Yedekte bekletilen kadın olmak?

yesilucurtma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
80
34
88
Sizce bir kadın biri tarafından özel olmadığını, yedekte tutulduğunu nasıl anlar? Erkekler yedek tuttuğu kadına nasıl davranır? Evet var mı bunu anlamanın yolu

Aklıma gelenleri madde madde yazayım. :)

1. İlgisiz davranır ama ayrılmayı teklif ettiğinde büyük bir kararlılıkla reddeder.
2. Sosyal medyada ilişkisi olduğunu belirten şeyleri pek paylaşmaz.
3. Genelde arayıp soran taraf değildir.
4. Birtakım jestleri karşı tarafın zorlamasıyla yapar. İçinden gelerek jestler yaptığı pek görülmemiştir.
5. Bazıları açık açık başkalarıyla flörtleşir ama hepsi ya kankası ya da "kardeşi gibi"dir.

İsteyenler ekleme yapabilir, çevremden gördüklerimi derledim. :)

Ekleme yapayım arayınca açmaz belki günlerce.. sonra da bahane uydurur ama o işine gelirse arar sonra da niye açmadın diye hesap sorabilir ---> ev arkadaşımdan biliyorum.

Dediğiniz gibi bana canı sıkıldığında yazdığını düşünmeye başladım. Konuşmayı kimi zaman uzun kimi zaman kısa tutması yani tutarsız olması, bazen konuşurken yeni konu açmak yerine görüldü yapıp bırakması vs düşünmeme sebep oldu. Sonra çok sık buluşmamamız ama buluştuğumuzda çok ilgili davranması da. Sanki mesajı kendini unutturmamak için ya da kendini hatırlatmak için atıyormuş gibi hissetmeye başladım.

Genelde o beni arayıp soruyor ve bana karşı oldukça cömert ama 5. maddeniz gerçekten uyuyor gibi

Ya şöyle de olabilir mesajlaşmayı bazı insanlar hiç sevmez. Telefonla iletişim böyle bazılarına batar yani. Yüz yüze konuştuğunuz zaman çok ilgili davranmasından bunu çıkardım. Bence bir dahaki görüşmenizde onunla bu konuda konuşun, sebebini sorun.

Siz istediğiniz zaman ulaşamıyorsanız ama o her istediğinde ulaşabilmek istiyorsa tebrikler yedekte bekleten bir erkekle birliktesiniz.

Zaten bunu düşünmeye itmesi bile yeterli bence. İnsan mutlu, huzurlu ilişkide aklına getirmez bu soruyu.

Siz arayınca yanıt veriyor ama sizi aramıyorsa yada siz mesaj atınca yanıtlıyor fakat kendi yazmıyorsa, buluşmak için sürekli siz ısrar etmek zorunda kalıyorsanız arkanıza bakmadan kaçın :)

Bir keresinde mesajlaşmayı hiç sevmiyorum çünkü kendimi ifade edemiyorum, ben yüzyüze konuşmayı daha çok seviyorum demişti fakat görüyorum çevrimiçi olabiliyor bazen dakikalarca bu yüzden bana karşı sadece böyle olduğunu düşünmeye başladım. Bir de gerçekten dikkat çeken sempatik biri haliyle biraz da flörtçü gibi geliyor bana, benim gibi konuştuğu başka birileri kesin vardır diyorum hatta bir kızın bu çocuktan numarasını istediğine şahit bile oldum...

Kesinlikle şüphelenmek bile büyük bir sorun.

Siz arayınca yanıt veriyor ama sizi aramıyorsa yada siz mesaj atınca yanıtlıyor fakat kendi yazmıyorsa, buluşmak için sürekli siz ısrar etmek zorunda kalıyorsanız arkanıza bakmadan kaçın :)
Çok tuhaf ama bunların hepsini o bana yapıyor yani sıklıkla yazan o, şu ana kadar 1 kere buluşmaya çağırdım o da okul bitince evime dönücem gitmeden görüşelim dediği için bir bakıma yine o teklifte bulunmuş oluyor. Beynim yandı resmen

Sırf bu sebep mi yoksa başka şüphelendiren şeyler de var mı?
Dikkat çeken sempatik biri ve iletişim noktasında da oldukça başarılı bu yüzden flörtçü bir erkek olduğunu düşünüyorum yani benim gibi başka kızlarla da konuşuyormuş gibi hissediyorum. Hatta bir kızın çocuktan numarasını istediğine şahit oldum. Bunun dışında yazıyor ama kimi zaman konuşmayı çok kısa tutuyor kimi zaman uzun yani tutarsız davranıyor. Hatta bana kendi yazmasına rağmen konuyu uzatmadan görüldü yapıp bıraktığı bile oluyor haliyle sadece kendini hatırlatmak için mesaj attığını yedekte, sıradan bir kız olduğumu düşünmeye başladım

Hissediyor olman gerek aslında. O iletişimi bulamazsın. Eksik bir şeyler var gibi gelir. Tam olarak kendini sana odaklamadığını bilirsin yani. Hislerine güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…