- 8 Mayıs 2015
- 738
- 1.352
- 313
- Konu Sahibi yesilucurtma
Aynı durumdayım bende.. Pastam dursun, karnım doysun düşüncesindeler. Hem kendilerini hep hatırlatıyorlar hemde yolu kapıyorlar.. Vakit kaybı işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki hislerime güvendikten sonra iletişim noktasında ona karşı nasıl bir tutumda bulunmalıyım, sevdiğim için bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa iletişimi mi kesmeli miyim ya da hiçbir adımda bulunmadan o yazdığında konuşmaya devam mı etmeliyimHissediyor olman gerek aslında. O iletişimi bulamazsın. Eksik bir şeyler var gibi gelir. Tam olarak kendini sana odaklamadığını bilirsin yani. Hislerine güven.
Kesinlikle yaAynı durumdayım bende.. Pastam dursun, karnım doysun düşüncesindeler. Hem kendilerini hep hatırlatıyorlar hemde yolu kapıyorlar.. Vakit kaybı işte
Aşık olunca seni terkeder. Uzun zaman kimseyi bulamazsa geleceğe yönelir seninle. Ben olsam hayatımdan tamamen çıkarırım. Şimdiye kadar böyle ilişkilerden hayır görüldüğünü ne duydum ne tanık oldum. Sadece seni üzer. Birden hayatından çıkar bakarsın arkasından. Hislerinden emin olduğun bir anda çıkar hayatından. Acaba beni seviyor muydu diye düşünme. Sana bu çelişkileri yaşatan kendisi sonuçta. Seveni de sevmeyeni de gördüm. Hislerini anlayabiliyorum yani.Peki hislerime güvendikten sonra iletişim noktasında ona karşı nasıl bir tutumda bulunmalıyım, sevdiğim için bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa iletişimi mi kesmeli miyim ya da hiçbir adımda bulunmadan o yazdığında konuşmaya devam mı etmeliyim
Çok teşekkür ederim, haklısınız. Şu an onu hayatımdan çıkartmak düşüncesi bile kalbimde bir sızı olmasına sebep oluyor ama böyle giderse gelecekte daha çok üzülecekmişim gibi hissediyorum. Nasıl yaparım bilmiyorum ama eğer gerçekten aklımda şüphe kalmazsa onun için özel olmadığım hissine dair o zaman yapılacak başka bir şey yokmuş gibi.Aşık olunca seni terkeder. Uzun zaman kimseyi bulamazsa geleceğe yönelir seninle. Ben olsam hayatımdan tamamen çıkarırım. Şimdiye kadar böyle ilişkilerden hayır görüldüğünü ne duydum ne tanık oldum. Sadece seni üzer. Birden hayatından çıkar bakarsın arkasından. Hislerinden emin olduğun bir anda çıkar hayatından. Acaba beni seviyor muydu diye düşünme. Sana bu çelişkileri yaşatan kendisi sonuçta. Seveni de sevmeyeni de gördüm. Hislerini anlayabiliyorum yani.
Dikkat çeken sempatik biri ve iletişim noktasında da oldukça başarılı bu yüzden flörtçü bir erkek olduğunu düşünüyorum yani benim gibi başka kızlarla da konuşuyormuş gibi hissediyorum. Hatta bir kızın çocuktan numarasını istediğine şahit oldum. Bunun dışında yazıyor ama kimi zaman konuşmayı çok kısa tutuyor kimi zaman uzun yani tutarsız davranıyor. Hatta bana kendi yazmasına rağmen konuyu uzatmadan görüldü yapıp bıraktığı bile oluyor haliyle sadece kendini hatırlatmak için mesaj attığını yedekte, sıradan bir kız olduğumu düşünmeye başladım
Yazışmayı sevmiyor ama whatsapp'da dakikalarca çevrim içi hımmmBir keresinde mesajlaşmayı hiç sevmiyorum çünkü kendimi ifade edemiyorum, ben yüzyüze konuşmayı daha çok seviyorum demişti fakat görüyorum çevrimiçi olabiliyor bazen dakikalarca bu yüzden bana karşı sadece böyle olduğunu düşünmeye başladım. Bir de gerçekten dikkat çeken sempatik biri haliyle biraz da flörtçü gibi geliyor bana, benim gibi konuştuğu başka birileri kesin vardır diyorum hatta bir kızın bu çocuktan numarasını istediğine şahit bile oldum...
Teşekkür ederim :)Hmm, haklısınız. Ben olsam ben de rahatsız olurdum bu durumdan. Size pek değer göstermiyor gibi hareketleri. Çok uzatırsa basın tekmeyi gitsin, kimse sizden değerli değil.
Mesela ne gibi bir şey yapılabilirYazışmayı sevmiyor ama whatsapp'da dakikalarca çevrim içi hımmmBunun gibileri bilirim, öyle bir tekme at ki ayak izin aylarca totosundan silinemesin
![]()
Kimi zaman karşıdaki erkek bu konuda gerçekten profesyonel olabiliyor ben de böyle düşünüyordum fakat şu an kendimle çelişiyorum, emin olamıyorum...Bunu anlamaya gerek yok ki her kadın hisseder zaten yedek mi asil mi olduğunu ..
Dene o adamı.. başka Başka alanlardan dene..Kimi zaman karşıdaki erkek bu konuda gerçekten profesyonel olabiliyor ben de böyle düşünüyordum fakat şu an kendimle çelişiyorum, emin olamıyorum...
Biraz daha açar mısınızDene o adamı.. başka Başka alanlardan dene..
Yani arkadaşlarına arattır WhatsApptan denettir başka bi şekilde karşısına başka kızlar çıkart bak bakalım onlara ne diyor nasıl yaklaşıyor sevgilim var vs diyor mu gibiBiraz daha açar mısınız![]()
Hmm düşündürücü özellikle son söylediğinizBir söz vardı, sevgililer gününde sevgilinizle buluşmadıysanız, o kendi sevgilisiyle buluşmuştur. Sizin için önemli olan şeyleri takmaz, hatta sizin nelere önem verdiğinizi bile öğrenmeye çalışmaz diyeyim.
Anladım, teşekkür ederim :)Yani arkadaşlarına arattır WhatsApptan denettir başka bi şekilde karşısına başka kızlar çıkart bak bakalım onlara ne diyor nasıl yaklaşıyor sevgilim var vs diyor mu gibi
Bence uygula canımAnladım, teşekkür ederim :)
Aklımın bir köşesinde bulunsun yine de umarım gerek kalmaz...Bence uygula canım