• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yedekte bekletilen kadın olmak?

Hissediyor olman gerek aslında. O iletişimi bulamazsın. Eksik bir şeyler var gibi gelir. Tam olarak kendini sana odaklamadığını bilirsin yani. Hislerine güven.
Peki hislerime güvendikten sonra iletişim noktasında ona karşı nasıl bir tutumda bulunmalıyım, sevdiğim için bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa iletişimi mi kesmeli miyim ya da hiçbir adımda bulunmadan o yazdığında konuşmaya devam mı etmeliyim

Peki hislerime güvendikten sonra iletişim noktasında ona karşı nasıl bir tutumda bulunmalıyım, sevdiğim için bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa iletişimi mi kesmeli miyim ya da hiçbir adımda bulunmadan o yazdığında konuşmaya devam mı etmeliyim
Aşık olunca seni terkeder. Uzun zaman kimseyi bulamazsa geleceğe yönelir seninle. Ben olsam hayatımdan tamamen çıkarırım. Şimdiye kadar böyle ilişkilerden hayır görüldüğünü ne duydum ne tanık oldum. Sadece seni üzer. Birden hayatından çıkar bakarsın arkasından. Hislerinden emin olduğun bir anda çıkar hayatından. Acaba beni seviyor muydu diye düşünme. Sana bu çelişkileri yaşatan kendisi sonuçta. Seveni de sevmeyeni de gördüm. Hislerini anlayabiliyorum yani.

Aşık olunca seni terkeder. Uzun zaman kimseyi bulamazsa geleceğe yönelir seninle. Ben olsam hayatımdan tamamen çıkarırım. Şimdiye kadar böyle ilişkilerden hayır görüldüğünü ne duydum ne tanık oldum. Sadece seni üzer. Birden hayatından çıkar bakarsın arkasından. Hislerinden emin olduğun bir anda çıkar hayatından. Acaba beni seviyor muydu diye düşünme. Sana bu çelişkileri yaşatan kendisi sonuçta. Seveni de sevmeyeni de gördüm. Hislerini anlayabiliyorum yani.
Çok teşekkür ederim, haklısınız. Şu an onu hayatımdan çıkartmak düşüncesi bile kalbimde bir sızı olmasına sebep oluyor ama böyle giderse gelecekte daha çok üzülecekmişim gibi hissediyorum. Nasıl yaparım bilmiyorum ama eğer gerçekten aklımda şüphe kalmazsa onun için özel olmadığım hissine dair o zaman yapılacak başka bir şey yokmuş gibi.

Dikkat çeken sempatik biri ve iletişim noktasında da oldukça başarılı bu yüzden flörtçü bir erkek olduğunu düşünüyorum yani benim gibi başka kızlarla da konuşuyormuş gibi hissediyorum. Hatta bir kızın çocuktan numarasını istediğine şahit oldum. Bunun dışında yazıyor ama kimi zaman konuşmayı çok kısa tutuyor kimi zaman uzun yani tutarsız davranıyor. Hatta bana kendi yazmasına rağmen konuyu uzatmadan görüldü yapıp bıraktığı bile oluyor haliyle sadece kendini hatırlatmak için mesaj attığını yedekte, sıradan bir kız olduğumu düşünmeye başladım

Hmm, haklısınız. Ben olsam ben de rahatsız olurdum bu durumdan. Size pek değer göstermiyor gibi hareketleri. Çok uzatırsa basın tekmeyi gitsin, kimse sizden değerli değil.

Bir keresinde mesajlaşmayı hiç sevmiyorum çünkü kendimi ifade edemiyorum, ben yüzyüze konuşmayı daha çok seviyorum demişti fakat görüyorum çevrimiçi olabiliyor bazen dakikalarca bu yüzden bana karşı sadece böyle olduğunu düşünmeye başladım. Bir de gerçekten dikkat çeken sempatik biri haliyle biraz da flörtçü gibi geliyor bana, benim gibi konuştuğu başka birileri kesin vardır diyorum hatta bir kızın bu çocuktan numarasını istediğine şahit bile oldum...
Yazışmayı sevmiyor ama whatsapp'da dakikalarca çevrim içi hımmm :işsiz: Bunun gibileri bilirim, öyle bir tekme at ki ayak izin aylarca totosundan silinemesin:KK14:

Hmm, haklısınız. Ben olsam ben de rahatsız olurdum bu durumdan. Size pek değer göstermiyor gibi hareketleri. Çok uzatırsa basın tekmeyi gitsin, kimse sizden değerli değil.
Teşekkür ederim :)
Yazışmayı sevmiyor ama whatsapp'da dakikalarca çevrim içi hımmm :işsiz: Bunun gibileri bilirim, öyle bir tekme at ki ayak izin aylarca totosundan silinemesin:KK14:
Mesela ne gibi bir şey yapılabilir :KK17:

Hem gel, hem git diyorsa oyledir herhalde.. Yani ben seninle olamam su an ama sende baskasiyla olma surekli benim etrafimda ol diye davranirsa..

Back
X