık :)

ister ayşe olsun ister hakkı.allah sağlıklı sıhhatlisini hayırlısını nasib etsin herkese...

Bir tatlısever olarak hamilelikte çok tatlı yemedim. Canım istemedi. Ekşi ve turşu gibi şeylere yöneldim. Ben de tuttu. Kızımız olacak Allah nasip ederse. Ye ekşiyi çıkar ayşeyi :)))))))))

Back
X