• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yedi aylık bebeği olanlar acil

Bebeğinizin başparmağı avuç içinde duruyordu yumruk yapınca korktum okuduğunda spastik diyor
anlamadım. yumruk yapınca , baş parmagı yumruk ıcınde kalınca spastik mi oluyomus :KK57:
emın ol şu kk dakı annelerın %99 'u spastık cocuga sahıp :KK19: bende dahil:63:

benmde avuç içimde kalıyor parmağım spastiğimde haberim yok sanırım o_O her duydugunuza inanmayın Allah aşkına ya... öyle şey mi olur?

7 aylık bebeğin spastik olduğunu ordan mı anladınız yani.anlaşılacak bir sürü özelliği varken bu durumum tek parmak ve yumruk yani.pes..

Sağ elindeki parmağı avuç içinde kalıyor sürekli bacağını çapraz yapıyor bakınca spastik belirtisi diyor korktum artk bebeklerin parmağına bakmaya basladim

nasıl yani yumruk yapınca baş parmağı avuç içinde kalınca spastik mi oluyormuş
ilk defa duydum böyle bişeyi ama yani zaten olması gereken o değil mi şimdi avucunu kapatınca başparmak içinde kalır aksi olmaz ki zaten o_O

Anlattığınız şekli bir türlü gözümde canlandıramadım. Nasıl oluyor o? Hepimizin ki öyle

Sağ elindeki parmağı avuç içinde kalıyor sürekli bacağını çapraz yapıyor bakınca spastik belirtisi diyor korktum artk bebeklerin parmağına bakmaya basladim
cocuk 3-4 aylıkken kalca usg bakılır. incelenmedı mı ?

üşenmedim baktım belirtilere vallaha göremedim yumruk yapınca baş parmak avuç içi :)
başka belirtiler var kafasını dik tutabiliyor mu desteksiz oturabiliyor mu ışıklı renkli nesneler dikkatini çekiyor mu?
siz onlara bakın
böyle her belirtiyi bir hastalıkla eşleştirirseniz işiniz var...
kızım 3-4 aylıkken sıçrayarak uyanırdı aslında doğal ve reflekslerle ilgili bir durummuş ama okuduklarım beni epilepsiye kadar götürmüştü siz benden betersiniz :KK48:
sakiiiin relaxxxx:KK54:

Canim coook cok uzun yillar gecmis ama bebegim başparmağını icine aliyor demissin suan bebeginin durumu ne

Back
X