Yedekte bekletilen kadın olmak?

Hissediyor olman gerek aslında. O iletişimi bulamazsın. Eksik bir şeyler var gibi gelir. Tam olarak kendini sana odaklamadığını bilirsin yani. Hislerine güven.
Peki hislerime güvendikten sonra iletişim noktasında ona karşı nasıl bir tutumda bulunmalıyım, sevdiğim için bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa iletişimi mi kesmeli miyim ya da hiçbir adımda bulunmadan o yazdığında konuşmaya devam mı etmeliyim

Aşık olunca seni terkeder. Uzun zaman kimseyi bulamazsa geleceğe yönelir seninle. Ben olsam hayatımdan tamamen çıkarırım. Şimdiye kadar böyle ilişkilerden hayır görüldüğünü ne duydum ne tanık oldum. Sadece seni üzer. Birden hayatından çıkar bakarsın arkasından. Hislerinden emin olduğun bir anda çıkar hayatından. Acaba beni seviyor muydu diye düşünme. Sana bu çelişkileri yaşatan kendisi sonuçta. Seveni de sevmeyeni de gördüm. Hislerini anlayabiliyorum yani.

Çok teşekkür ederim, haklısınız. Şu an onu hayatımdan çıkartmak düşüncesi bile kalbimde bir sızı olmasına sebep oluyor ama böyle giderse gelecekte daha çok üzülecekmişim gibi hissediyorum. Nasıl yaparım bilmiyorum ama eğer gerçekten aklımda şüphe kalmazsa onun için özel olmadığım hissine dair o zaman yapılacak başka bir şey yokmuş gibi.

Hmm, haklısınız. Ben olsam ben de rahatsız olurdum bu durumdan. Size pek değer göstermiyor gibi hareketleri. Çok uzatırsa basın tekmeyi gitsin, kimse sizden değerli değil.

Yazışmayı sevmiyor ama whatsapp'da dakikalarca çevrim içi hımmm Bunun gibileri bilirim, öyle bir tekme at ki ayak izin aylarca totosundan silinemesin

Hmm, haklısınız. Ben olsam ben de rahatsız olurdum bu durumdan. Size pek değer göstermiyor gibi hareketleri. Çok uzatırsa basın tekmeyi gitsin, kimse sizden değerli değil.
Teşekkür ederim :)
Yazışmayı sevmiyor ama whatsapp'da dakikalarca çevrim içi hımmm Bunun gibileri bilirim, öyle bir tekme at ki ayak izin aylarca totosundan silinemesin
Mesela ne gibi bir şey yapılabilir

Hem gel, hem git diyorsa oyledir herhalde.. Yani ben seninle olamam su an ama sende baskasiyla olma surekli benim etrafimda ol diye davranirsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…